Snelle en correcte levering, eenvoudige en duidelijke uitleg Goede prijs kwaliteit
Snel en prachtig!
De print is heel slecht gelukt. Ergens anders laten ze dit nooit doorgaan naar de klant. Ik ontving mijn mislukte prints en ik meldde dit direct voor een rechtzetting. Tot nu toe heb ik nog geen reactie gekregen.
Ik kon Printdeal.be gemakkelijk bereiken telefonisch en kreeg ook via email snel een reactie met feedback op mijn aangeleverde bestand. Dit ging allemaal heel vlot, en ik kon dus ook meteen mijn bestand aanpassen. Ik wist in het begin niet dat ik nog later mijn bestand kon aanleveren, dit is wel handig om te weten! En verder kwam het een dagje later aan dan initieel gezegd maar ik werd goed op de hoogte gehouden.
Snelle levering, en goede en vlotte service !
Opnieuw een levering aan democratische prijs.
De balpennen werden op tijd geleverd en de eindgebruikers vonden deze goed.
Wij hebben een stuk of 10 banners besteld, waarvan er zeker 6 stuk zijn gegaan.
Hoi Lisa Wat vervelend! Dat kan niet de bedoeling zijn. Kan je ons even een mailtje sturen met wat foto's en de vermelding van het ordernummer? Dan kunnen wij even voor jou nakijken waar het is misgelopen en zoeken we naar een gepaste oplossing. Team Printdeal.be
De online tool is handig. En de verwerking is snel. Enkel was er deze keer - zoals de laatste bestellingen altijd wel iets mis is - een poster die vreemde kreuken en barsten had.
Hi Cedric Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er wat zaken blijken mis te gaan. Als er iets is fout gelopen, mag je ons steeds een mailtje sturen naar [email protected] of ons even opbellen op 0800 82 299, dan kijken wij graag samen met jou hoe we het kunnen oplossen. Wij willen uiteraard dat ook jij tevreden bent en willen dit dan ook graag rechtzetten voor jou. Team Printdeal.be
Zeer makkelijke stappen om uw stickers samen te stellen . Zelf online ontwerpen is zeer makkelijk en eenvoudig. Levering en kwaliteit van het product is zoals beloofd.
De koerier had nde zending affiches verknoeit en de dag erna al waren ze vervangen door nieuwe, mooie exemplaren. Wij en vooral onze klant was verrast en dolgelukkig. Een sterk staaltje "Top Service !"
Hi Greet Wauw, wat een fijn compliment! Heel blij om te horen dat wij jou een - Top Service - konden bieden, ondanks de zending verknoeid was. Alvast een heel fijn weekend gewenst! Team Printdeal.be
Flyers zijn prachtig geworden en een hele vlotte levering. Tevreden!
Hi Djala Bedankt voor de 10! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Alvast een heel fijn weekend! Team Printdeal.be
Voor affiches en flyers kunnen we steeds terecht bij printdeal. Gratis aan huis geleverd kort na de bestelling vanuit je zetel is een troef. In het verleden liep er al eens iets mis met de druk, de klacht werd zonder discussie aanvaard en rechtgezet door gratis nieuwe levering... We wisten dat te appreciëren.
Hi Herman Bedankt voor je fijne review. Fijn te horen dat je tevreden bent, ook wanneer het even fout liep. Een hele fijne dag gewenst en hopelijk tot snel! Team Printdeal.be
Topkwaliteit aan een sterke prijs, en bovendien snel geleverd!
zeer snelle aflevering en goede kwaliteit
De website is overzichtelijk, bestellen is gemakkelijk. Levering volgende dag zoals beloofd, Goede kwaliteit.
Dag Greet, Wat een positieve woorden. Dat is leuk om te lezen. Nog leuker is natuurlijk dat je tevreden bent de werking van onze website en dienstverlening. Alvast bedankt om je ervaring te delen. Ik wil je graag nog een fijne dag wensen. Pieter-Jan
Snelle bediening en mooi resultaat. Prima kwaliteit en prijs....
Behulpzame medewerkers en mooi afgewerkt product!
Dag Lindsay, Het is altijd fijn om te lezen dat je tevreden bent over de ondersteuning van onze medewerkers. Natuurlijk is het nog leuker om te vernemen dat je ook tevreden bent over het afgewerkte product dat je van ons hebt verkregen. Onze collega's van de klantendienst alsook ikzelf blijven ook bij volgende bestellingen steeds bereikbaar voor vragen. Ik wens je nog een fijne dag en alvast ook een goed weekend. Pieter-Jan
Heb een magneetplaat laten maken en éénmaal bij mij thuis afgeleverd was deze vele donkerder dan ik had gevraagd. Heb hier een mail voor gestuurd en heb hier nooit antwoord op gehad.. Nooit geen bestellingen meer hier voor mij !!
Beste, Bedankt voor je review. Ik heb mogen vernemen dat je ons woensdag in de late namiddag gecontacteerd hebt betreffende deze magneetplaat. Wij hebben je e-mail in de voormiddag van de dag nadien beantwoord en je een kosteloze herdruk aangeboden. Ik begrijp dat het niet leuk is om een product in een slechte staat te verkrijgen. Om die reden hebben wij een zo goed mogelijke oplossing proberen te bieden. Zodra de herdruk geproduceerd is, zal je deze van ons mogen ontvangen. Wij hopen dat je alsnog tevreden bent met deze oplossing. Ik wens je nog een fijne dag. Onze medewerkers van de klantendienst blijven ook bereikbaar voor verdere vragen. Pieter-Jan
De folders zien er heel mooi uit, dankzij de staaltjes kon ik ook perfect inschatten welke kwaliteit ik zou ontvangen. Daarnaast heel netjes verpakt wat zorgt dat er slechts een aantal folders niet bruikbaar zijn door snijrandjes van het lint errond.
Snelle service, mooie druk, goede deal.
Dag Ria, Leuk om je positieve woorden te lezen. Ook een leuke woordspeling op het einde van je zin. Wij zijn alvast blij om te vernemen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en het ontvangen drukwerk. Mocht je verdere vragen hebben, dan vernemen wij het graag. Ik wens je alvast een fijne dag! Pieter-Jan
Alles perfect zoals vermeld op de website.
Snelle service en goed kwaliteit
Hangtags laten drukken. Zelf samengesteld op de super duidelijke website, ook de preview van je ontwerp is heel handig. Verder heel tevreden van de snelle levering, en de goede prijs/kwaliteit verhouding! Mijn volgende bestelling zal zeker ook bij printdeal zijn.
Dag Liesbeth, Leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de hangtags. Wij proberen onze werking steeds te verbeteren. Het is dan ook leuk om je positieve ervaring te lezen met onze ontwerptool. Ik wens je nog een fijne dag en tot een volgende keer! Pieter-Jan
Snelle en vlotte afhandeling alsook snelle levering. Steeds goede kwaliteit.