Na levering van het drukwerk merkte ik een fout op die geheel aan mij te wijten was. Toch werd mij door Printdeal spontaan een gratis herdruk aangeboden! Fijne ervaring...
Dag Chris, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over je ervaring bij ons. Dat is voor ons leuk om te vernemen. Ik wens je een fijne dag! Pieter-Jan
Eenvoudig en snel
De dag na bestelling, ontving ik deze al thuis. Heel tevreden van.
Ik moest snel een banner hebben en dat heb ik gekregen! Voor een goede prijs en zeer kwalitatief! Met mijn telefoon een foto van een oude foto gemaakt en gewoon een geweldige afdruk op de banner! Ik ben zeer zeker tevreden met mijn bestelling!
Dag Ruud, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en de snelle aanlevering daarvan. Ook voor ons is het altijd een plezier om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Ik wens je nog een fijne dag en alvast een goed weekend! Pieter-Jan
prima!
Many thanks to the team that provided support for us and delivered amazing product for our conference.
Te veel reclame achteraf en moeilijk om precies te bestellen wat ik wou.
Dag Andre, Spijtig om te vernemen dat je problemen ervaart bij het bestellen van de gewenste producten. Bij vragen kan je steeds contact opnemen met mijn collega's of mijzelf opdat wij het verder met je kunnen bekijken. Ik wens je alvast nog een fijne dag. Pieter-Jan
Een aanrader om bij printdeal te bestellen !
Dag Kathleen, Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt bij anderen! Ik wil je graag een fijne dag wensen en alvast ook een goed weekend! Pieter-Jan
Kleine prijs voor 500 visitekaartjes die goed zijn van kwaliteit. Levering op verwachte tijd.
Heb 3 verschillende bestellingen geplaatst, geprint of dibond. Helaas was bij 2 van de 3 producten, de vezels van het materiaal niet verwijderd . Geeft geen mooie indruk. Desondanks zal ik in de toekomst een nieuwe bestelling plaatsen. Ga er van uit dat dit een eenmalige toeval is. Snelle service en juiste prijs-kwaliteit.
Dag Kurt, Spijtig om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over het plaatmateriaal. Ik stel je voor om ons een e-mail te sturen naar [email protected] met de vermelding van je order- of factuurnummer en enkele foto's in bijlage. Op die manier kunnen wij het verder in detail met je bekijken en een beter beeld verkrijgen van deze melding. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Duidelijke en gedetailleerde informatie over de verschillende producten beschikbaar op de site. Bestelprocedure gaat vlot en geeft terug duidelijke informatie en tips. Correcte levering en duidelijk gedetailleerde factuur.
Dag Kurt, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de werking van onze website en de informatie die we aanbieden. Mocht je toch vragen hebben over producten of bestellingen, mag je mijn collega's en mij steeds contacteren. Ik wens je een fijne dag en alvast een goed begin van het weekend. Pieter-Jan
Niet alleen kunnen ze je echt snel vooruit helpen, ze doen het ook nog eens met de volle goesting als je met vragen zit en met een fijne attente opvolging als er toch wat problemen zouden zijn, bijvoorbeeld bij de levering door DHL of andere waar ze zelf eigenlijk niet eens controle over hebben.
Beste Erik, Wat fijn om deze positieve reactie te lezen. Sommige zaken vallen inderdaad buiten onze controle, maar we proberen je steeds zo goed mogelijk verder te helpen bij problemen. Ook bij volgende bestellingen mag je ons steeds contacteren bij vragen. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Pieter-Jan
Vlotte bestelmogelijkheid, correcte levering en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Iris, Bedankt voor deze positieve woorden. Het is leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze werking en dienstverlening. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Pieter-Jan
Ik betaalde in totaal 60 euro meer op 2 bestellingen om volgende dag te hebben , zodat ik het de dag erna kon gebruiken … nu 4 dagen later heb ik het binnen , veel te laat ! Heb dit nu niet echt meer nodig (kan het wel nog gebruiken maar toch )
Beste Femke, Spijtig om te vernemen dat je het drukwerk te laat hebt ontvangen. Helaas kunnen wij vertragingen per post niet altijd uitsluiten en kunnen deze tot onze grote spijt soms voorkomen. Ik zie dat je ondertussen ook reeds contact hebt gehad met mijn collega's. Wij hebben je reeds een terugbetaling aangeboden voor de kosten van de next day levering voor je bestelling. Wij hopen alvast dat je tevreden bent met deze oplossing en tussenkomst van onze collega's. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Pieter-Jan
De bestelling werd zelfs een dag vroeger geleverd dan voorzien. Klasse!
Beste Billy en Roel Betreft bestelling 12068164 Ik heb de flyers perfect ontvangen en de kwaliteit en kleur enz zijn echt zoals ik had verwacht. Echter staat de verso van de flyer omgekeerd . De flyers zijn ontworpen om in drievoud te plooien . Resultaat! De binnenzijde staat omgekeerd . Dus totaal FOUT! In mijn mail van 11/11 heb ik foto's bijgevoegd . Ik verwacht dat je dit euvel oplost . Wachtend op een antwoord van u. Groeten Gerry van de Vijfeijke
Beste Gerry, Wat jammer dat te horen! Ik zie dat mijn collega Vincent je hierover al een mailtje had gestuurd met een voorgestelde oplossing. We horen het graag. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Billie
Goede en snelle service
Dag Joke, Wauw, wat een mooie feedback :-) Bedankt daarvoor! Prettige dag nog verder. Billie
Snel en heel mooi afgewerkt Heel tevreden van bestel altijd hier Dank u wel
Dag Christel, Super, wat fijn dat te horen! Fijne dag nog, Billie
Zeer snelle leverdienst. Kan ik niets van zeggen. Waar ik wel een zeer zware opmerking over heb, Ik heb dingen ontworpen op jullie website en bij mij op de pc ziet dit er waanzinnig proper uit. Ik heb even nagebeld om te vragen of de beeldkwaliteit in de grote versie ok was. Hier is mij gemeld dat dit niet ok was maar dat dit niet meer aangepast kon worden. Deze gingen gewoon in slechte kwaliteit geleverd worden. Maaaaaaarrrrr ik kon wel nieuwe bestellen. Waarom moeten mensen al hun gegevens invullen als ze niet even contact kunnen opnemen als ze dit zien op hun pc met de vraag van: bent u wel zeker dat u dit wil laten afdrukken want de beeldkwaliteit is te laag. Dan kan je als klant nog iets doen. Maar nee, je kan altijd nieuwe laten afdrukken ... ??? Ik voel me zeer zwaar int zak gezet. 5 banners waarvan maar 1 met goede kwaliteit. ( de goede is ook geen foto natuurlijk maar alleen tekst ) Ik vind dit zeer onprofessioneel. Hier spendeer ik geen euro meer. Een ander mag duurder zijn maar ik heb dit nog nooit voorgehad. Ik moet blijkbaar een ster geven maar 1 van de 5 geslaagd is voor mij een dikke 0!!
Beste Raf, Wat jammer om dat te horen. We hebben dit voor je bekeken en gezocht waar dit juist is misgelopen. Ik heb je zonet een mailtje gestuurd ivm je bericht met een voorgestelde oplossing. Hopelijk kunnen we je zo alsnog van drukwerk voorzien waar je tevreden van bent. Ik hoor het graag! Billie
Ik liet 50 kaartjes drukken en de kleuren zijn niet helder. De druk benadert zeker niet de kwaliteit die ik verwacht. Dat de prints met mijn goedkope inktjet printer mooier zijn over vollere kleuren beschikken vind ik vreemd. Ik had van een drukker minstens evenwaardige kwaliteit verwacht en dacht dat het zelfs een betere uitstraling zou geven. Helaas dus niet voor herhaling vatbaar.
Besye Silvia, Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat te horen. Uiteraard bekijken we graag wat er misliep zodat we een oplossing kunnen zoeken voor dit probleem. Ik kan op basis van je gegevens helaas geen bestelling terugvinden. Zou je ons kunnen contacteren via '[email protected]' met het ordernummer en wat foto's? Dan bekijken we dit graag voor jou. Fijne dag nog! Billie
Ik had 50 stuks verjaardagskalender en 50 stuks jaarkalender besteld. Bodo van de binnendienst heeft me geholpen kleine aanpassingen te doen in het ontwerp. De 100 kalenders waren binnen 2 dagen geprint en zelfs op zaterdag geleverd! De kwaliteit van de kalenders is uitmuntend! Een dikke merci Printdeal voor jullie professionaliteit!
Dag Ivo, Wat leuk dat te horen. FIjn dat we je goed hebben kunnen verderhelpen. Graag tot je volgende drukwerk! Billie
Wij hebben al diverse keren bij Printdeal besteld, en alles verloopt altijd perfect, en wij zullen in de toekomst nog bestellen bij Printdeal.
Dag Philip, Wauw, wat een mooie review! Super bedankt daarvoor. Graag tot snel! Billie
Zeker een aanrader!
Beste Igor, Wat fijn dat te horen, bedankt voor je mooie feedback! Graag tot een volgende keer, Billie