Ik heb voor mij en 1 kind een fashion mondmasker gekocht ! Heel mooi verpakt en vlugge levering, wel heel jammer dat die nu niet meer verkrijgbaar zijn
Dag Maddy, Wat leuk dat jullie beide tevreden zijn. Momenteel zijn enkel onze budget of premium mondmaskers beschikbaar. Je kan deze hier vinden: https://www.printdeal.be/nl/producten/kleding-en-textiel/premium-mondmaskers Groeten Lisa
Als reseller ben ik steeds tevreden van de kwaliteit voor mijn klanten
Dag Emiel, Dat is heel leuk te horen. Als jij en je klanten tevreden zijn, dan zijn wij dit ook! Groeten, Lisa
geen extra comment nodig ...
Bedankt voor je mooie feedback! Meer moet dat inderdaad niet zijn :) Groeten, Lisa
dz
Bestelling kwam aan op de deadline die vermeld stond op de website, goede klantenservice, transparant, en mooi resultaat. aanrader!
Leuk dat je de tijd neemt voor deze mooie review! Bedankt! Groeten, Lisa
Zeer goede opvolging van mijn bestelling, alsook de uitvoering...
Dag Dirk, Wat fijn dit te horen! Bedankt voor je feedback. Groeten Lisa
De druk is lichter van kleur dan bij de plaatselijke drukker Ateljee. De druk is net iets groter van formaat
Dag Freddy, Bedankt voor je feedback. Als je print niet naar wens is mag je gerust wat foto's sturen naar [email protected], samen met je ordernummer. Dan kijken wij hoe we dit kunnen oplossen. Groeten, Lisa
wij hebben wel aan vrienden moeten vragen of ze voor ons de bestelling wilden meebrengen naar Spanje .... gelukkig geen probleem! Mooi op tijd geleverd op afgesproken datum!
Dag Patty, Leuk dat je foto goed gelukt en je tevreden bent! Goed dat je een oplossing hebt kunnen vinden voor levering naar Spanje :-) Prettige dag! Billie
Gemakkelijke website. Goede kwaliteit .Exact wat ik besteld heb, alleen jammer dat ik er geen tekeningen bij opgezet kreeg.
Dag Sylvia, Bedankt voor je positieve beoordeling! :-) Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over hoe je je bestanden kan aanleveren zoals jij het wenst mag je ons hier altijd over contacteren. In principe ben je volledig vrij over de bedrukking, naargelang het product en de druktechniek. Ik wens je nog een fijne dag! Billie
Het opmaken van je visitekaartje kan je naar wens doen, aanpassen en nog maar eens wijzigen tot het helemaal perfect is. Enige wat nog beter zou kunnen is dat je je eigen toegevoegde afbeelding zou kunnen bewerken (bv bijsnijden, voor tekst, achter tekst, achtergrond kleur zelfde als die voor het kaartje).
Dag Ann, Bedankt voor je feedback! Het klopt dat onze ontwerptool eerder voor eenvoudige opmaak bedoeld is. De aanpassing die je aangeeft kan je wel altijd extern van de website via een opmaakprogramma of ontwerper laten doen natuurlijk. Ik wens je een fijne dag! Billie
Wij bestellen hier wel vaker en is altijd inorde.
Voor gelijk welke aanvraag, een op en top klantvriendelijkheid en snelle hulp. Kan niet beter wat mij betreft!
Dag Benjamin, Wat een mooie review! Bedankt daarvoor. Dat is fijn om te horen! :-) Prettige dag nog verder, Billie
Zeer gebruiksvriendelijke website. eenvoudig in gebruik. Snelle en propere levering (postnl was een dagje te laat, maar hier kan niemand aan doen natuurlijk) Drukwerk zelf ook zeer mooi, degelijk en net zoals op de site in het voorbeeld stond! echt een aanrader!!
Dag Wesley, Bedankt voor je positieve beoordeling en je begripvolle reactie :-) Veel plezier met je drukwerk! Billie
Fijne kwaliteit en snelle levering. Sjappoo
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling! Hoedje af dat je de tijd nam om ons al die sterren te bezorgen :-) Fijne dag nog verder, Billie
Vlotte communicatie en aflevering
Ik had een eigen ontwerp besteld, en had een beetje schrik of het ontwerp er wel mooi ging uitkomen. Dit was onterecht want de t-shirt is perfect! Maatje small heren-shirt als oversized vrouwen-shirt is perfect. Het katoen is van goeie kwaliteit en het model was ook heel goed. De print was van geweldige kwaliteit, exact zoals ik gehoopt had dat het ging zijn. Kwaliteit, goedkoop maar ziet er niet goedkoop uit, goeie service en snel geleverd! Zou dit aan iedereen aanbevelen (zeker aan bv. bands die bandshirts willen laten drukken)
Dag Louise, Online drukwerk bestellen kan inderdaad soms spannend zijn! Fijn om te horen dat de bedrukking volgens je verwachting was, daar gaan we voor :-) Fijne dag nog verder en veel plezier met je T shirt, Billie
Zelfs als het geüploade bestand een lage resolutie heeft is het resultaat TOP. Snelle levering en correct verpakt.
Dag Michael, Leuk om te horen dat je tevreden bent van je bestelling :-) Bedankt voor je positieve feedback! Fijne dag! Billie
We werken reeds vele jaren met Printdeal als betrouwbare partner voor al ons drukwerk, zowel op papier, alsook banners, stickers, werfdoeken, enz....
Dag Wim, Bedankt voor je positieve beoordeling, dat is altijd leuk om te horen! :-) Prettige dag verder, Billie
Zeer tevreden van de visitekaartjes. Netjes en tijdig geleverd
Dag Cathy, Leuk dat je tevreden bent van je visitekaartjes :-) Bedankt voor je positieve beoordeling en de vele sterren! Fijne dag verder, Billie
vlot en in orde , as usual
Dag Luc, Zo horen we het graag :-) Bedankt voor je positieve beoordeling! Billie
Voor mij mijn eerste ervaring met Printdeal.be. Ik was zeer verrast met het resultaat. Bij een volgende gelegenheid laat ik zeker het drukwerk weer bij Printdeal maken.
Dag Kari, Leuk om te horen dat je eerste bestelling meteen goed was en je tevreden bent van je drukwerk. Daar doen we het voor natuurlijk :-) Prettige dag nog verder, Billie
Na telefoontje bestand gecheckt ... dat is klantenservice en flexibiliteit :)
Dag Dennis, Bedankt voor je positieve feedback :-) Fijne dag verder, Billie
Als je niet regelmatig printwerk moet hebben, weet je soms niet hoe het allemaal moet met dat uploaden edm...Ik kreeg perfecte hulp en het resultaat mag er zijn.
Dag Frank, Bedankt voor de mooie woorden!! We staan steeds klaar om je verder te helpen waar mogelijk. Fijne dag!
Zeer mooie kwaliteit, tevreden van het resultaat. Enkel de levering van Post NL was niet succesvol.
Dag Petra, Wauw! Bedankt voor deze topscore. Hiervoor doen we het. Fijne dag!