prima, zeer goed geslaagd

Degelijk

Prijs kwaliteit een aanbeveler!

Top bedrijf, snel,goed service

Snel levering,goed service ook na verkoop. aanrader.

correct afgeprint en snel geleverd

De print was degelijk verpakt. De bijhorende stukken om de print omhoog te hangen ook. De levering is correct verlopen en zonder schade toegekomen. Prima kwaliteit van print en foto. Alvast een dikke aanrader

ik had de kaartjes groter verwacht

Zie hierboven

snelheid, kwaliteit, service, ...

een minipuntje: de indringende geur

Snijrichting van panelen

Echt een minpunt dat snijrichting van panelen niet bepaald kan worden. Heb trespa panelen besteld voor beurs en had voordien over de snijrichting contact opgenomen. Daar werd medegedeeld dat snijrichting niet bepaald kan worden. Risico genomen en op goed geluk de panelen toch besteld (50% kans dat snijrichting ok kan zijn), maar het is verkeerd. Weet niet hoe ik het ga oplossen. Not Happy.... :-((((((

Buitengewoon goede service

De medewerkers hebben veel geduld en blijven vriendelijk. Toen er dan iets mis was gegaan omdat het adres niet duidelijk was (wat eigenlijk niet hun fout was) hebben ze alles herdrukt om toch nog een spoedlevering te doen de dag erna. Fantastisch, echt heel tevreden! :)

IK BEN FAN!

Perfecte service! Heel goede kwaliteitsvolle producten.

Goede keuze, vlugge afhandeling van het drukwerk. Voldoende informatie ivm levering.

Ik ben tevreden en kan deze firma aanbevelen

verzorgd werk, vlotte bediening

Het is eenvoudig om alles in te geven, en de verwerking gebeurt zeer snel. De verzending is meestal reeds vroeger dan gepland.

Uitstekende service

Mijn vaste leverancier en dat blijft ook zo! Uitmuntende service en altijd klaar voor hulp. Goeie kwaliteit, en snelle leveringen

Top bedrijf

Mensen die voor u in de bres springen en goede kwaliteit leveren

Vaak klantendienst moeten raadplegen

Goede producten, groot aanbod en goede prijzen. Helaas moet ik erg vaak de klantendienst raadplegen voor te late leveringen, non-leveringen en productiefouten. Vaak is het dat de klantendienst ook niet effectief is. Dat ik bel voor een probleem. (Bv. Niet levering) en dat na mijn telefoontje niets verandert en ik nog een keer moet bellen over hetzelfde probleem.

perfecte service

Kwaliteitsvol drukwerk en perfecte en snelle service! Proficiat aan de "klantendienst" voor de heel professionele ondersteuning.

goeie service, op tijd geleverd

zeer goede afdrukwaliteit

Vooreerst erg flexibele aanpak van de klantendienst. Ik bestelde vanuit Griekenland voor aflevering in België, want vlot werd opgelost. Verder uitstekende kwaliteit van de A1 poster. Perfect en op tijd aangeleverd, ondanks de eindejaarsdrukte. Top!

Alles perfect in orde

Alles perfect geleverd, ook voor informatie kan je steeds bellen...

Super service en kwaliteit!

Geweldig product!

Prijs/kwaliteit gewoon de beste!

Ik bestel regelmatig producten via printdeal en de drukkwaliteit is altijd top!

Super snelle service en mooi drukwerk

Mooi drukwerk, snelle service en vriendelijke bediening wanneer er nood is aan meer uitleg.

Goede service en snelle levering 1 min puntje de meeste online shops kijken de druk na op foutjes ' dat je in het klein niet ziet ) bij vergroting en verwittigen maar voor de rest geen negativiteit thx

top service , altijd goed en altijd op tijd

Al jaren lang trouwe klant.

Correct en snel levering, goed kwaliteit , gebruiksvriendelijke website!

Super snelle levering + super kwaliteit! Bedankt

3 canvassen besteld van onze trouw. Super mooie kwaliteit en snelle levering! Ik heb jullie al bij veel vrienden aangeraden!

11 Ankerrui

Antwerpen 2000