Veel bestelling geplaats

We zijn zeer tevreden.

Product niets op aan te merken, maar...

De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit. Alleen vraag ik me af waarom 1 bestelling in 4 pakjes geleverd wordt. Afgelopen weken stond de koerier hier 4 keren op de stoep.

snelle, kordate service en goed materiaal!

makkelijke configurator om zelf stickers te ontwerpen. volgende dag al in huis

wat een service!

Ik was zelf te laat met kerstkaarten bestellen. Na een telefoontje werden de kaarten de dag na bestelling geleverd. Sneller en betere service kan niet.

Mega

Enkel lof voor Printdeal.be waar Kathy van Loon me ook nog dagelijks met raad en daad bijstond om m'n droom van 'n CD-inlay helemaal waar te maken. M'n CD kreeg 'n mooie sticker, ik ben er heel blij mee. Topkwaliteit, snelle levering en niet duur. Bravo! Robert aka Rob's Bass Cafe! Bilzen.

Snel, goede kwaliteit, betaalbaar

Mooie kwaliteit van foto-plaat-bord. Prijs-kwaliteit dik inorde.

Goede snelle service, afsnijden tikje slordig

Goede snelle service, afsnijden tikje slordig

heb er vragen bij

Beste, in het voorjaar hebben flyers & affiches late maken voor de circuit bezoeken van juli & augustus maar telkens regende de verf eraf. voor de herfstwandeling 24/11 bestelde we opnieuw flyers & affiches en was er geen probleem. Vorige week hebben we weer affiches & flyers voor de borrelwandeling 19/01/2020 ontvangen maar iedere dag is de verf verdwenen. Nooit eerder( we bestellen reeds enkele jaren bij jullie) hebben we problemen gehad. Is daar een oplossing voor. Ria Rodiers-Schepers

Je kan altijd rekenen op printdeal

Onze kaarten waren niet centraal afgedrukt. Maar onze bestanden waren wel juist aangeleverd. Zij hebben deze gratis herdrukt en zonder protest. Superservice.

Een tevreden klant!

Ik heb intussen al verschillende zaken bij Printdeal bestelt, altijd wat spannend om dat zo zelf in een format te zetten... maar intussen weet ik dat de mensen van Printdeal achter de schermen meekijken & -denken!

vertrouwbare, goede kwaliteit en dienst

Ik heb printdeal.be verschillende keer (kaarten en flyers) gebruikt en ben altijd tevreden met de kwaliteit van de producten. De levering is snel en correct.

Top kwaliteit

Snelle levering gezien de drukte Top resultaat en top producten

Een deal is een deal

Vlotte prijsofferte en afhandeling van de bestelling

Helemaal niets op aan te merken !

De bestelling verliep vlot, de on-line hulp was efficiënt, de levertermijn werd gerespecteerd en de gehanteerde prijzen zijn goed. Meer moet dat niet zijn ...

Ik moest veel vragen stellen, daar werd meteen duidelijk op geantwoord. Hopelijk is het drukwerk even kwalitatief als het personeel.

Mooie en snelle verwerking van het aangeleverde materiaal !

Ik had graag de matte druk zoals reeds gezien bij kennissen. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Eveneens zeer snelle verwerking en levering. Jullie staan genoteerd voor de toekomst en ik geef het door aan anderen. Hartelijk dank.

Deux commandes parfaites

Par deux fois j'ai fait appel aux services de printdeal. Dans les 2 cas, tout a été respecté. Qualité, délai, livraison. Je ne peux que recommander le sérieux de cette entreprise.

Zeer simpel te bestellen en tevens erg voordelig

Voor een verjaardagsfeest had ik gouden enveloppen nodig. Deze website was het voordeligst en tevens was de interface / tool om deze te bestellen het meest professioneel. Grote aanrader!

Perfecte service, als steeds

Voor de derde opeenvolgende keer zetten we onze krant in productie. Alles werd perfect verzorgd en tijdig afgeleverd.

Zeer klantvriendelijk.

Zeer positief. Na een melding over strepen op een spandoek stelde de firma op basis van een foto analyse zelf voor om het euvel kosteloos te verhelpen en maakte binnen de 24 uur nieuwe afdrukken. Dit was zeer attent van hen en kan ik allen maar appreciëren. Dank u wel printdeal.

Zeer goede, persoonlijke en correcte opvolging van het drukwerk.

Uitstekend, snel en goede kwaliteit.

Ik ken print deal al zeer lang. Alles was altijd correct geregeld. De prijs is ook vrijwel democratisch.

Ik ben zeer tevreden van het resultaat!

Als niet computer-nerd hebben jullie mij perfect geholpen met het aanpassen van mij foto , feedback van de resolutie en het maken van mij ideale reclamebord. In het bijzonder wil ik Michiel Adriaensen hier nog eens voor bedanken! Groetjes Moto's Lycke

perfect !!

levering en uitvoering perfect in orde, geen opmerkingen

Printdeal levert professioneel drukwerk voor een aanvaardbare prijs.

Net kaartjes besteld. Dat ging heel vlot. De levering was snel en het resultaat was OK. Ik ben heel tevreden.

11 Ankerrui

Antwerpen 2000