snelle en correcte service! mooi drukwerk!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alles was volgens afspraak

Top ! Super service ! Snelle verzending en mooie kwaliteit

Ik bestel zeker nog opnieuw hier. Perfecte afwerking, mooie kwaliteit. Fijn ontwerpprogramma en een supersnelle verzending !

gemakkelijk,snel en uitstekende prijs kwaliteit

al meerdere malen gebruik gemaakt van printdeal om affiches en flyers te maken. het opstellen gaat vlot, prijs kwaliteit is uitstekend en de levering gaat heel vlot.

Correcte leveringstermijn en kwaliteit

Alles verlopen naar wens, alleen het inpakken in plastiek folie vind ik een beetje gevaarlijk met de plaktape, bij het uitpakken moet je vijzonder voorzichtig zijn dat de tape in op het beeld plakt, dus beter inpakken via de achterkant van het beeld

Zeer goeie, vlotte service De producten die wij tot nu toe besteld hebben zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. We zijn zeer tevreden

snel en correct werk !

Eenvoudig om te ontwerpen , snelle service en mooi afgewerkt werk.

super kwaliteit

prijs kwaliteit is zeer goed en de levertijd die aangegeven wordt is perfect

super en heel goede service

super en heel goede service

Altijd een goede kwaliteit!

Altijd een goede kwaliteit! En bij vragen word je onmiddellijk geholpen.

Een echte aanrader!

Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling bij Printdeal. Mijn visitekaartjes zijn echt heel mooi gedrukt. Heel erg snel geleverd en duidelijke informatie overal. En niet duur!

Zeer vlot en gemakkelijk!

Een paar clicks en 2 dagen laten ontvangen, fantastisch! Bedankt voor de vlotte werking!

Geweldige samenwerking

Het is steeds leuk om samen te werken met Printdeal. Als er iets niet juist is is er steeds een correcte afhandeling.

Uitstekende kwaliteit,eenvoudige input,snelle levering

perfecte levering

Door meerdere bestanden te uploaden was k de weg op de website wat kwijt, echter na telefoontje met het panel werd alles snel recht gezet. Top crew

vlotte service met prachtig resultaat!!

goede begeleiding voor de verschillende keuze's, vlotte levering en prachtresultaat!!

Ongeëvenaarde service en kwaliteit aan een zacht prijskaartje!

Perfect, doe zo verder!

super !!

etiketten laten maken voor de webshop !! bijbestellen is zo klaar... en binnen een week had ik mijn bijbestelling al ! toppie !!

Heel goed!

Ik bestelde twee kanaalprinten. De kwaliteit is heel goed. Mooie kleuren. Goede en snelle levering.

zwaar teleurgesteld

mijn pakket ging vrijdag toekomen, maar blijkbaar heb ik hier een verkeerd adres opgegeven is ondertussen woensdag en heb nog steeds mijn pakket niet . Snap niet dat dit zo lang moet duren .hier ben ik zwaar teleursteld in dat dit zolang moet duren

alles zoals beloofd aangeleverd top service thanks

.............................

Perfect drukwerk, snelle levering en onovertrefbare lage prijs.

Kan niet beter.

Binnen 3 dagen besteld en geleverd, prima

Had 2 stickers nodig voor mijn motorhome, jullie site gevonden, was iets moeilijker om de juiste maat te vinden, tel. Kontakt genomen, goed onthaald, vb opgestuurd, werd op de juiste maat gezet met een bevestigingsmail, de 2 stickers doorgezonden, mailtje voor akkoord op woensdag en vrijdag om 11h ontvangst van stickers, prima!

Uitstekend drukwerk

Goede kwaliteit van drukwerk, makkelijk te gebruiken website en handige tool om bestanden op te laden. Bestelling werd geleverd zoals gepland! Zeer tevreden.

Uitstekend!

Super goede service : snel, correct en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

11 Ankerrui

Antwerpen 2000