Super service door snelle oplossing toen het fout liep.

Bestelling van een reclame banner voor buiten. De leveringstermijn standaard was 5 dagen wat net goed was. (er stond een tijdelijke promotie op). Helaas liep het serieus fout bij PostNL waardoor de levering helemaal in het honderd liep. Na het aanmelden van dit probleem bij Printdeal was er een supersnelle reactie. De banner per direct opnieuw gemaakt en verzonden via DHL Express. De volgende dag om 10h reeds ontvangen. Gewoon geweldig. Feitelijk verdienen ze 5 sterren maar helaas door PostNL.....

Toujours bien réalisé

Bonjour, Nous sommes très content de PrintDeal chaque fois nous sommes satisfait de la qualité d'impression. Merci

Precies zoals ik het wou

Heel blij met mijn nieuwe visitekaartjes., precies zoals ik het wou. Werden ook snel geleverd.

De levering was te laat en kon niet getraceerd worden

Drukwerk was heel goed maar ik kon niet rekenen op een goede levering

Snelle reactie en vlotte werking

Wij hadden dringend een levering nodig van bedrukte tshirts Online lukte het niet om de bestanden door te sturen. Het telefonisch contact ging zeer vlot alsook de communicatie via email verliep correct met snelle reacties. We hebben alles via deze weg kunnen regelen. 10/10 ! Bedankt om ons zo snel uit de nood te helpen!

Ok

Ok

bestelling verschillende fouten

Eerst is 1 maat niet beschikbaar terwijl betaling al is gedaan (wij hadden natuurlijk rekening gehouden met de oorspronkelijke leverdatum). Deze werden later opgestuurd. Bij de eerste levering waren ook enkele tshirts waar verfvlekken in zaten. Deze worden nu opnieuw opgestuurd. Nu kregen we vandaag de tshirts geleverd van de maat die niet beschikbaar was, is de verf gescheurd en ligt deze er heel dik bovenop (bij mijn idee is dit niet met zeefdruk gebeurd). Teleurgesteld, dat zeker.

Reeds jaren klant en steeds te vreden !

Ik ben reeds jaren klant bij Printdeal. En heb ongeveer al een groot deel van hun aanbod besteld. Van flyers tot naamkaartjes, van werfdoeken tot canvassen. Steeds tevreden over de uitstekende service die printdeal levert. En die ééne keer toen er iets fout liep? Dat had Printdeal binnen de werkdag weer recht gezet !e

Correct in werk en levering

Correct gemaakt en op de afgesproken dag geleverd, zo moet het.

mooi werk, vrij snel geleverd, gemakkelijk te uploaden

zie hoger

Was super

Heb een spandoek bij jullie laten maken en was een super service en ook prijs was ook vandaag was het spandoek te zien op het interprovinciaal kampioenschap dressuur in dentergem

Gewoon goed

Ik zou een score 11 willen geven of 6 sterren ...

Onberispelijke service door een subliem team ...

Correcte service, steeds op tijd!

Mooi drukwerk en steeds op tijd afgeleverd. Loopt er toch iets mis? Dan lost printdeal het meteen op. Da's pas service!

snelle en correcte bestelling en levering

snelle en makkelijke manier om te bestellen en levering is ook snel

Optimale service

Waarom komen 2 te samen bestelde naamkaartjes in levering op verschillende dagen.

Prima kwaliteit!

Eerdere problemen met het bekomen printresultaat konden snel worden opgelost dankzij de bereidwilligheid van een deskundige medewerker! Het resultaat is nu prima.

Vlotte werking. Snel antwoord op vragen.

Goede service en correct qua levertermijn!

Goede service en correct qua levertermijn!

goede service en correcte levering

een klein min puntje meschien beter de visitekaartje verpakken de verpakking gaat heel vlug open .

Prima service en kwaliteit

Alles prima.

Top zowel in kwaliteit als service

Ik maakte alle kaartjes (save-the-date, uitnodigingen en bedankingskaartjes) voor onze trouw via jullie website. - duidelijke menu-indeling - veel soorten papier en afwerkingen - je kan meteen berekenen hoeveel het je zal kosten - eigen ontwerp gemakkelijk te uploaden - toen uploaden bij de bedankingskaartjes niet werkte, kon ik het bestand gewoon zo doorsturen waar het persoonlijk gecontroleerd werd. - levertijd zoals afgesproken 1 tip: nog een paar extra vouwwijzen (bv. Bij din-large, optie toevoegen dat één stukje naar voor plooit.) voor uitnodigingen zou wel handig zijn.

Great

Quick, efficient and professional

Gewoon de beste!

Niet twijfelen, gewoon doen!

Prijs / kwaliteit zéér goed

Ik bestelde reeds 2 keer een wandsticker . Zeer gemakkelijk om het ontwerp door te sturen , snelle levering ( zelfs expres is mogelijk ) , prima kwaliteit en zeer correcte prijzen . Top !

11 Ankerrui

Antwerpen 2000