Topservice , professionaliteit zoals het hoort ! Online kopen zoals je het altijd wilt : prijsbewust , kwalitatief en snel
Vlotte manier om te bestellen. De levertijden worden aangehouden en soms is de levering vroeger dan gemeld bij bestelling.
Ik twijfelde tussen 2 soorten papier om de uitnodigingen te drukken. Via chat heb ik een staal aangevraagd, en een paar dagen later reeds ontvangen per post. Misschien zou het wel nog leuk zijn mocht je een 'proefdruk' kunnen aanvragen van wat je bestelt, vóór je een grote bestelling van bvb. 100 uitnodigingen doet.
Dag Mieke Hartelijk dank voor je mooie score. Fijn om te horen dat we je met een sample hebben kunnen helpen. Proefdrukken blijven soms moeilijk omdat de meeste drukprocédés en minimumoplage vereisen. We proberen eraan te werken, dus nemen je opmerking zeker mee naar de toekomst. Dankjewel! Michiel
In 1 woord : fantastisch! In 3 woorden : kan niet beter!
Dag Thierry Wat een mooie feedback, daar doen we het voor. :) Het Printdeal-team dankt je! Michiel
Het is niet handig dat elke email prijsaanvraag of bestelling door telkens iemand anders wordt behandeld. In zulk geval weten die verschillende personen niet waarmee de andere bezig is en lopen er dingen fout. Het zou beter zijn dat alle aanvragen van één persoon ook door één en dezelfde persoon worden afgehandeld om vergissingen te vermijden.
Dag Brigitte Bedankt om de tijd te nemen voor je feedback. Het is jammer om te horen dat er iets is fout gelopen. We willen je altijd zo snel mogelijk van een antwoord voorzien, vandaar dat elke collega je probeert te helpen. Indien het zeer specifieke offerte-aanvragen zijn die je in het verleden hebt besproken met een bepaalde collega, mag je die naam zeker vermelden bij de aanvraag. Het kan dan misschien iets langer duren, maar we willen uiteraard graag elke mogelijke miscommunicatie vermijden. Bedankt. Michiel
Het drukwerk is uiterst verzorgd. De verpakking van het testexemplaar is waardeloos gebleken. Het drukwerk is verticaal en horizontaal gekreukt.
Beste Pierre, Alvast bedankt voor je beoordeling. Jammer om te horen dat de verpakking het drukwerk niet volledig heeft kunnen beschermen. Indien dit in de toekomst nog gebeurt, mag je ons meteen contacteren en dan zoeken we een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Lander
Hebben online besteld en de goederen zien er goed uit bij levering
als er toch een probleem is wordt het met 1 telefoontje of chat opgelost...TOP!!!
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
ONGELOOFELIJK BELEEFD DIRECT TO THE POINT EN PRACHTIG WERK EN DAT VOOR DIE PRIJS
VerbeterpuntenHET IS PERFECT ZO
Pluspunten
jullie leveren prijs kwaliteit en snelheid correct. Bedankt.
Verbeterpuntennog meer keuze in papiersoorten.
Pluspunten
Goede opvolging via mail. spontaan aanbieden tot opmaak creditnota bij niet op tijd leveren van de bestelde goederen. kwaliteit van de geleverde stukken is goed.
VerbeterpuntenIk heb alles met spoedbestelling online gereserveerd op zondag. Ik ben uiteindelijk pas de dag voor het event (op vrijdag) de volledige bestelling kunnen gaan afhalen + toen bleek 's avonds dat er van de bestelling van een vlaggenstok de voet niet was meegeleverd waardoor ik de dag van mijn event nog helemaal naar Antwerpen ben moeten komen. In die zin heb ik een ander beeld bij spoedbestelling. Misschien veiliger dit dan niet aan te bieden?
Pluspunten
Goede opvolging!
Pluspunten
Heel goede en snelle service. Vriendelijk en behulpzaam. Vanaf nu wordt alle merchandising voor Badskin's Garden hier besteld.
Pluspunten
Bij de tweede levering bleek er een verschil van kwaliteit te zitten op de fullcolour. Na telefonisch contact werd de eerste bestelling gratis opnieuw gemaakt in dezelfde kwaliteit als de 2de levering. Topservice!!!
Pluspunten
perfecte kwaliteit, goede prijs en snelle levering!
Pluspunten
Het bedrijf denkt met je mee en zoekt vlot naar oplossingen bij problemen. Je kan er met al je vragen terecht. Deskundige mensen met kennis van zaken.