super en heel goede service
Altijd een goede kwaliteit! En bij vragen word je onmiddellijk geholpen.
Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling bij Printdeal. Mijn visitekaartjes zijn echt heel mooi gedrukt. Heel erg snel geleverd en duidelijke informatie overal. En niet duur!
Een paar clicks en 2 dagen laten ontvangen, fantastisch! Bedankt voor de vlotte werking!
Het is steeds leuk om samen te werken met Printdeal. Als er iets niet juist is is er steeds een correcte afhandeling.
Door meerdere bestanden te uploaden was k de weg op de website wat kwijt, echter na telefoontje met het panel werd alles snel recht gezet. Top crew
goede begeleiding voor de verschillende keuze's, vlotte levering en prachtresultaat!!
Perfect, doe zo verder!
Dag Robert, Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je tevreden bent van onze service en dat je even de tijd nam voor zo'n positieve beoordeling. Dat is altijd prettig om te lezen :-) Fijne dag nog verder, Billie
etiketten laten maken voor de webshop !! bijbestellen is zo klaar... en binnen een week had ik mijn bijbestelling al ! toppie !!
Dag Iris, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je etiketten, daar doen we het voor! :) Fijne dag nog verder, Billie
Ik bestelde twee kanaalprinten. De kwaliteit is heel goed. Mooie kleuren. Goede en snelle levering.
Dag Bo, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het geleverde drukwerk, daar doen we het voor :-) Fijne dag nog verder! Billie
mijn pakket ging vrijdag toekomen, maar blijkbaar heb ik hier een verkeerd adres opgegeven is ondertussen woensdag en heb nog steeds mijn pakket niet . Snap niet dat dit zo lang moet duren .hier ben ik zwaar teleursteld in dat dit zolang moet duren
Beste Carina, Alvast bedankt voor je reactie. Wij proberen steeds zo snel mogelijk en correct te leveren. We moesten natuurlijk wel het pakket re-labellen en opnieuw verzenden om jouw order op het juiste adres geleverd te krijgen. Vandaar de vertraging. Ik zie dat mijn collega reeds een oplossing aan het zoeken is om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou geleverd te krijgen. De bestelling is dus onderweg. Indien er zich nog problemen voordoen met de levering, mag je uiteraard contact met ons opnemen en dan zoeken we naar een zo snel mogelijke oplossing. Fijne dag!
.............................
Kan niet beter.
Had 2 stickers nodig voor mijn motorhome, jullie site gevonden, was iets moeilijker om de juiste maat te vinden, tel. Kontakt genomen, goed onthaald, vb opgestuurd, werd op de juiste maat gezet met een bevestigingsmail, de 2 stickers doorgezonden, mailtje voor akkoord op woensdag en vrijdag om 11h ontvangst van stickers, prima!
Dag Alex Bedankt voor je feedback. als jij tevreden bent, zijn wij dat ook! Michiel
Goede kwaliteit van drukwerk, makkelijk te gebruiken website en handige tool om bestanden op te laden. Bestelling werd geleverd zoals gepland! Zeer tevreden.
Super goede service : snel, correct en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Bestelling van een reclame banner voor buiten. De leveringstermijn standaard was 5 dagen wat net goed was. (er stond een tijdelijke promotie op). Helaas liep het serieus fout bij PostNL waardoor de levering helemaal in het honderd liep. Na het aanmelden van dit probleem bij Printdeal was er een supersnelle reactie. De banner per direct opnieuw gemaakt en verzonden via DHL Express. De volgende dag om 10h reeds ontvangen. Gewoon geweldig. Feitelijk verdienen ze 5 sterren maar helaas door PostNL.....
Dag Paul Hartelijk dank voor je mooie score. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Natuurlijk jammer dat je de banner niet op de afgesproken dag hebt gekregen. Hopelijk gaat het vlotter bij je volgende bestelling. Indien niet, laat het zeker weten en we lossen het zo snel mogelijk op! Michiel
Bonjour, Nous sommes très content de PrintDeal chaque fois nous sommes satisfait de la qualité d'impression. Merci
Heel blij met mijn nieuwe visitekaartjes., precies zoals ik het wou. Werden ook snel geleverd.
Dag Lieveke, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Hier doen we het natuurlijk voor. Fijne dag!
Drukwerk was heel goed maar ik kon niet rekenen op een goede levering
Dag Ireen, Bedankt voor je reactie. Leuk om te horen dat het drukwerk naar wens was. Indien er zich problemen met het transport voordoen, mag je uiteraard contact met ons opnemen en dan proberen we dit zo snel en goed mogelijk in orde te brengen. Wij nemen dan contact op met de transportdienst om jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Fijne dag!
Wij hadden dringend een levering nodig van bedrukte tshirts Online lukte het niet om de bestanden door te sturen. Het telefonisch contact ging zeer vlot alsook de communicatie via email verliep correct met snelle reacties. We hebben alles via deze weg kunnen regelen. 10/10 ! Bedankt om ons zo snel uit de nood te helpen!
Dag Françoise, Bedankt voor deze leuke reactie en leuk om te horen dat we je snel en correct hebben kunnen verder helpen. Hier doen we het voor! Fijne dag!
Ok
Dag Lynn, Bedankt voor al deze mooie sterren. Hier doen we het voor. Fijne dag!
Eerst is 1 maat niet beschikbaar terwijl betaling al is gedaan (wij hadden natuurlijk rekening gehouden met de oorspronkelijke leverdatum). Deze werden later opgestuurd. Bij de eerste levering waren ook enkele tshirts waar verfvlekken in zaten. Deze worden nu opnieuw opgestuurd. Nu kregen we vandaag de tshirts geleverd van de maat die niet beschikbaar was, is de verf gescheurd en ligt deze er heel dik bovenop (bij mijn idee is dit niet met zeefdruk gebeurd). Teleurgesteld, dat zeker.
Dag Stef, Alvast bedankt voor je reactie. We vinden het spijtig om te horen dat je niet tevreden bent en willen je graag zo goed mogelijk verder helpen. Indien je problemen met het drukwerk ondervindt, mag je uiteraard steeds met ons contact opnemen via mail of telefoon. We staan steeds ter beschikking. Ik zie dat mijn collega je hiervoor een gratis herdruk heeft gegeven. Wanneer er zich nog problemen met de herdruk voordoen, mag je uiteraard opnieuw contact met ons opnemen. Dan kunnen we samen naar een gepaste oplossing zoeken en je zo goed mogelijk verder helpen. Fijne dag!
Ik ben reeds jaren klant bij Printdeal. En heb ongeveer al een groot deel van hun aanbod besteld. Van flyers tot naamkaartjes, van werfdoeken tot canvassen. Steeds tevreden over de uitstekende service die printdeal levert. En die ééne keer toen er iets fout liep? Dat had Printdeal binnen de werkdag weer recht gezet !e
Dag Bram, Bedankt voor deze superleuke recensie! We appreciëren je vertrouwen enorm en hopen nog lang onze drukmachines op volle toeren te laten draaien voor jou. Fijne dag!