Pluspunten
Het bedrijf denkt met je mee en zoekt vlot naar oplossingen bij problemen. Je kan er met al je vragen terecht. Deskundige mensen met kennis van zaken.
Pluspunten
Zéér maar dan ook zéér oplossingsgericht ! Gaat het niet bij printdeal ... dan kun je het best vergeten!
VerbeterpuntenDe score personeel mag zwaarder gewogen worden ... 30 op 30 !
geen
Pluspunten
Behulpzaam bij het aanpassen van de layout
VerbeterpuntenSnelheid van leveren niet altijd nagekomen. Soms worden bestellingen gespreid over 2 dagen geleverd, verwarrend. Foute leveringen...
Pluspunten
Professioneel bedrijf dat prijs/kwaliteit zijn gelijke niet kent.
VerbeterpuntenBlijven zo.
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenStuur op voorhand een pasmaat op, zodat we kunnen passen wat de juiste maat is. We zitten nu met het probleem dat onze hemdjes redelijk groot uitvallen.
Pluspunten
ruime keuze van artikelen, duidelijke omschrijving. Gemakkelijk om je keuzes te maken.
VerbeterpuntenHet zelf aanleveren van afbeeldingen / tekst voor de producten is niet altijd even gemakkelijk.
Pluspunten
sympathiek personeel dat telefonisch en via mail professioneel advies geeft , een tevreden terugkerende klant, groeten,
Pluspunten
grote keuze
Verbeterpunten5 jaar geleden waren de bezorgkosten amper de helft of kon je ze afhalen in Antwerpen (nu niet meer) en als je nu een reclamebord van 40 op 20 cm wil met 2 verschillende opdrukken , worden ze soms samen geleverd en betaal je 2x9 euro bezorgkosten, waarom niet samen leveren?? het produkt zelf kost maar 6 euro !!!!
Pluspunten
Correctheid
geen
Pluspunten
Zeer behulpzaam, En zeer vriendelijke bediening. Doe zo verder.
Pluspunten
Snelle service , gemakkelijk om mijn flyer te maken
VerbeterpuntenGraag had ik die witte rand van mijn flyer gehad , en dat kreeg ik niet geflikt
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit!
Pluspunten
Altijd een plezier om te zien hoe snel en correct er geleverd wordt..