Pluspunten
Snel, correct, kwaliteit,goedkoop
Verbeterpuntenkwaliteit van offset papier
Pluspunten
alles naar wens
Pluspunten
Alles zoals afgesproken, prima service en kwaliteit aan zeer scherpe prijzen !!!!
Pluspunten
9/10 luistert naar de klant en komt ons tegemoet
Pluspunten
Hele snelle service. Proper materiaal.
Pluspunten
goede kwaliteit, veel mogelijkheden, snelle levering, sterke prijzen, snelle reactie en oplossingen
VerbeterpuntenBij de laatste bestellingen was er vertraging bij de leveringen. Een bestelling is zelfs nooit aangekomen, maar het was snel opgelost.
Pluspunten
wat je besteld krijg je in de kwaliteit van het bestelde, aan de afgesproken prijs in het op voorhand meegedeelde leveringstijdstip
Pluspunten
Kwaliteit, prijs en snelheid altijd in orde.
VerbeterpuntenMeer deals op maat van de klant, trouwe klanten eens belonen.
Pluspunten
Levering sneller dan verwacht, wed duidelijk gecommuniceerd! Super tevreden daarmee. En ook mega tevreden over de fantastische kwaliteit en afwerking van zowel de bestelde flyers als affiches. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik beveel Printdeal.be ten zeerste aan! Het personeel in Antwerpen is heel vriendelijk.
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat alles correct verlopen is. Daar doen we het natuurlijk voor :) Ik wens je nog een fijne dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Top service! Heel snel en behulpzaam.
Beste Tinne, Hartelijk bedankt voor je fijne feedback, dat is leuk om te lezen. Prettige dag nog verder! Groetjes, Billie
het nadeel vind ik dat alles in stukken word vertuurd vb drukwerk & enveloppen
Beste Gert, Bedankt voor je positieve feedback! Onze productie zal steeds proberen zo veel mogelijk samen te verpakken. Bij sommige producten is dit niet altijd mogelijk, maar indien je een geheel samen besteld zal naargelang het formaat van de producten zo veel mogelijk samen verpakt worden. Fijne dag nog verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Alles correct verlopen geen enkel opmerking te melden.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Julia.
Pluspunten
Jullie zijn een voorbeeld voor hoe internetkopen zou moeten zijn. Proficiat !!
Dag Louis, heel erg bedankt voor je leuke beoordeling! Met vriendelijke groeten, Julia.
Pluspunten
prima prijs kwaliteit
Verbeterpuntenmogelijkheden tot andere maten drukwerk