De manier waarop Printdeal werkt, wordt almaar beter en klantvriendelijker! Wat je zelf door je eigen geklungel niet te goed doet, zet Printdeal voor je recht. Topservice!
Beste Momenteel kan ik enkel over de bestellijst oordelen. Ik ontving het product nog niet • niettegenstaande de school open was • deed DHL niet de moeite om effectief het domein te betreden. De leveringsdatum is me onbekend ….
Correcte verwerking, stipte levering, mooi eindresultaat.
Bestellen was eenvoudig en de geleverde service is goed
Zeer snelle verwerkingstijd: - eigen ontwerp ingegeven, lay-out optimalisatie via website is glashelder - eens bevestigd binnen de 2 dagen heb je je biz cards!
Ergens in het productieproces was een foutje gebeurd (UV-lak vergeten). Het werd onmiddellijk en razendsnel rechtgezet zodat we onze veeleisende klant toch gelukkig konden maken. Wat een service ! 1000x bedankt Printdeal.be
Beste, Altijd tevreden over de producten bij jullie. Het kleur vond ik iets lichter of minder stralend dan verwacht, maar toch zeker niet mis. Met dank.
Spoed bestelling geplaatst en bestelling is mooi optijd aangekomen!
Ik gebruik printdeal al jaren, dan moet het wel goed zijn
Voor de eerste keer een bestelling van bedrukte t-shirts gedaan en zeer aangenaam verrast van de prijs, service en snelheid van verzenden.
Er was iets mis met de eerste bestelling. Dit is snel opgelost geweest en hebben een nieuwe, juiste levering ontvangen.
Professioneel werk aan een goede prijs. Kwaliteit is perfect en service super!
Hartelijk dank voor de feedback! Het hele team deelt in de lof voor de super service :) met vriendelijke groeten, Manu
Beste, terwijl ik op andere blanco cd's wel perfect mijn muziek kan branden, blijkt dit niet mogelijk op de door U geleverde CD's. Het is niet af te spelen, veel geruis bij elk liedje als je de helft van de CD gebruikt. Gebruik je de volledige CD dan loopt hij vast ongeveer in de helft na 2 nummers met geruis. Mooi om tegen de muur te hangen maar totaal niet geschikt om muziek op te branden. Groetjes Guido
Bedankt voor je feedback, Guido We vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent, heb je hiervan melding gemaakt bij onze klantendienst? We helpen graag om een oplossing te vinden. Ik stuur je alvast een mailtje voor verdere opvolging. vriendelijke groeten, Manu
Eenvoudig zelf een offerte opmaken via de website. Alle mogelijke materialen verkrijgbaar en bedrukbaar. Snelle levering en bereikbare service. Goedkoper dan andere onlinedrukkers. Zeker aan te bevelen!
Bedankt voor de feedback, Philippe :) Aangenaam om te zien dat je het roer volledig in eigen handen kan nemen van concept tot resultaat! Met vriendelijke groeten, Manu
Alles vlekkeloos verlopen. Kaartjes zijn zeer goed en precies zoals ik ze me voorgesteld had. Zéér snelle levering. Een aanrader!
Hartelijk dank voor je reactie, Altijd leuk om te lezen dat alles van een leien dakje liep :) mvg, Manu
Na het kiezen van het juiste formaat en afwerking, ging het team onmiddellijk aan de slag. We hebben in enkele dagen snel een goed idee en visuele uitwerking kunnen doen die dan enkele dagen later reeds werd bezorgd. De afwerking en gebruikte materialen zijn zeer kwaliteitsvol en ik zou deze service zeker aanbevelen. Bedankt aan het Printdeal team. Kevin
Hartelijk dank voor je reactie, Kevin :) Heel fijn om te lezen dat we vanaf het idee tot het eindresultaat aan de verwachtingen voldoen! vriendelijke groeten, Manu
ondanks enkele probleempjes met de levering vind ik dat jullie team mij heel goed geholpen heeft.
Bedankt voor je reactie, Dirk Volgens het mailverkeer rond je bestelling, heeft ons team kunnen achterhalen in welk pakketpunt je bestelling werd afgeleverd en heb je deze inmiddels opgehaald :) Onze klantendienst staat steeds tot je dienst! met vriendelijke groeten, Manu
Revue originale
ik kan geen beoordeling geven .Doordat ik een fout adres heb opgegeven heb ik de bestelling nog niet ontvangen.
Desondanks het feit dat we al jaren ons drukwerk bestellen bij Printdeal.be zal dit in de toekomst niet meer het geval zijn. Na een initieel foutje (van ons uit) vroegen we een herdruk, uiteraard tegen betaling. Toen ook daar een foutje insloop werd er meteen (na 1 minuut) aangegeven dat er niét geprint moest worden en we een kleine aanpassing zouden doen. Telefonisch werd er beloofd dit stop te zetten. Dit gebeurde maar niet, het stond online nog steeds op 'te drukken'. Op meerdere mails van ons uit werd niet gereageerd. Nogmaals getelefoneerd en te horen gekregen dat het waarschijnlijk niet geannuleerd kon worden. Dan niets meer vernomen tot een dag later, dat het effectief in druk is gegaan. Intussen hebben we 1000 foutieve kaarten waar we niets mee zijn maar wel voor betaalden. Onbegrijpelijk dat je één minuut na betaling niet meer voor een annulatie kan vragen. Terwijl het effectieve drukken pas 24 uur later gebeurde. Zeer teleurstellend. We keren niet meer terug.
Hartelijk dank voor je feedback, Sofie, We begrijpen dat dit niet de uitkomst is waar je naar op zoek was bij het plaatsen van de bestelling. Jouw melding zorgt ervoor dat we intern zullen zoeken naar manieren om de communicatie tussen klantendienst en productie verder te stroomlijnen. Inderdaad jammer dat de vertraging in berichtopvolging zorgde voor foutief afgeleverd drukwerk. Ik stuur je alvast nog een mailtje om na te gaan wat we voor jou kunnen doen. Met vriendelijke groeten, Manu
De bestelprocedure is duidelijk, vlot en overzichtelijk. Ik kan aanduiden wat ik wil en weet daarna meteen mijn kost voor het gewenste drukwerk, kan vlot bestellen en binnen enkele dagen heb je je drukwerk al in huis (of sneller indien je heel kort op de bal moet spelen). Zoals printdeal zelf zegt: geen gedoe.
Hartelijk dank voor je reactie, Frederique, Altijd fijn om te lezen hoe klanten vlot aan de slag kunnen op de website :) vriendelijke groeten, Manu
Via gsm en tablet zijn vele functies niet mogelijk
Bedankt voor je feedback, Luc, De functionaliteiten van de website werken inderdaad optimaal via computer. Onze developers zijn achter de schermen echter druk in de weer om de ondersteuning op mobiele apparaten verder uit te breiden. Aarzel niet om onze klantendienst te contacteren mocht je voor uitdagingen komen te staan, we helpen je graag verder. Met vriendelijke groeten, Manu
Kleuren zijn perfect, snelle levering en makkelijke website! Helemaal top
Dag Elena, bedankt voor de feedback! Altijd leuk om te lezen dat de website makkelijk en toegankelijk is :) vriendelijke groeten, Manu
Heel blij met mijn reclamebord. Snel geleverd.
Dank voor je reactie :) Wij zijn blij dat jij blij bent! mvg, Manu
Ik bestelde een whiteboardsticker voor privé gebruik. Ik had enkele vragen voor bestelling en werd snel en goed geholpen via mail door de medewerkers. Bestellen ging vlot, en al snel was mijn bestelling verzonden. Echter ging mijn bestelling verloren, waarbij er meteen een gratis herdruk uitgevoerd werd; eens geleverd was ik zeer tevreden met het resultaat. De sticker kleeft goed maar is eveneens makkelijk te verwijderen, is goed beschrijfbaar en uitwisbaar met whiteboard markers. Print zelf is kwalitatief en exact zoals mijn zelfgemaakt bestand.
Dag Nele, hartelijk dank voor je feedback :) Het doet ons hele team (zowel klantendienst, productie en leveranciers) enorm plezier om te zien dat alle inspanningen voor en achter de schermen hebben gezorgd voor een optimaal resultaat! Met vriendelijke groeten, Team Printdeal
Goede prijs kwaliteit Al verschillende spandoeken besteld
Dank voor je reactie, Petra :) Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! vriendelijke groeten, Manu
Intussen 2x besteld (stickers, postkaarten). Correct verlopen, ik bestel in de toekomst nog meer
Hartelijk dank voor je reactie, we zijn steeds blij als alles vlot kan verlopen en onze klanten daardoor hun weg naar ons terugvinden :) vriendelijke groeten, Manu