zeer goede begeleidende website, zelfs een absolute leek vind er terug wat hij wil. Snelle aanpak, en levering!
Dag Wim, bedankt voor je reactie! We zijn blij dat de verbeteringen op de website helpen om drempels te verlagen :) mvg, Manu
Wat een verschil met de printshop.
Dank voor je feedback, Guido, Fijn om te lezen dat we positief te onderscheiden zijn van onze concullega's :) met vriendelijke groeten, Manu
Zowel privé als voor de organisatie van ons straatfeest hebben wij al meermaals besteld via Printdeal. De producten zijn betaalbaar en toch kwalitatief dik in orde. Wij zijn erg tevreden van de producten en deze worden steeds op tijd netjes geleverd. Kortom, een aanrader ;) .
Hartelijk dank voor je reactie, Nikita! Altijd leuk om te lezen dat onze prijs/kwaliteitsverhouding in de smaak valt :) Ook in de toekomst assisteren we graag bij het benodigde drukwerk. Vriendelijke groeten, Manu
Er was iets misgelopen met mijn levering. Na kort contact met de klantenservice werd dit probleem meteen opgepakt. Prima print kwaliteit ook! Hier bestel ik graag opnieuw!
Dag Pieter, bedankt voor je feedback! We trachten steeds om zo goed mogelijk te assisteren, blij dat we hierin het verschil mochten maken :) met vriendelijke groeten, Manu
Ik had mijn pet nodig voor een festival. Eerst ging alles op tijd geleverd worden. Toen de leveringsdatum ineens een week later aangaf, heb ik met de klantendienst gebeld. Zij lieten me weten dat ze de pet zelf moesten bestellen. Had leuk geweest om hiervan op de hoogte gebracht te worden... Toen ze dan uiteindelijk aankwam, bleek de bedrukking ook kleiner dan het voorbeeld. Wel een mooie pet... Alleen jammer.
Hartelijk dank voor je feedback Stephany, Jammer dat jouw bestelling niet naar verwachting werd geleverd, ik stuur jou alvast een mailtje om na te gaan wat we voor jou kunnen doen. Vriendelijke groeten, Manu
Correct
Dank voor je reactie, Top :) mvg, Manu
Vervelend als je bestelling niet op tijd komt. Ik bestelde flyers en affiches op dezelfde dag. Flyers waren op tijd. Affiches een dag te laat. Daardoor moeten ik een tweede maal met de auto naar onze repetitieruimte en zijn de affiches een week later beschikbaar voor onze koorleden. Een andere opmerking: ik bestel reeds vele jaren drukwerk bij Printdeal. Dit keer viel me de erg penetrante geur op die het drukwerk verspreidt. Worden er nieuwe inkten gebruikt?
Hartelijk dank voor de feedback, Stefaan, Vaak worden verschillende artikelen in productie genomen in verschillende afdelingen, omwille van productietijden kan niet alles gelijktijdig verzonden worden. De geurhinder zou uitzonderlijk te wijten geweest zijn aan een technische storing. Ik stuur je hierover nog een mailtje om te kijken wat onze klantendienst voor je kan doen. mvg, Manu
alles was tijdig hier :)
Bedankt Linda, Blij dat de vlaggen en het spandoek goed en op tijd zijn toegekomen :) hartelijke groeten, Manu
Perfect product Op tijd en vlot geleverd Aanrader!
Dank je, Peter, voor je reactie, Altijd fijn als alles van een leien dakje loopt en mooi afgewerkt wordt geleverd. met vriendelijke groeten, Manu
Uitstekend. Voor herhaling vatbaar.
Hartelijk dank, Robert! Ook als er nog werkpunten zouden zijn, horen/lezen we het graag :) mvg, Manu
Bij 2 vorige prints op forex met een egale achtergrond, respectievelijk een zwarte en een heel lichte achtergrond zijn duidelijk printstrepen te zien. Dit is niet zo fijn. Bij de levering was één van de prints verpakt in noppenfolie en de andere helemaal niet. (?) vriendelijke groet aanbevelen: ja, maar...
Hartelijk dank voor je review, Jan, Wat jammer dat de resultaten van de bestellingen niet naar wens zijn. We trachten steeds te verbeteren op het vlak van klantenservice en klantentevredenheid. Met deze feedback kunnen we vragen aan onze productie om hier nog meer zorg aan te besteden. Ik stuur je alvast nog een mailtje ter opvolging. vriendelijke groeten, Manu
perfecte service, mooi resultaat en correcte leveringen! Als trouwe klant sedert vele jaren kan ik ten allen tijde rekenen op Printdeal. Snelle leveringen en steeds een perfecte kwaliteit.
Dag Johan, bedankt voor je feedback! Als trouwe klantendienst zijn we steeds blij met lovende woorden en geven deze dan ook graag door naar onze collega's in productie :) met vriendelijke groeten, Manu
snel in afhandeling vóór het drukken, snel in afhandeling tot de aflevering. Prijs/kwaliteit, gewoon top
Bedankt voor je reactie, Jozef, Blij dat je zeer tevreden bent van de prijs/kwaliteitsverhouding en dat we jou vlot konden helpen bij het plaatsen van jouw bestelling. vriendelijke groeten, Manu
Perfect, scherp, net wat ik wou, dank je wel!
Hartelijk dank voor je review :) Graag gedaan en steeds tot je dienst! Hier kunnen we alleen maar blij van worden. mvg, Manu
regelmatig bestellingen die beschadigd toekomen of zelfs helemaal niet, ofwel te laat ondanks dat er extra betaald is
Dag Rudy, bedankt voor je reactie, Wat jammer dat bestellingen toekomen met beschadiging, dat is zeker niet de bedoeling. Onze klantendienst staat steeds paraat om oplossingen te bieden in geval van beschadiging. Wanneer een pakket te laat toekomt, krijg je steeds de extra kosten voor snellere levering vergoed. Neem gerust contact met ons op als we hierin ergens te kort schieten. hartelijke groet, Manu
Heel blij met mijn mooie banner!
Dag Marianne, dank voor je reactie, De mooie banner mag je ook danken aan het zelf aangeleverde ontwerp natuurlijk ! Wij helpen alleen maar om het van jouw scherm tot in je handen te krijgen :) met vriendelijke groeten, Manu
Even moeilijk hier omwille van medewerker die gestopt is login niet meer toegankelijk, lopende bestelling .... maar goed opgelost door de medewerkers.
Dank voor je reactie! We trachten altijd om onze klanten met raad en daad bij te staan, blij dat ons team jullie hierin kon assisteren :) mvg, Manu
Ik bestelde een reeks businesscards bij Printdeal.be, waarbij ik bewust koos voor de meest gekozen opties qua druk en papierkwaliteit. Helaas was de kwaliteit beneden alle peil. Letterlijk elk kaartje was bij ontvangst al beschadigd, door een combinatie van slechte bedrukking en gebrekkige verpakking. Alsof dat nog niet genoeg was, zijn de kaartjes ook nog eens slecht gesneden: overal zijn snijlijnen zichtbaar, op een witte achtergrond nota bene. Dat hoort absoluut niet bij een professioneel drukwerk. Het resultaat is simpelweg onbruikbaar. Zonde van het geld, en erg frustrerend wanneer je op tijd professioneel materiaal nodig hebt. Ik vraag me af of álles wat hier gedrukt wordt er zo uitziet? Notitie aan mezelf: hier niets meer bestellen.
Hartelijk dank voor je eerlijke reactie, Lindert Begrijpelijk dat je niet tevreden bent over het afgeleverde drukwerk. Onze klantendienst is steeds beschikbaar om oplossingen te vinden, jammer dat je hiervan geen melding hebt gemaakt. Ik stuur je alvast nog een mailtje zodat we alsnog samen tot een oplossing kunnen komen. vriendelijke groeten, Manu
Pakketje niet afgeleverd omdat er niemand thuis was,terwijl we wel thuis waren . Pakket gaat naar post nl punt.We zijn al twee keer in post nl punt geweest en nog altijd geen pakje gezien.
Dag Peter, bedankt voor je reactie, Enorm vervelend dat het pakket niet meteen werd bezorgd. We nemen dit ook mee in onze rapportage naar PostNL, zodat we dit in de toekomst kunnen vermijden. Onze excuses voor het ongemak. vriendelijke groeten, Manu
Bestelling te laat geleverd en dus nutteloos geworden.
Bedankt voor je reactie, Jochem Wat jammer dat het pakket niet op tijd is aangekomen. Ik zal je alvast nog een mail sturen om na te gaan waar we kunnen verbeteren. met vriendelijke groeten, Manu
Perfect van aanlevering tot eindresultaat. Als mijn klant zeer tevreden is, ben ik het ook :-) Keep up the good work!
Hartelijk dank voor je reactie! Ook klanten van onze klanten willen we de beste klantenservice kunnen bieden :D Laat het ook zeker weten waar ruimte is voor verbetering, we blijven bijleren om te assisteren. vriendelijke groeten, Manu
Allse werd geleverd conforms op website aangegeven, kwaliteit was goed. Een tevreden klant !
Bedankt voor je feedback, Katrien :) Altijd fijn om er tevreden klanten bij te krijgen en te houden! met vriendelijke groeten, Manu
Vlot
Super :) Als we toch iets kunnen verbeteren waardoor je ons zou aanbevelen, laat het zeker weten! mvg, Manu
De communicatie verliep vlot met een heel goed gedrukt eindresultaat.
Dank voor je reactie! Als alle delen samenwerken, komen we tot een mooi geheel :) Altijd blij met blije klanten! vriendelijke groeten, Manu
Absolute top op alle vlakken!
Hartelijk dank voor je reactie! Laat het ons gerust weten als we nog ergens in kunnen verbeteren :) We zijn alvast heel blij met de feedback. Vriendelijke groeten, Manu