Pluspunten
Leveringen steeds stipt en heel correct, en meestal nog sneller dan voorzien. Zeer flexibel bij het oplossen van probleempjes, super service !
Beste, Graag wil ik je bedanken voor deze positieve feedback, blij dat je tevreden bent! Ik wens je nog een leuke dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
snelle levering, kwaliteit voor een goede prijs
VerbeterpuntenVorige keer toen ik flyers bestelde, waren deze met een elastiekje samengebonden per 100 stuks. Dit elastiekje snijd in de flyers waardoor ik er een deel moest weggooien. Liever met krimpfolie, of zelfs gewoon los ipv een elastiekje.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, wat vervelend dat je vorige bestelling niet helemaal correct is aangekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Als je ons hier het PBB nummer van wil versturen naar [email protected] met foto's van hoe de bestelling is geleverd pakken wij dit zeker op en voorzien wij met plezier een oplossing of compensatie. Ik wens je nog een fijne dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Ik had een vraag om iets op een bepaalde manier te bedrukken. Dit kon Printdeal voor (begrijpelijke) technische redenen niet doen, maar via mail kreeg ik wel een alternatieve oplossing wat een equivalent effect zou moeten hebben. En ze hadden gelijk. Onze eerste bestelling was dus een groot succes. Meerdere zullen volgen.
VerbeterpuntenNa één geslaagde levering kan ik nog niets bemerken...
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, wat fijn te lezen dat we je goed hebben kunnen verder helpen met je bestelling en je hier tevreden van bent, daar doen we het voor! Tot snel, Billie
Pluspunten
Ik had gemaild dat ik per ongeluk dubbel betaald had. Ik kreeg hier meteen feedback op en enkele dagen later stond het geld terug op mijn rekening. Top service!
Beste Lien, Bedankt voor je positieve feedback. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je bestelling dubbel hebt betaald. Blij te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je nog een fijne dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
Online snel en gemakkelijk bestellen.
Op dit moment heb ik geen tips.Alleen je T-shirt promotie materiaal op de site kan wat grootter voor een beter overzicht.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback en je verbeterpunt. Wij nemen dit zeker mee. Ik wens je nog een erg fijne dag verder! Groetjes, Billie