We hebben tot twee maal toe kaartjes laten drukken en in beide gevallen waren er problemen met de snijlijnen waarbij we met een verschuiving zaten van enkele milimeters waardoor een deel van de inhoud niet zichtbaar was langs één van de zijdes. Telkens gebruikten we de online tool en telkens was de kadrering in orde. We hebben een mail gezonden met de vraag om het probleem op te lossen, maar na een kleine week nog steeds geen antwoord. Drukwerkdeal en printdeal hebben aantrekkelijke prijzen en werken heel snel, spijtig dat ze geen betrouwbare kwaliteit leveren.
Beste Tom, Het spijt me te horen dat je problemen hebt ervaren met je bestelling. We hebben je e-mail ontvangen en mijn collega Pieter-Jan heeft op 2/05 gereageerd. Kijk alsjeblieft in je spam-map, mogelijk is het daar beland. Mijn collega kijkt uit naar je antwoord en staat klaar om je verder te helpen met je probleem. Met Vriendelijke Groeten, Esther
Printdeal levert goede kwaliteit drukwerk, en levert een goede service op gebied van document controle. Ze geven ons goed advies en zijn heel, terecht, streng over de drukkwaliteit. Het leverde een top resultaat. Echt een aanrader!
Hallo Rory, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service, en we waarderen je aanbeveling enorm. Met Vriendelijke Groeten, Esther
500 visitekaartjes gekregen met een witte rand onderaan. Dit hadden jujllie moeten zien, én jullie hadden er op moeten handelen.
Hallo Rob, Het spijt me te horen dat je niet het verwachte resultaat hebt ontvangen. Ik stel je voor om contact op te nemen met onze klantendienst op het e-mailadres [email protected] of even te bellen naar ons op op het nummer 0800 82 299 zodat wij dit verder kunnen bekijken voor je! Met Vriendelijke Groeten, Esther
Goede service goede kwaliteit
Buiten soms te laat leveren is alles prima
Hallo Stephane, Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je tevreden bent met de service, en we zullen ons best doen om de levering in de toekomst op tijd te laten verlopen. Met Vriendelijke Groeten, Esther
Mooie banner ontvangen, vlotte communicatie en hulp bij moeilijkheden voor het doorsturen!
Hallo Sofie, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de banner en onze service. Met Vriendelijke Groeten, Esther
zeer tevreden van het bedrijf
Zeker een aanrader, een pak goedkoper dan op andere plaatsen maar zonder aan kwaliteit in te boeten. En bovenal: super snelle levering. Perfect!
Hallo Louise, Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling. We streven er altijd naar om topkwaliteit drukwerk aan te bieden tegen de beste prijzen. Het doet ons veel plezier om te horen dat je tevreden bent hiermee! Met Vriendelijke Groeten, Esther
De bestelling werd heel snel behandeld en kwam aan na 2 dagen! Opgelet met de maten van de T-shirts, die vallen vrij klein uit. Top bedrijf!
bij een probleempje bij de bestelling, zeer snel en correct geholpen. Mooie stickers
Beste Kai, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat onze collega's je snel en efficiënt hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar om je in de toekomst verder te assisteren, mocht dat nodig zijn. Met vriendelijke groet, Esther
Revue originale
stickers bijbesteld, geen bericht gehad, geen stickers ontvangen.
Snel en goed
Dag Karla, Kort en bondig! Zo lezen wij het graag. Fijn dat alles naar wens is en ook snel. Ik wens je alvast een goed begin van de week. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Ik heb er zeer goed op gelet dat de magneetsticker goed bevestigd was en dat er nergens lucht tussen kon. Aan een snelheid van nog geen 90 km/u ging de sticker al vliegen.
Beste Jo, Bedankt voor je review en spijtig om te vernemen dat dit je is overkomen. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst opdat zij dit samen met je verder kunnen bekijken. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Gebruiksvriendelijk keuze menu om drukwerk te selecteren. Drukwerk wordt sneller geleverd dan op website staat, vb drukwerk besteld op donderdag, zou op dinsdag geleverd worden, heb het 2 dagen later op zaterdag al thuis ontvangen. Mooie kleuren en duidelijke letters. Scherpe prijszetting.
Dag Marina, Leuk om te lezen dat je zeer tevreden bent over het drukwerk, werking van onze website en ook de snelle levering! Dat doet ons veel plezier. Graag wens ik je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Ik had extra betaald voor een snelle levering. Omdat aan die snelle levering niet kon voldaan worden, heb ik de extra som zonder dralen terugbetaald gekregen. En de kwaliteit van de affiche is top!
Beste, Helaas kan een postdienst soms een vertraging ervaren. In dat geval begrijpen wij dat betalen voor een dienstverlening die je niet hebt verkregen niet leuk is en betalen wij deze graag terug! Wij zijn alvast blij dat de affiches zelf wel geheel naar wens zijn. Graag wens ik je nog een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Pieter-Jan
Het uploaden van het ontwerp ging zeer eenvoudig en gemakkelijk. De kwaliteit van het drukwerk was zoals beloofd en de levering zelf was verbazingwekkend snel.
Dag Koenraad, Fijn om te vernemen dat het uploaden van het ontwerp vlot verliep en ook de kwaliteit van de druk naar wens is. Een snelle levering is natuurlijk ook steeds leuk! Ik ben blij dat we aan je wensen hebben kunnen voldoen. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Kwaliteit, snel en correct.
Leuk dat je tevreden bent over ons drukwerk, snelheid en correctheid, Femke! Wij hopen je ook in de toekomst te kunnen helpen bij volgende bestellingen. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Helemaal tevreden.
Dag Daniël, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de druk, levering en ook prijzen. Ik wens je graag nog een fijne dag! Pieter-Jan
Nadien besef ik dat ik een andere uitvoering (blauwe achtergrond) had moeten vragen gezie affiches gelijmd moeten worden op buitenborden. Maar dat zal wel aan mij hebben gelegen dat ik niet verder in de combibox heb gekeken. anders perfecte uitvoering.
Dag Greet, Leuk dat de druk naar wens is. Wij bieden inderdaad diverse materialen aan op de productpagina's. Hier dien je inderdaad het gewenste materiaal te kiezen. Mocht je hier vragen over hebben, stel ik je voor om onze klantendienst even te contacteren opdat zij dit verder met je kunnen bekijken. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Alles is altijd in orde, zowel drukwerk als service. Altijd vriendelijk en beleefd .
Dag Julie, Super leuk om je review te lezen! Fijn om te vernemen dat alles zoals steeds in orde is. Ik wens je graag een goed begin van de week! Pieter-Jan
Mijn ervaring is met printdeal goed. De prijzen zijn met de concurrentie goedkoper. Maar alleen spijtig dat je geen ontwerp zelf kunt maken zoals bij Vistaprint.
Dag Nancy, Bedankt voor je review! Leuk dat je een goede ervaring hebt met Printdeal. Ik begrijp je opmerking over het ontwerpen. Bij veel producten bieden wij een online ontwerptool aan, maar helaas is dat niet bij alle producten mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kan je steeds onze klantendienst contacteren. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
We bestellen regelmatig bij jullie en de kwaliteit is altijd top. Ook meestal de snelle en correcte leveringen. Daar ging deze week iets mis maar uw collega heeft er zijn werk van gemaakt om ons uit de nood te helpen zodat we alles tijdig hadden voor ons event. Dankjewel! Dit wordt enorm geapprecieerd.
Goedemorgen Simon, Fijn dat je regelmatig bij ons bestelt en steeds tevreden bent over de kwaliteit. Dat doet ons veel plezier om te lezen! Spijtig genoeg kan steeds iets foutlopen, maar ik ben alvast blij dat dit correct werd rechtgezet. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Snelle levering Perfecte kwaliteit
Dag Greet, Wat een mooie review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Ik wens je alvast nog een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Snelle levering, dure prijs hierdoor, 0,75 de sticker, mooi gedrukt maar ze kleven niet goed, komen los op verschillende ondergronden, ik vergelijk met andere stickers die ik liggen heb.
Hallo Wim, Bedankt voor je feedback! Spijtig om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van je stickers. Ik stel je voor om contact op te nemen met onze klantendienst op het e-mailadres [email protected] of even te bellen naar ons op op het nummer 0800 82 299 zodat wij dit verder kunnen bekijken. Met Vriendelijke Groeten, De Printdeal.be Team
Beyond than my expactations definetely 5 stars I will keep doing purchases according to the results!
De opvolging en feedback op mogelijke fouten in een bestand worden duidelijk gecommuniceerd. Als er in het productieproces toch iets fout loopt wordt dit op een correcte manier afgehandeld.
Hallo Remi, Bedankt voor je positieve feedback! Het doet ons plezier om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je in de toekomst verder te helpen, mocht dat nodig zijn! Met Vriendelijke groeten, Printdeal team