Pluspunten
correct!
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en levert uitstekende kwaliteit. Ik doe al mijn drukwerk hier
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Leuk dat je veel van onze producten kan genieten. Alvast een fijne dag gewenst, Groetjes, Billie
Pluspunten
Levering wordt meestal vroeger geleverd dan aangegeven word
Pluspunten
Zeer snelle levering, topkwaliteit, geen klachten!
Wij betalen extra om vrijdags te leveren. Geen levering... zaterdag zagen we dat er geleverd was, we waren niet ter plaatse dus kijken in brievenbus en geen papier te bespeuren. Gaan bellen bij de naaste geburen... geen pakket... maandagavond komt buurvrouw van 3 huizen verder met het pakket... ik had inmiddels gebeld met de klantendienst en ze gingen ons op de hoogte houden waar pakket geleverd werd, niets meer gehoord en na een week stak er een papier in de bus dat het bij nummer 36 was geleverd... kon dit niet dezelfde dag gebeuren????
Pluspunten
Deftige webshop, mooi aanbod.
VerbeterpuntenDe vermelde leveringstermijnen zijn veel te pessimistisch. Daardoor koos ik voor een versnelde levering met overeenkomstige meerprijs. Totaal onnodig bleek achteraf.
Beste, Bedankt voor je feedback. Het is inderdaad zo dat sommige bestellingen soms sneller geproduceerd kunnen worden. Normaal gezien kan je uitgaan van de levertijden op onze website. Als je voor een snellere levering kiest is er inderdaad een kans dat als deze vroeger klaar zijn in de productie, de bestelling vroeger aankomt. Alvast een fijne dag gewenst, Groetjes! Billie
Pluspunten
Heel aangenaam verrast van de dienstverlening en het resultaat van bestelling! Een tip : zelfklevende enveloppen. Nog veel succes!
VerbeterpuntenTip :zelfklevend envelop
Beste, Bedankt voor je feedback. Het is fijn te lezen dat je tevreden bent van onze service. Bedankt voor de tip, ik geef dit zeker door. Alvast een fijne dag gewenst, Billie
waarom deze keer geen enkele korting op verschillende bestellingen ?????
Beste, Bedankt voor je feedback. Wij proberen onze prijzen altijd zo voordelig mogelijk te maken en om onze klanten eens te verwennen versturen wij af en toe een eenmalige kortingscode, zoals de kerstmiskorting in december. Hopelijk heb ik voldoende kunnen antwoorden op je vraag, een fijn 2018 gewenst. Groetjes, Billie
Pluspunten
Ik heb onlangs 150 kalenders besteld, en alles is vlot verlopen. Alleen de levering duurde één dag langer, maar dit kan gebeuren in de week voor kerstmis.
Dag Peter, Bedankt voor je top-quoting! Hier doen we het voor. Inderdaad, met de kerstdrukte kon het af en toe wat mislopen, en we appreciëren het enorm van onze klanten dat zij hier begrip voor tonen. We werken er natuurlijk wel aan dat deze druktes zo goed mogelijk worden opgevangen. Fijne feestdagen!
Pluspunten
Eerste uitgeprint Canvas was niet goed. Het bedrijf heeft alles gedaan om de fout te herstellen.
VerbeterpuntenCanvaskader was uiteindelijk nog niet helemaal correct uitgeprint. Er blijft nog een kleine witte, onbedrukte rand van een 3-tal mm aan de zijkanten, ondanks het maken van de Jpeg op de precieze maat (kadermaat + 2 x 23mm) die het bedrijf zelf had opgegeven na een eerste verkeerde print
Dag Marc, Naar aanleiding van ons telefonisch contact reageer ik nog even op je quoting. Ik ben blij dat we dit hebben kunnen uitklaren. Wanneer ik het nieuw bestand ontvang, zal ik meteen het nodige doen. Fijne feestdagen!
Pluspunten
Duidelijke website en gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenDuidelijke uitleg hoe je de stickers moet aanbrengen op de ramen
Dag Sofie, Bedankt voor je positieve feedback. Het is inderdaad misschien beter moest er op onze website ook een informatiesheet beschikbaar zijn voor het aanbrengen van deze stickers op de site. Heb je hier toch nog vragen over mag je ons steeds contacteren en helpen we je hier graag bij. Fijne feesten! Groetjes, Yamin
Pluspunten
Goede, persoonlijke opvolging om de productie te verbeteren. (mail, telefonisch)
Goedemiddag, Bedankt voor je enorm positieve feedback! Hier doen we het voor :) Fijne feestdagen! Groetjes, Yamin