Pluspunten
Snel telefoontje bij problemen zorgde ervoor dat ik nog een ander product kon kiezen en dat de bestelling toch nog op tijd gelebverd werd.
VerbeterpuntenAls producten niet in voorraad zijn gelieve dit dan te melden bij bestelling voor betaling. Dan kan je nog iets anders bestellen terwijl je de producten in beeld hebt.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! We nemen deze opmerking mee en zijn ook reeds bezig om de voorraad bij externe partners beter in kaart te brengen. Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Yamin
Rond onze kaartjes was een lelijke witte rand gemaakt. Dat was niet de bedoeling en was héél jammer.
Pluspunten
Snelle levering en een duidelijke site. Bestellen loopt altijd vlot.
Pluspunten
Deze maal heel tevreden over de bestelling
Pluspunten
Le produit a été livré particulièrement rapidement. Les cartes sont tout à fait comme je les attendais. Qualité impeccable, service ultra-rapide. Parfait. Merci.
Pluspunten
Goed bereikbaar via telefoon. Levertijd gerespecteerd. Goede producten.