Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenStock website niet gelijk aan stock magazijn. Nazorg en kwaliteit drukwerk op kledij ondermaats!
Dag Dave, Fijn te horen dat je tevreden bent van onze levertijd. Het kan inderdaad eens gebeuren dat er een product niet meer op voorraad is. Hiervoor proberen we je steeds op tijd te contacteren en een andere oplossing voor te vinden. Ik zie dat je voor de hoodies al contact hebt gehad met mijn collega Billie en dat jullie samen een oplossing hebben gezocht. Groeten Lisa
Nakomen leveringstermijn, heldere communicatie
Dag Heleen, Ik zie dat je hiervoor telefonisch contact hebt gehad met mijn collega Billie. Blij te horen dat dit alsnog opgelost werd. Groeten Lisa
Pluspunten
ze komen steeds de afspraken na, lukt het toch eens niet, dan doen ze er alles aan om het toch nog in orde te krijgen
Dag Patrick, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt hiervoor! Groeten Lisa
Soms zijn de dozen met drukwerk niet te tillen vanwege hun gewicht.
Pluspunten
Jullie hebben me heel vlot geholpen. Vriendelijke service en goeie kwaliteit! Na heel lang zoeken blij dat ik bij jullie ben terecht gekomen en dat we de bestelling tijdig ontvangen hebben. Doe zo verder!!!
Hallo, Bedankt voor je positieve feedback. Dit is heel fijn om te lezen en daar doen we het voor! Groeten Lisa
Pluspunten
beter kan niet !
Verbeterpuntenvandaag bestellen en gisteren leveren. Neen, dit is een grap ! geen verbeterpunten voor mij !
Hallo, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Printdeal.be. Hier doen we het voor! Groeten Lisa
Pluspunten
Zeer goeie service! Zeer snel reactie op een vraag of probleem!
Dag Liesbeth, Bedankt voor je positieve feedback. Dit is heel fijn om te lezen en daar doen we het voor! Groeten Lisa
Pluspunten
Sneller geleverd dan voorzien, prima kwaliteit voor lage prijs . Banner was heel makkelijk aan te maken ! Voor herhaling vatbaar !
Dag Kathy, Bedankt voor je positieve feedback. Dit is heel fijn om te lezen en daar doen we het voor! Groeten Lisa
Pluspunten
Zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk heb voor 4 personen visite kaartjes besteld. Ik moet dit 1 voor 1 doen. Goed zou zijn aanwezigheid winkelmandje. Dan kan je alles in 1x bestellen. Moest de voorkant altijd opnieuw plaatsen.
Dag Danielle, Bedankt voor je feedback. Bij ons kan je ook visitekaartjes in pakket kiezen waar je meerdere ontwerpen in een keer kan bestellen. Als je dit bij de gewone visitekaartjes bestelt, kan je de oplage toevoegen aan je winkelwagen, en daarin kan je deze dan kopiëren zodat je meerdere ontwerpen kan toevoegen. Zo hoef je ook maar 1 maal de betaling uit te voeren. Groeten Lisa
Pluspunten
Correcte service en uitvoering
Dag Hilde, Bedankt voor je positieve feedback. Dit is heel fijn om te lezen en daar doen we het voor! Groeten Lisa