Pluspunten
Plaatje past gewoon, snel en met vakmanschap afgehandeld.
Pluspunten
Zeer correct en met de nodige hulp per telefoon kwam alles goed!
Pluspunten
Top advies en ongelooflijke service
Het zou mijn voorkeur hebben als we voor de grootte van het kader te kiezen en te betalen al een foto konden uploaden om te kijken of de grootte passend is voor de foto.
Verbeterpunten/
Pluspunten
snelheid, prijzen
Verbeterpuntenwebsite - geen onmiddellijk overzicht van de prijzen.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte afhandeling. De levering gebeurde zelfs 1 dag vroeger dan voorzien.
Pluspunten
Snelheid en opvolging
VerbeterpuntenBij controle loopt er toch iets fout. "Eén van onze medewerkers controleert ze nu persoonlijk" Dan had deze gezien dat er een wit vlak was op de poster A3 en deze niet correct was. De A4 flyers zijn correct uitgevoerd.
Bestelling kwam te laat aan. Geef een realistische levertijd op waarop men kan rekenen
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gemakkelijk te bereiken via telefoon en/of chat.
VerbeterpuntenVerschillende keren is onze bestelling laattijdig geleverd waardoor we campagnes mislopen. + sinds samenwerking met postnl wordt er geleverd na de openingsuren waardoor we een dag langer op onze bestelling moeten wachten.