Pluspunten
prijs - qualiteit verhouding is zeer goed
Verbeterpuntenmijn vorige bestelling (doek 120x185) werd op rol aangeleverd, maar mijn laatste was opgevouwen = vouwen blijven nog lang zichtbaar
Pluspunten
heel snel actie nadat de bestelling afgerond is
VerbeterpuntenHeel moeilijk voor iemand die geen uitgebreide computerkennis heeft om ontwerp op juiste formaat en resolutie door te geven, hulp moeten inroepen van een buitenstaander.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie!
VerbeterpuntenVoor particulieren die niet gewend zijn om met publicatiemateriaal te werken is het niet makkelijk om te weten wat verwacht wordt als aanlever bestanden.
Pluspunten
goede kwaliteit en levering
Verbeterpuntenals je nu de dpi die nodig is voor een goede foto om door te sturen zou vermelden op de website
Pluspunten
perfecte prijs/kwaliteit behulpzaam personeel zeker toen product via website niet kon aangeleverd worden
Verbeterpuntenproduct aanleveren via website lukte niet wegens technisch probleem
Pluspunten
Mooie afdrukken Kwalitatief materiaal
VerbeterpuntenOp het moment kan ik er geen bedenken Misschien de afmetingen aanpassen voor de afdrukken van het stoepbord. Ik heb mij gehouden aan de afmetingen bij het afsnijden, maar beter ook de afmetingen vermelden van het zichtbare gebied van het stoepbord.
Pluspunten
Alles prima
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede snelle service aan betaalbare prijs
Pluspunten
Goede dienst na verkoop : foutieve bestelling werd zeer snel rechtgezet
VerbeterpuntenDe mogelijkheid voorzien om ter plaatse (niet via web) documenten aan te leveren,