Pluspunten
Snel en goede kwaliteit!
Pluspunten
Normaal heel goed personeel die hun vak kennen. Stipt, correct.
Pluspunten
Levertijd
Verbeterpuntenmijn logo komt niet overseen met datgeen ik heb doorgegeven
Verbeterpunten10
Pluspunten
snelle levering vriendelijk personeel vnl over telefoon
Verbeterpuntenmogelijkheid tot proforma facturen
Pluspunten
goede en snelle service + mooi resultaat voor weinig geld!
Pluspunten
Actief meegedacht met de klant. bv: eerste ontwerp was geen vector maar had een slogan. 2de ontwerp was een vector zonder de slogan en dit was opgemerkt en er werd gevraagd of de slogan bewust was weggelaten.
Pluspunten
Snelle respons, prachtig resultaat.
VerbeterpuntenGezien de chat niet werkte is het over en weer gemail nogal omslachtig
Pluspunten
Supersimpele website, het werkt gewoon. Alle gemaakte afspraken worden nageleefd, en zelf sneller dan beloofd. Jullie doen gewoon jullie job gewoon goed, zoals je dat eigenlijk verwacht (en elders zeker niet overal ook krijgt) :-)
Pluspunten
Snelle service, onze kaartjes werden afgedrukt en geleverd op het tijdstip dat ons werd beloofd! Super! Correcte manier van werken!
VerbeterpuntenDe kwaliteit van afdrukken is niet zoals een 'gewone' foto afdrukken, maar dat weten we ondertussen al! Voor ons stoort het niet meteen.