Pluspunten
Levering gebeurde sneller dan aangegeven. Dat was een aangename verrassing. Via factuur werken ipv online banking was geen probleem en werd duidelijk telefonisch uitgelegd.
Beste Kay, Bedankt voor je positieve feedback! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Via factuur betalen kan inderdaad per uitzondering voor overheidsinstanties. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Alles ok
Pluspunten
Gratis herdruk na de eerste foute druk.
VerbeterpuntenIk heb een week moeten wachten tot ik de juiste flyers had. dit zou binnen de 2 dagen moeten kunnen na een fout van Printdeal. de dame die me opbelde voor de herdruk wou per se niet aanvaarden dat de recto horizontaal en de verso verticaal te lezen is. Think out of the box !
Beste Erwin, Bedankt voor je feedback! Mijn excuses dat je zo lang moeten wachten hebt op een een herdruk, dit kan inderdaad beter. Ik neem het mee als verbeterpunt. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
- Makkelijk te bestellen, goed dat er ook "handleidingen" zijn over hoe afbeeldingen best te bezorgen en uitleg over de types producten zodat keuze welk product best is makkelijker wordt - Prijs OK, transparante voorwaarden, ... - Stevig product op het eerste zicht, mooi gedrukt
Beste Tanja, Bedankt voor je positieve feedback! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
geen
Pluspunten
Bestelling werd al 2 dagen vroeger geleverd.. Thanx !
Beste Phil, Bedankt voor je postieve feedback! :) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Mooie kwaliteit aan een correcte prijs. Vrij snelle levering.
Beste Luc, Bedankt voor je postieve feedback! :) Mvg, Emma
Verbeterpunten/