Pluspunten
Goede opvolging en snel geleverd! Duidelijke instructies op de website.
VerbeterpuntenIk wou eigenlijk gewoon 16 verschillende A4 rectoverso kopies in kleur op 25 exemplaren. Maar dat zat niet in het assortiment. Daarom heb ik brochures besteld en dan verknipt. Mss een idee om op te nemen.
Beste Lise, Alvast bedankt voor je feedback. :) Bedoel je met de bovengenoemde flyers dat je 16 ontwerpen had waarvan je telkens 25 stuks nodig had? Wij bieden namelijk A4 flyers aan die recto verso (full color 4/4) gedrukt zijn. Daarbij kan je de oplage van 25 stuks aanduiden en vervolgens in je winkelwagen dit 16 keer toevoegen. Indien je in de toekomst twijfelt over producten, kan je altijd met ons contact opnemen. Mvg, Emma
Pluspunten
Mooie kwaliteit snelle service en duidelijke informatie
VerbeterpuntenOnze kaarten zijn niet helemaal juist gesneden. Een stukje tekst is weggevallen, hoewel die op de site wel in de veilige zone zat.
Beste Charlotte, Alvast bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit. Betreffende je kaartjes, hierover mag je ons altijd contacteren dan kunnen we dit eens bekijken voor jou en samen tot een correcte oplossing komen. Je mag hiervoor altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Mvg, Emma
Pluspunten
Printdeal heeft helemaal begrepen hoe een goede online handel moet lopen. Klant voorop
VerbeterpuntenAndere shipping mogelijkheden dan DHL. Firma heeft zwakke track & trace en de depots waar pakjes worden gebracht wanneer niemand thuis is, liggen veel te ver van ontvangersadressen
Beste Glenn, Alvast bedankt voor je positieve feedback, hier doen we het zeker voor! :) Betreffende de opmerking in verband met DHL, hier zijn we van op de hoogte en daarbij zijn we ook volop op zoek naar een geschikte oplossing. Mvg, Emma
Pluspunten
top communicatie en service
Beste Elena, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snelheid, goede dienst, goede kwaliteit of products, goede prijs
Verbeterpuntenmeer vertalingen in het Frans
Beste Nathalie, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! In verband met de vertalingen: we hebben een vertaler in dienst die zich bezig houdt met het op punt stellen van onze Franstalige website. En binnenkort breiden we ons team waarschijnlijk uit met een Franstalige contentmanager :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Heel snelle levering, goede kwaliteit, prompte communicatie!
VerbeterpuntenMogelijkheid tot kopen met factuur.
Beste Fee, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Helaas is betaling op factuur geen optie, en zal dit voorlopig zo blijven. Vroeger was dit wel mogelijk, maar het zorgde ervoor dat veel rekeningen bleven openstaan. Jammer voor diegene die wel op tijd betaalden, maar we werden genoodzaakt dit af te schappen. Vriendelijke groeten, Lina