Pluspunten
Opbellen om te vragen of de affiches wel degelijk digitaal moesten gedrukt worden. Indien niet komt dit goedkoper uit...mooi dat ze dit nog navragen !
Beste Stijn, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Trage levering
Beste Cedric, Alvast bedankt voor je feedback. We weten inderdaad dat onze levering nog niet op punt staat, en zijn dan ook volop bezig met een oplossing te zoeken. Hopelijk komt er snel iets uit de bus :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede qualiteit en zeer schappelijke prijs
VerbeterpuntenLevering was een dag later dan beloofd. Volgens mij ligt hier de fout bij DHL en niet het bedrijf zelf...
Beste Cedric, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! We weten inderdaad dat onze levering nog niet op punt staat, en zijn dan ook volop bezig met een oplossing te zoeken. Hopelijk komt er snel iets uit de bus :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer vlotte service, juiste dag geleverd en de kwaliteit is top!
VerbeterpuntenEventueel nog lagere verzendkosten zouden leuk zijn
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! We proberen onze verzendkosten reeds zo laag mogelijk te houden. De meeste producten worden zelfs gratis verzonden. Daar kunnen we dus voorlopig weinig aan veranderen. Mijn excuses! Vriendelijke groeten, Lina
Soms antwoord er niemand of duurt het echt heel erg lang op de chat.
Beste Liesbeth, Alvast bedankt voor je feedback. Het zou niet mogen dat je lang moet wachten op een antwoord, maar als het toch eens gebeurd, aarzel dan zeker niet om telefonisch contact op te nemen. Dan krijg je meteen een antwoord! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer correcte en vlotte beantwoording van vragen.
Beste Ruud, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Dikke 10
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Jimmy, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede prijs voor een degelijk product! Zeer goede en duidelijke hulp bij eerste bestelling dit ondanks het toch maar 100€ betrof.
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Wij bestellen zo veel en krijgen iedere keer een mail voor beoordelingen, dit is heel lastig! kunnen jullie mij uit de bestanden verwijderen, wij zijn een doorverkoper!
Beste, Jammer om deze beoordeling te zien. We zullen ervoor zorgen dat je geen beoordelingsmails meer krijgt van Kiyoh. Ik hoop toch dat je voor de rest tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk. Indien dit niet het geval is, neem dan zeker contact met ons op via [email protected] of 0800 82 299. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Mooie producten, zeeeeeer goede service als er iets mos gaat,
VerbeterpuntenGeen palen voor spandoek kaders, iuitbreiding assortiment
Beste Carl, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! In verband met de uitbreiding van ons assortiment: we doen ons best... Maar soms kan je beter specialiseren dan uitbreiden :-) Vriendelijke groeten, Lina