Pluspunten
Snelheid; Website voor online bestellingen en aanleveren van files; Rechtstreekse communicatie mogelijk dankzij de chat (zelfs in het frans)
VerbeterpuntenWerkt met DHL voor de levering, en DHL is een regelrechte ramp: de tijd die DHL nodig had om te leveren was langer dan de produktietermijn bij Printdeal.be.
Beste Erik, Bedankt om even de tijd te nemen om ons jouw feedback te geven! We weten jammer genoeg dat de leveringen met DHL niet altijd even vlot verlopen. Wij proberen dit dan wel altijd zo goed mogelijk op te volgen en op te lossen. Natuurlijk begrijp ik dat dit niet leuk is. Ik kan je in ieder geval wel meegeven dat we ook andere opties aan het bekijken zijn naar de toekomst toe. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Bij eventuele vertraging iets laten weten om welke reden ook is zeer positief, zo weten we als klant waar we staan.
VerbeterpuntenDomingstickers in vrije vorm vrije counters
Beste, Bedankt voor jouw feedback. Het klopt inderdaad dat onze domingstickers enkel beschikbaar zijn in een aantal vaste standaard vormen. Jouw opmerking nemen we zeker mee naar de toekomst toe, bedankt! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snel, persoonlijke behandeling, kwalitatief!
Pluspunten
Altijd alles al in orde geweest voor mij, alles kwalitatief en betaalbaar;
VerbeterpuntenNog nooit korting gekregen als heel trouwe klant. Ik vind dat trouwe klanten beloond mogen worden.
Beste Kristof, Bedankt om ons even jouw feedback door te sturen. Onze vaste klanten kunnen bij ons een permanente korting bekomen via ons partnerprogramma. Deze korting is mogelijk vanaf een omzet van 2.500 euro per kwartaal of 10.000 euro per jaar. Mocht je hierin interesse hebben, kan je altijd mailen naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Goede communicatie en prachtig eindresultaat!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Het gemak om zelf een ontwerp of logo toe te voegen
Pluspunten
Snellere levering dan voorzien
Pluspunten
Bij Printdeal word je perfect op de hoogte gehouden van het productieproces en de levertijd. Ook de prijs is prima en de kwaliteit is zeker in orde.