Pluspunten
Prima hulp aan de telefoon
geen opmerkingen
Pluspunten
TOP bedrijf! Je gaat zeker nog vele bestellingen mogen leveren.
VerbeterpuntenGeen.
chat voor België was niet mogelijk kleur sepia kon niet met een knop gemaakt worden (zwart-wit daarentegen wel
Hallo Els, Bedankt voor jouw feedback. Op onze website kan je jouw ontwerp niet meer aanpassen. Het is de bedoeling dat je zelf altijd een drukklaar ontwerp aanlevert. Dit moet dan ook al meteen opgemaakt zijn in de kleur waarin je dit gedrukt wenst te krijgen. Op onze website kan een ontwerp niet meer gewijzigd of aangepast worden. Mocht je tijdens het bestelproces hierover vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenOn-line viewer (preview van print op shirt) zou handig zijn !
Beste Erwin, Bedankt om even de tijd te nemen om jouw feedback te geven. Momenteel krijg je inderdaad enkel een preview te zien van het beeld dat gedrukt zal worden. Hoe dit gepositioneerd wordt op bijvoorbeeld een t-shirt krijg je niet te zien. Dit is een zeer terechte opmerking. Deze zal ik zeker ook intern even bespreken. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snel kwaliteitsvol en een goeie prijszetting.
Pluspunten
Goede klantenservice, snel bereikbaar en snelle oplossing gevonden.
VerbeterpuntenLeveringsdienst vond correct leveradres niet. Daardoor kwam de levering 3-tal dagen te laat aan.
Beste Anna, Bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te horen dat jouw bestelling later geleverd werd vanwege een vertraging bij de leveringsdienst. Hiervoor wil ik je graag ook meteen mijn excuses aanbieden. Mocht dit in de toekomst nog voorvallen, neem dan zeker zo snel mogelijk contact op met ons zodat we zo snel mogelijk een oplossing kunnen voorzien voor je. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
ruime keuze uit formaten gemakkelijk zelf prijs kunnen berekenen prima levering en kwaliteit
Verbeterpuntenonduidelijk waarom bepaalde uploads niet geaccepteerd werden
Hallo Kris, Bedankt voor jouw feedback. Wanneer het niet lukt om een bepaald bestand te uploaden, neem dan zeker even contact op met ons. Wij kijken je bestand graag even na en geven je hierover dan wat extra uitleg waarom het niet lukt en op welke manier je het wel kan doen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Professionele service en uitmuntende kwaliteit van de geleverde producten.