Pluspunten
Fantastische service en kwaliteit!!!
Beste Leslie, Bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service én kwaliteit :-) Vriendelijke groeten, Lina
snelheid
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenDe nacontrole, na het plaatsen van een bestelling via de website is onvoldoende. De spandoek is van goede kwaliteit, maar het drukwerk was beneden alle peil. De website geeft niet aan als de geplaatste tekst een goede afdrukkwaliteit levert.
Beste Caroline, Bedankt voor je feedback We proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Dat houdt ook wel in dat we ervan uitgaan dat we een bestand niet meer moeten controleren als dit door de klant zelf is goedgekeurd. Als het toch nog eens zou voorkomen dat je niet tevreden bent over het eindresultaat, stuur ons dan zeker enkele foto's door naar [email protected]. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede feedback door de online chat functie
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren dat er een grote witte rand omheen de foto is.
Beste Reggie, Bedankt voor je aangename feedback! We zijn er inderdaad van overtuigd dat we je via de chat snel kunnen helpen, leuk dat jij dit ook zo ervaart. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
De prijs is iets hoger maar weegt niet op tegen de kwaliteit van hun producten. de leveringen zijn altijd vlugger dan vermeld wordt pluspunt. Verder is dit een betrouwbaar bedrijf ik ben alvast tevreden
VerbeterpuntenKan geen verbetering aanbrengen dit bedrijf zorgt voor zijn product en klanten.
Beste, Bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Er was iets gebeuren met de eerste levering is waarschijnlijk ergens anders afgeleverd maar devlgende morgen voor 11 uur hadden wij een andere levering Bedankt (fantastisch) Bob
Beste Bob, Bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Hele goede service. Snel, flexibel, en goede kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenToen ik belde om te vragen of een superdringende levering voor een bepaald uur op een bepaalde dag geleverd kon worden, werd ik ervan verzekerd dat het zou lukken, dus ik en mijn klant superblij. Maar 3 werkdagen na het afgesproken tijdstip was de levering nog steeds niet vertrokken. Er moet iets misgelopen zijn, kan gebeuren, maar dit voorval heeft het vertrouwen wel wat geschaad.
Beste Bieke, Bedankt voor jouw feedback! Natuurlijk wel jammer om te horen dat de levering niet op tijd is gekomen, waarvoor mijn excuses. We doen altijd ons uiterste best om ons levertermijnen waar te maken, jammer genoeg bestaat de kans altijd dat er iets fout loopt. Ik hoop in ieder geval dat we in de toekomst nog een bestelling van je mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Positif
- Bon rapport qualité prix - Livraison dans les temps voire même en avance - Aucun frais de port pour les envois standards en Belgique NB : Je n'ai rien à dire sur le service après-vente car je n'ai encore jamais rencontré de problèmes avec Printdeal.be.
Suggestions- Permettre de choisir plusieurs designs dans un même lot d'impression sans coût supplémentaire (comme par exemple le "Printfinity" de MOO) - Avoir une meilleure traduction française des emails (mais on comprend quand même la teneur du message) - Sur la page d'accueil du site, lorsque l'on essaie de cliquer sur les images des produits les plus populaires, cela ne renvoie pas à la page concernée. Il faut obligatoirement passer par le menu pour accéder aux pages.
Bonjour Patricia, Merci pour votre feedback! Nous sommes en train de optimaliser toutes les traduction sur notre site web, même sur les émails. Si vous recevrez un message de nous et quelque chose n'est pas claire, s.v.p. n'hésitez pas a nous contacter! Si vous voir des erreurs dans notre site web, ici c'est très important que vous prenez contact avec nous. Comme ça on peut le résoudre. Bien à vous! Marlies Cocquyt
Pluspunten
Snelle, goeie service met een kwalitatief product op 't einde van de rit.
VerbeterpuntenMisschien moeten ze uitkijken naar een andere leverancier want mijn eerste bestelling werd doorweekt geleverd waardoor de producten onbruikbaar waren.
Beste Pieter, Bedankt voor jouw feedback! Wat jammer om te horen dat jouw pakket op die manier geleverd werd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mag ik je wel vragen om wanneer zoiets nogmaals voorvalt, meteen contact op te nemen met ons aub. Op die manier kunnen we dit opnemen en ook doorgeven aan DHL. Neem daarbij ook zeker een aantal foto's van hoe het pakket geleverd werd. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt