Pluspunten
Goede produktkwaliteit
VerbeterpuntenLeveringspartner DHL blinkt uit in onverschilligheid en slechte dienstverlening: goederen beschadigd, men doet niet de moeite om op het juiste adres af te leveren maar dumpt het maar ergens naar goeddunken
Beste, Bedankt voor jouw feedback. Graag wil ik je mijn excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ondervonden met DHL. Wanneer een pakket niet geleverd wordt, proberen wij hier altijd alles aan te doen om het pakket toch nog zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Jammer genoeg hebben wij hier niet altijd veel grip op, omdat het pakket is opgenomen in het systeem van DHL. Mijn excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Bij latere levertijd werd er onmiddelijk opgebeld om te verwittigen. Gevraagde instructies (positionering foto op shirt) perfect uitgevoerd. Super snel antwoord van klantendienst + zeer vriendelijk (ontving graag tegen bericht als ik alles makkelijk gevonden had op de site, wegens beta versie) Zeer duidelijke site
Pluspunten
Prijs Vlotte levering Zeer gebruiksvriendelijk online platform
VerbeterpuntenMijn stickers komen los! Al na twee dagen..
Beste, Bedankt om even de tijd te nemen om deze feedback in te vullen. Het is zeker niet de bedoeling dat de stickers al na twee dagen loskomen. Zou je ons hiervan enkele foto's kunnen bezorgen aub? Het is natuurlijk wel zo dat de stickers bijvoorbeeld niet bedoeld zijn om op ruwe ondergrond te kleven, dit wordt ook aangegeven op onze website. Laat je me nog even iets weten? Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
betere kwaliteit drukwerk leveren
Ik heb een bestelling gedaan van een paar honderd euro en toch zijn er daar verzendkosten op gekomen, alhoewel dit niet mocht, mogelijks een softwareprobleem
Beste Dominique, Bedankt voor de feedback die je gaf. De verzendkosten die werden aangerekend zijn correct. Voor spandoeken en grote banners worden er nu altijd verzendkosten gerekend. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Beloften nakomen en producten op tijd leveren
Beste Sven, Bedankt om even de tijd te nemen om deze feedback in te vullen. Wij doen altijd ons uiterste best om onze afspraken na te komen. Dit zowel voor de leveringen die op tijd moeten gebeuren als voor de kwaliteit van het drukwerk. Jammer genoeg kan er altijd iets gebeuren waardoor we onze afspraak niet kunnen nakomen. Wanneer dit voorvalt bij een van jouw bestellingen, neem dan zeker contact op met ons hierover. Op die manier kunnen we samen bekijken welke oplossing we hiervoor kunnen aanbieden. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Prijs/kwaliteit ; leveringstermijn ; betrouwbaarheid
VerbeterpuntenContact opnemen met de klant voor een correctere leveringstijd.
Beste, Bedankt voor jouw feedback. De levertermijn wordt altijd weergegeven op onze website bij de prijzentabel. Mocht de geplande levertermijn om een of andere reden tot in het gedrang komen, dan nemen wij hierover altijd zo snel mogelijk contact op met jou. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
snel antwoord
Verbeterpuntenmeer suggesties van de agent zou welkom zijn. Ik weet niets over de garantie
Beste, Bedankt om even de tijd te nemen om deze feedback in te vullen. Wanneer je vragen hebt over onze producten of over andere zaken, neem hiervoor dan zeker contact op met ons. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk verder te helpen. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Een negatief punt is het bandje aan de telefoon dat je verwittigd dat er 30 cent wordt aangerekend per minuut en daarna 5 minuten muziek geeft. Niet echt klantvriendelijk.
Beste Ingrid Alvast bedankt voor je feedback. Je opmerking is meer dan terecht. Ik kan je dan ook vertellen dat we in de loop van de komende weken zullen overschakelen naar een gratis 0800-nummer :-) Vriendelijke groeten,
Pluspunten
Wout heeft me een eerste keer gemeld dat de kwaliteit van mijn banner niet ok was en gevraagd om een nieuwe te maken. En niet zomaar. Ik heb ook de technische uitleg gekregen van hoe ik dit moest doen en waar ik op moest letten. Toen ik een nieuwe had gemaakt, heeft hij verteld dat nu alles ok was. Ik had wel een heel nieuwe bestelling geplaatst en die heeft hij intern ook overgeplaatst. 10 of 10 voor Wout van Gils!
Beste, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback. Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service, en in het bijzonder over die van Wout. Ik geef hem dit zeker door :-) Vriendelijke groeten,
Pluspunten
Perfect afgewerkte banner. Zeer mooie kleuren en zuiver afgedrukt. Snelle levering en goedkoop !
Beste Hans, Alvast bedankt voor je feedback. Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten,
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
super service! De 1e levering naamkaartjes vertoonde technische foutjes. We zijn samen nagegaan wat de oorzaak kon zijn. Zowel langs onze als hun kant zijn er kleine technische foutjes ingeslopen. Printdeal heeft de gezien deze omstandigheden mij een volledig nieuw order naamkaartjes bezorgt zonder extra kosten! Hartelijk dank voor jullie vlotte en klantvriendelijke samenwerking! Ik voel me als klant gehoord, gezien en geholpen! Tot een volgende keer!
Beste Eliane, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle service, correcte prijs
Beste Brecht, Alvast bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Bij het leveren was het pakket beschadigd waardoor verschillende poster niet te gebruiken zijn. Misschien bij het inpakken van zware pakketten de hoeken extra verstevigen ?
Beste Arlette, Alvast bedankt voor je feedback. Als je een bestelling beschadigd binnenkrijgt, mag je ons daar altijd van op de hoogte brengen. Het beste is dan om foto's + tekst en uitleg naar [email protected] te sturen. Dan beoordelen we wat er misgelopen is, en hoe we dit kunnen oplossen of compenseren. Mijn oprechte excuses alvast voor het ongemak! Vriendelijke groeten, Lina