Pluspunten
Snel, betrouwbaar, prima dienst naverkoop ...
VerbeterpuntenSoms ontdek ik dat onze bestelling geleverd werd en zelfs door mijzelf afgetekend zou zijn terwijl ik in werkelijkheid van niets weet. Dat zou toch niet mogen.
Beste Nicole, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Leuk dat je zo tevreden bent over onze service. Het zou inderdaad niet mogen dat er afgetekend wordt in jouw naam. Kan je dit, moest dit nogmaals voorvallen, meteen doorgeven aan ons? Dan kunnen we hiervan een dossier openen bij DHL. Door dit aan te kaarten, kunnen we dit hopelijk voorkomen in de toekomst! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
goede prijs, klantvriendelijk
Beste Davy, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Super service! De bestelling had vertraging maar er is alles aan gedaan om ze tijdig bij mij te krijgen! Zeer fijn!
Beste Kurt, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Leuk dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen mijn collega's en ik het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik heb met veel online drukkerijen gewerkt : Flyer, Onlinepringters, ... maar wat dit Printdeal-team realiseert is fantastisch.... ik ga niet meer 'vreemd' ....
Beste, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback! Het doet ons deugd om te horen dat je een tevreden klant bent :-) Daar doen we het voor... Vriendelijke groeten, Lina