Pluspunten
handige online besteltool duidelijke prijscalculatie online correcte afspraken ivm levering kwaliteitsvolle afwerking
Beste Marc, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om de lezen dat je zo tevreden bent over printdeal.be! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
snellere levering dan aangekondigd
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelheid, prijs. De persoonlijke chat vond ik top; onmiddellijk reactie!
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Blij om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
zeer behulpzaam ook voor 'dummy's' zoals ik op dit gebied !!
VerbeterpuntenJammer dat ik het pakket niet kon ophalen en zo 10 verzendkosten kon sparen.
Beste Edwin, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent over onze service en dat we jou kunnen helpen hebben. Helaas kunnen wij - in verband met de grootte van sommige bestellingen - niet alle pakketten hier laten toekomen. Mijn excuses daarvoor. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, vlotte website
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Uiterst goede klachtenbehandeling en service!
VerbeterpuntenOnduidelijke en complexe bestelprocedure
Beste Annelies, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Op dit moment gaat onze nieuwe website live. Op de nieuwe website gaat het bestelproces er lichtjes anders aan toe, en we zijn ervan overtuigd dat het een verbetering is! Probeer het gerust even uit via beta.printdeal.be/nl en laat je feedback achter. Daar help je ons een pak mee vooruit! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
relatief snel en goede prijs
VerbeterpuntenMoeilijkheden bij het inbrengen van de verschillende files : plaatsing en lettergroote
Beste Erik, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Als er iets niet duidelijk is tijdens het uploaden van je files, mag je ons altijd een seintje geven via mail, telefoon of chat. Dan proberen we jou op die manier verder aan de slag te helpen. Daarvoor zijn we hier :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Mooie kwaliteit
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie en zeer behulpzaam
Beste Katrien, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina