Pluspunten
- zeer snel - goede & vlotte communicatie - top kwaliteit --> aanrader !!
Beste, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Het doet me plezier om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Nice! <&>/&\
Pluspunten
Pluspunten
SNELHEID
Pluspunten
Sneller geleverd dan oorspronkelijk gepland. Duidelijk communicatie inzake technische specificatie's.
Beste Matthijs, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Algemeen tevreden
VerbeterpuntenEen android-app?
Beste, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Een app zit er momenteel nog niet aan te komen, maar onze nieuwe website die momenteel online gaat, zal een stuk gebruiksvriendelijker surfen mobiel! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levering, folder is zoals doorgegeven
VerbeterpuntenBetere manieren vinden om via de website zelf folders te onderwerpen. Het enige wat ik nu kreeg is een blanco folder waar ik dan zelf elementen op kon toevoegen. Misschien beter al enkele suggesties voor ontwerpen doen en dan gewoon enkel de afbeeldingen/tekst laten toevoegen door de klant.
Beste Laurien, Alvast bedankt voor je feedback. Momenteel ligt de nadruk inderdaad niet op onze ontwerptool. We zijn volop bezig met onze nieuwe website online te laten gaan, en dit krijgt even alle prioriteit. Maar wie weet kunnen we in de toekomst inderdaad meer aandacht besteden aan een uitgebreidere ontwerptool. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snel en goed kwaliteit
Beste Julie, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten,Lina
Pluspunten
De banners zijn van een goeie kwaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding is super.
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Uitstekende service en prof behandeling.
Beste Glen, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
levering was later dan voorzien
Beste Stijn, Alvast bedankt voor je feedback en mijn excuses voor de vertraging die je bestelling opliep. We proberen er steeds alles aan te doen om jouw bestelling op de beloofde leverdatum bij jou te krijgen. Helaas kan er af en toe inderdaad door overmacht iets mislopen. We proberen jou dan wel steeds een zo gepast mogelijke oplossing voor te stellen. Hopelijk is dit ook bij jou gebeurd! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
We hebben reeds een banner en flyers besteld met onze mini-onderneming. Beste prijs die we konden vinden en dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit of levertermijn. Zeer tevreden!
Beste Magali, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Wederom zeer tevreden over de service van Printdeal.be. Ondertussen onze GOTO-online drukker voor al ons communicatiemateriaal. Tweemaal contact opgenomen met de supersnelle klantenservice en tweemaal supergoed en snel geholpen (props to Ilve en Marlies!).
Beste Hilde, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback. Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Ik geef dit zeker door aan Ilve & Marlies! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ik kreeg wat ik verwachtte. Uitstekende kwaliteit.
Beste Rudi, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina