Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Pluspunten
Kwaliteitsproduct
Levering werd op het facturatieadres afgeven in plaats van op het leveradres.
Beste, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Je kan zelf tijdens de bestelling jouw facturatie- en leveradres instellen. Kijk dit best altijd even goed na :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie.
VerbeterpuntenIngewikkeld om je bestand pas na de aankoop te uploaden. Het bestand uploaden tijdens de keuze van aankoop lijkt me beter.
Beste Thomas, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Op dit moment zijn we onze nieuwe website live aan het laten gaan (https://beta.printdeal.be/nl). Deze staat nog niet volledig op punt, maar we zijn er inderdaad van overtuigd dat hij qua gebruiksvriendelijkheid een verbetering zal bieden. Zo kan je daar bijvoorbeeld wel eerst je ontwerp aanleveren, en pas later de betaling in orde brengen. Vriendelijke groeten, Lina
Voor iemand die geen ontwerpprogramma heeft zoals InDesign is het niet gemakkelijk om de bestanden op te maken en aan te leveren. Een intern tekenprogramma zou een oplossing kunnen zijn zodat de klant toch zelf kan ontwerpen en zeker is dat het geleverde bestand aan de juiste eisen voldoet. (Cfr. het opmaken van fotoboeken)
Beste Nele, Alvast bedankt voor je feedback. We hebben voor sommige programma's een ontwerptool ter beschikking. Helaas is dat niet voor elk product een mogelijkheid. Indien je bezig bent met een ontwerp, en je kan niet verder aan de slag, neem dan zeker contact met ons op. Dan kunnen we jou bijstaan met raad en daad :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Mooi op tijd volgens beloofde dealine, super kwaliteit
Verbeterpuntenprijs ;-)
Beste Nancy, Alvast bedankt voor je aangename feedback! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Printdeal.be. We proberen onze prijs wel al steeds zo laag mogelijk te houden, dus helaas kan ik je daar niet verder mee helpen ;-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
zeer goede prijs/kwaliteit ik had de pech dat één van de kanaalplaten niet was geleverd vanuit het aanmaakbedrijf maar dat werd door het belgisch bedrijf snel, efficient en klantvriendelijk opgelost! Bedankt daarvoor!
Beste Corinne Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Printdeal.be! Vriendelijke groeten, Lina
onmiddelijke communicatie indien een pakket vertraging oploopt!!!
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en mijn oprechte excuses voor het ongemak. Het is inderdaad de bedoeling dat je op de hoogte wordt gebracht als er iets misloopt met je pakket. Dit moet door een misverstand niet gebeurd zijn. Ik wil me daar graag voor verontschuldigen. Ik zie wel dat mijn collega Emma een reclamatie heeft aangemaakt van jouw order, en een creditnota. Hopelijk heeft haar opvolging de vertraging kunnen compenseren. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snel, kwaliteit, prijs
VerbeterpuntenGeen. Spijtig dat ik het bedrijf niet eerder kende.
Beste Nancy, Alvast bedankt voor je enorm aangename feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Printdeal.be! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelle levertijd. Prijs kwaliteit tov concurrent is dik ok.
VerbeterpuntenVrij moeilijke site. Onduidelijke werking. Heb wel wat moeten zoeken eer ik mee was met het systeem. Eerst betalen en dan pas kledij ontwerpen maakt het er niet makkelijker op.
Beste Geert, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Op dit moment zijn we onze nieuwe website live aan het laten gaan (https://beta.printdeal.be/nl). Deze staat nog niet volledig op punt, maar we zijn er inderdaad van overtuigd dat hij qua gebruiksvriendelijkheid een verbetering zal bieden. Zo kan je bijvoorbeeld eerst je ontwerp aanleveren, en pas later de betaling in orde brengen. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
10 doe zo voort
Beste Ismael Alvast bedankt voor je aangename feedback. Leuk dat je zo tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer vriendelijk en erg behulpzaam.
Beste Marie-Claire, Bedankt voor je aangename feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer tevreden over kwaliteit, communicatie in bedrijf en met zorg en geduld over de te leveren goederen.
Beste Herman, Bedankt voor je aangename feedback. Leuk dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Perfecte service, snel antwoord bij eventuele problemen, probleemoplossende voorstellen, nakomen van afspraken,...
VerbeterpuntenIk kan er niet meteen vinden!
Beste Koen & Sofie, Alvast bedankt voor jullie aangename feedback. We zijn blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina