Pluspunten
Snelle communicatie Vriendelijk en behulpzaam personeel Prijs-kwaliteit is zeer goed!
Beste Anne, Alvast bedankt voor je fijne feedback. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
VerbeterpuntenDe bestanden kunnen pas aangeleverd worden na de bestelling en de betaling. Hierdoor is het op voorhand niet mogelijk om na te kijken welke ontwerpen het best passen. De levertermijn is wel opmerkelijk langer dan bij andere bedrijven, maar voor ons was dit geen probleem.
Beste Dieter, Alvast bedankt voor je feedback. Momenteel staat onze nieuwe website in testfase online. Daar is het inderdaad zo dat je eerst je bestand kan aanleveren, en dan pas de betaling kan doen. We zijn er inderdaad van overtuigd dat dit een verbetering zal zijn. In verband met de levertermijn: we proberen voor zoveel mogelijk producten een express of next-day levering aan te bieden, maar voor sommige producten neemt de productie nu eenmaal tijd in beslag. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Geen enkele negatieve opmerking te maken.
Pluspunten
Ik ben zeer goed geholpen. Had wat problemen met het aanleveren en de facturen. Ik werd goed ondersteund en alles is in orde gebracht.
Verbeterpunten/
Beste Elke, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat we je voldoende kunnen helpen hebben :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Hulpvaardigheid personeel
VerbeterpuntenOntwerpservice bieden, niet alleen printservice
Beste Lies, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Helaas zijn we er op dit moment niet op voorzien qua personeel om een ontwerpservice aan te bieden, maar we nemen je opmerking zeker mee naar de toekomst toe. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering
Beste, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en prijs-kwaliteit! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenMeermaals opnieuw bestanden aanleveren hoewel eerst gezegd werd dat de bestanden ok waren
Beste Niels, Alvast bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat er iets misgelopen is met je bestanden tijdens de bestelling. Ik hoop dat je voor de rest toch tevreden was over jouw order! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Zeer goede assistentie bij de bestelling op vlak van technisch aspect van het logo dat aangeleverd moest worden.
Beste, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Enorm fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Prijs, kwaliteit, snelheid, simpelheid en duidelijkheid; allemaal super positief!
VerbeterpuntenTot nu toe geen minpunten tegengekomen :-).
Beste Fabian, Alvast bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en prijs-kwaliteit! Daar doen we het voor :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Het is de eerste maal dat ik iets bestel bij jullie, en moet eerlijk toegeven. Ik ben zeer tevreden. De kwaliteit is zeer goed, en de zorg van de verzending is ook zeer in orde! Top, jullie hebben er een klantje bij! Ik bestelde 200 Doming stickertjes, en heb er ruim voldoende ontvangen!
Beste Stijn, Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten :-) Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Goede webstek met duidelijk beeld van het resultaat na het opladen van het bestand
Pluspunten
Snelle service, mooi resultaat.
VerbeterpuntenBij het uploaden van het bestand voor mijn poster had ik enkele problemen. Ik heb mijn .tiff bestand moeten omvormen naar .jpg, ookal stond er dat .tiff bestanden geschikt waren. Ook lijkt het me beter de bestanden te uploaden voor de bestelling geplaatst en betaald is.
Beste Jolien Alvast bedankt voor je aangename feedback. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Momenteel zijn we onze nieuwe website volop aan het testen. Langzaamaan komt die voor het grote publiek online. Daar is het zo dat je inderdaad eerst de bestanden kan aanleveren vooraleer je betaald. We zijn er ook van overtuigd dat dit een verbetering zal zijn! Vriendelijke groeten, Lina