Pluspunten
Je kan er persoonlijk terecht.
VerbeterpuntenAlles was in orde dus geen verbeterpunten
Pluspunten
Gelijkaardige verwerking als andere producten. De kwaliteit van het drukken zelf is uitstekend.
VerbeterpuntenDe zijkanten van het canvas waren niet volledig met de foto bedrukt. Het lijkt me beter om de marges aan te passen zodat de foto tot op het canvas achteraan gedrukt wordt. Momenteel blijft er aan elke kant een witte lijn zichtbaar die meteen opvalt wanneer het canvas langs zij wordt bekeken (wat vaak gebeurd als het in een gang hangt)
Beste Sofie, Allereerst wil ik je graag bedanken voor jouw feedback. Het is belangrijk dat je steeds een bestand aanlevert dat voldoet aan de aanleverspecificaties. Voor een canvas van 40 x 60 cm hebben we bijvoorbeeld een bestand nodig van 44,6 x 64,6 cm. Je kan in onze uploadtool ook telkens een pdf voorbeeld downloaden dat weergeeft hoe jouw drukwerk er zal uitzien. Mocht je vragen hebben over de opmaak van je bestand of over de bestelling, aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen je graag verder! Ook wanneer je niet tevreden bent over het resultaat mag je met ons contact opnemen. Op die manier kunnen we samen kijken wat er fout gelopen is en hoe we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede kwaliteit van materiaal, aanvaardbare leveringskosten en leveringstermijn
Pluspunten
Had een beetje problemen bij het invoeren van de bestelling, maar ben heel goed geholpen bij een afhaalpunt om alles in orde te krijgen. Bedankt Tino voor je bereidwilligheid !
Pluspunten
Heel snel en betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenWerk zo verder!
Pluspunten
flexibel. niet nodeloos bijbetalen voor functies die je niet wilt. en lokaal dat is ook altijd meegenomen. die monsterbox is ook leuk. ik ga hem meteen bestellen.
Verbeterpuntende betaling (en de communicatie daarover) verliep wat stroef maar dat lag misschien aan Paypal. ik heb hen meteen gecontacteerd. de chatfunctie werkte die dag niet (en op andere dagen was die toch volzet) ik werd nog opgebeld door dezelfde persoon die me mailde toen het al in orde was, amper een halve dag later.
Beste Johan, Allereerst bedankt om even de tijd te nemen om ons te beoordelen. Wanneer je problemen hebt met de betaling, neem dan meteen contact op met ons. Op die manier kunnen we snel het probleem detecteren en een oplossing bieden. Zo hoeft je bestelling geen vertraging op te lopen. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
De tickets waren precies niet zo verzorgd afgewerkt. Ondanks dat we een volledig zwarte boord hadden vertoonde deze bij de afsnijranden een roodachtige kleur. Ook de scheurlijn bevond zich niet altijd op dezelfde plaats.
Pluspunten
Super snel voor beste prijs. Op maandagochtend 1000 folders en twee spandoeken besteld. Woensdagochtend aan huis geleverd met perfecte kwaliteit. Zééér tevreden.
Beste Erwin, Bedankt voor je feedback en je compliment. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent :). Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Prijs
prijs -
Beste Paul, In de eerste plaats wil ik je graag bedanken om even de tijd te nemen om ons feedback te geven. Wij blijven er altijd naar streven om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Daarom herbekijken we onze prijzen op regelmatige basis en worden deze indien nodig herzien. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Ik heb voor het eerst visitekaartjes aangemaakt en daarbij de ´´recommended´´ papier diktes en afwerking gekozen, omdaqt ik geen ervaring heb, en ben heel tevreden met het resultaat! Een grote hulp dus voor diegenen die niet veel ervaring hebben met alle mogelijkheden voor visitekaartjes...
Beste Ingrid, Bedankt voor de positieve feedback die je geeft. Het doet ons een plezier om dit te horen! Het is inderdaad zo dat we op die manier klanten willen helpen tijdens het bestelproces. Niet iedereen heeft evenveel ervaring met drukwerk, daarom tonen we de standaard 'aanbevolen' specificaties. Met vriendelijke groeten, Marlies Cocquyt
Pluspunten
Doet alles wat het beloofd!