Extended warranty op hardware zit niet in jullie pakket.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, vlotte communicatie
VerbeterpuntenMeerdere artikels binnen 1 bestelling worden vaak op verschillende tijdstippen geleverd. Dit zorgt ervoor dat de opvolging van de bestelling binnen ons bedrijf meer tijd in beslag neemt. Beter zou zijn dat 1-zelfde bestelling gelijktijdig wordt geleverd, ook al is dat dan bvb een dag later
Beste Mario, Alvast bedankt voor je compliment en je feedback. Ik begrijp dat het niet makkelijk is dat bestellingen op verschillende tijdstippen geleverd worden. Helaas heeft ieder product een ander productieproces. Hierdoor is het momenteel logistiek gezien niet mogelijk om alles gelijktijdig te verzenden. Dit sluit niet uit dat we in de toekomst hieraan zullen werken om dit te optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Heel aangename helpdesk. Grote variate in producten
VerbeterpuntenDHL buitensmijten
Beste Greffik, Alvast bedankt voor je reactie en je compliment voor onze helpdesk. Hier door we het tenslotte voor. Betreffende de logistiek, logistiek is een moeilijk punt en we zijn ons hier zeker bewust van. Daarom zijn we bezig om dit te verbeteren :) Met vriendelijke groeten, Emma
Pluspunten
Pluspunten
Prima werk, snel geleverd
Pluspunten
snelle werking en levering aan een correcte prijs
Verbeterpunteninfo op website over beachflags is niet sluitend. Vlagen worden geleverd zonder alle benodigdheden om ze op een correcte manier te gebruiken. Zo heb je een tussenstuk nodig om ze te gebruiken in een parasolvoet, maar dit wordt nergens vermeld. Als er nadien gevraagd wordt om dit stuk bij te leveren (aan te kopen) blijkt dit niet te kunnen en wordt dit enkel samen met een parasolvoet geleverd. je wordt dus verplicht om een extra aankoop te doen voor iets dat je niet nodig hebt om het tussenstuk in bezit te krijgen. Koop je dit niet aan kan je de vlaggen niet gebruiken omdat de vlaggenstok te kort is.
Beste Filip, Alvast bedankt voor je feedback. Helaas kunnen wij niet alle koppelstukken apart voorzien voor accessoires die niet bij ons zijn besteld. Het spijt mij dat je daardoor niet verder geholpen bent, maar de watertanks worden nu eenmaal geleverd met dit koppelstuk. Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Lina Janssen behandelde ons uiterst professioneel en correct. Een prachtvoorbeeld van het soort sterke bedrijfskrachten die een bedrijf vooruit helpen! Houden zo!
VerbeterpuntenN/A
Beste Matthias, Alvast bedankt voor je héél aangename feedback! Blij dat ik je zo goed heb kunnen helpen :-) Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
Ja , voor de eerste maal, voor mij 100/100 iets besteld, voldaan korte leveringstijd +++ super goed, bedankt.
Verbeterpuntenhouden zo.
Beste, Alvast bedankt voor je enorm fijne feedback. Daar doen ik en mijn collega's het voor! Vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
no nonsens. levertijden worden gerespecteerd of zelfs beter als opgegeven.
Als jullie beweren tot open te zijn en reeds gesloten zijn om 17u25, wekt dat gigantische frustraties op bij iemand die hemel en aarde verzette om toch nog net op tijd te komen!
Beste Ken, Alvast bedankt voor je feedback. Onze oprechte excuses dat je hier voor de deur gestaan hebt. Het klopt dat we inderdaad tot 17u30 open zijn. Als het nog dus nogmaals zou voorvallen dat de lichten in de showroom al gedoofd zijn, bel dan zeker aan aan de bel. Normaal gezien is er zeker nog iemand aanwezig die je kan verder helpen. Vriendelijke groeten, Lina