De kwaliteit was niet goed, veel drukwerk was uitgelopen. Geen zicht om zo reclame te maken. Ik had ook ingevuld om mij te bellen en dit is niet gebeurd
Beste, Bedankt voor je feedback. Het zou zeker niet mogen dat je drukwerk uitloopt. Als dit bij een volgende bestelling nogmaals voorvalt, mag je ons altijd foto's mailen naar [email protected]. Dan bekijken wij zeker wat welke compensatie we kunnen aanbieden, en zorgen we ook dat er een intern dossier komt zodat we dit in de toekomst kunnen vermijden. Alvast mijn oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Lina
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Beste prijs, zeer goede kwaliteit, gebruiksvriendelijke website en snelle levering!
Pluspunten
High quality, fast speed.
Pluspunten
zeer correcte en snelle leveringen en afspraken!!
Pluspunten
Alles verliep perfect zoals het zou moeten. Resultaat is ook uitstekend, zeker voor de prijs.
Verbeterpunten500 stuks bestellen voor flyers Full color offset zou een fijne optie zijn. Het moet natuurlijk technisch en financieel haalbaar zijn.
Beste Jeroen, Alvast bedankt voor je feedback. Altijd leuk om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze services en prijzen. Ik geef het intern door om de optie '500 stuks offset flyers' eens te herbekijken, maar offset is inderdaad niet altijd haalbaar bij kleinere oplages. We proberen immers steeds de goedkoopste opties aan te bieden aan onze klanten. Met vriendelijke groeten, Lina
Pluspunten
vlotte communicatie degelijke uitleg
Beloftes nakomen: 5 dagen om te leveren is 5 dagen, niet 20. Duidelijker communiceren: de bestanden zijn fout, worden aangepast zoals gevraagd. Maar dan worden er nog fouten gevonden. Waarom kan dit niet van de eerste keer gemeld worden. Op de sites staat nergens iets over welk soort bestand de aan te leveren bestanden moeten zijn.
Beste Kato, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en bedankt voor je feedback. Het is uiteraard de bedoeling dat we onze beloofde levertermijn kunnen waarmaken. Jammer genoeg loopt dit soms fout doordat bestanden niet correct aangeleverd zijn. We zullen in de toekomst proberen duidelijker te communiceren over bestandsopmaak zodat er minder fouten gebeuren en vertragingen kunnen vermeden worden. Met vriendelijke groeten, Lina
Tips over hoe omgaan met Microsoft programma's zijn zeer welkom. vb hoe best omzetten naar pdf. Ik besef dat jullie dat niet willen aanmoedigen omdat de kwaliteit niet gegarandeerd kan worden, maar soms is men genoodzaakt om toch met deze programma's te werken.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik zal jouw verbeterpunt zeker intern bespreken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
All Ok, enkel vakmanschap van opspannen.
VerbeterpuntenDe omgeplooide randen van het canvas bestond niet enkel uit gekleurde foto, maar op 2 plaatsen ook uit driehoek wit gezien het spannen waarschijnlijk wat scheef is gebeurd.
Beste Koen, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook graag excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt. Ik wil je ook graag nog meegeven dat je ons altijd mag contacteren wanneer er zo zaken voorvallen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
goede kwaliteit, extreem snelle levering, rond de middag bestelling geplaatst, de dag erna levering mogen ontvangen!!