Pluspunten
Alles wordt zeer professioneel en snel behandeld. Fouten in bestanden worden meteen verwittigd en/of verbeterd.
VerbeterpuntenHet online opmaak-tool op de website werkt blijkbaar niet voor PMS kleuren. Mijn bestelling werd automatisch omgezet naar Full Color, wat ik niet besteld had. Dit werd echter heel snel rechtgezet, waarvoor dank.
Beste Patrick, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me nogmaals excuseren voor het ervaren ongemak. Ik ben wel heel blij om te horen dat dit snel werd opgelost. Met vriendelijke groeten, Marlies
doe zo verder
Pluspunten
Zeer snelle en duidelijke service. Kwaliteitswerk
De copy op de site en in alle communicatie komt héél erg Nederlands over. Ik kan me inbeelden dat Vlamingen dit soms wat vreemd vinden. Mochten jullie een freelancer kunnen gebruiken om deze teksten aan te pakken en vlotter leesbaar te maken voor Nederlandstalige Belgen, geef dan een seintje op [email protected]. Ik help jullie graag verder voor een eerlijke prijs.
Beste Joeri, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Wij zijn inderdaad een Nederlandse firma. We doen wel ons best om onze website zoveel mogelijk te "vervlaamsen". Binnenkort gaat onze vernieuwde versie van de website online, ook hier hebben we de website zoveel mogelijk proberen aanpassen aan ons Belgisch taalgebruik. Met vriendelijke groeten, Marlies
Benodigde kwaliteit beter weergeven weergegeven voorbeeld komt niet overeen met de prints
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Op onze website hebben wij bij elk product telkens ook een tab "aanleveren". Daaronder vind je alle nodige informatie terug voor jouw drukwerk. Daarnaast is het ook zo dat wanneer ons pdf voorbeeld niet overeenkomt met het geleverde drukwerk, je ons zeker mag/moet contacteren. Op die manier kunnen wij samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
makkelijk bestellen, snelle verwerking, overzichtelijke website
Verbeterpuntenhet zou erg handig zijn mocht je op voorhand weten of de levering in de voor- dan wel in de namiddag plaats vind.
Beste Jan, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Het is namelijk zo dat DHL altijd levert tussen 08:00 en 18:00 uur. Daarnaast bestaat er wel de mogelijkheid om te kiezen voor een levering voor 11 uur. Op die manier weet je zeker dat jouw bestelling voor 11 uur geleverd wordt. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snel antwoord
VerbeterpuntenOp latere uren of in het weekend te bereiken zijn.
Beste Rosie, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Jammer genoeg zijn wij enkel tijdens onze kantooruren bereikbaar. Iedere weekdag zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Goede afdrukkwaliteit tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenDe folders waren slecht geplooid!!! Allemaal op dezelfde manier geplooid, maar niet mooi in 4 gelijke delen. De voorste flap steekt verder uit dan de rest van de folder waardoor deze ook heel rap scheurt en kreukt.
Beste Aurelie, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Daarnaast wil ik me ook nog eens excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt! Met vriendelijke groeten, Marlies!
Positif
Qualité, délai, prix Gamme de produits
SuggestionsTraduction du site pas toujours fiable. Ce n'est pas très grave, l'effort est louable, mais c'est parfois difficile quand on n'est pas néerlandophone (mais ça nous oblige à faire des efforts)
Bonjour Frederic, En premier, je vous présente mon excuses pour mes excuses tardives et bien merci pour votre feedback. Actuellement nous sommes en train d'optimaliser notre site web en français. Bien à vous, Marlies