Pluspunten
Goede klanten service en kwaliteit.
VerbeterpuntenDe chat staat altijd als vol aangemeld, het algemene nummer werkt zelden. Soms zijn de verzendkosten erg duur, tot 40 euro waardoor wij genoodzaakt zijn om producten ergens anders te bestellen.
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ondertussen is het zo dat we onze chat uitgebreid hebben. Dit betekent dat er nu veel meer collega's bereikbaar zijn via de chat. Daarnaast is het ook zo dat wij binnenkort bereikbaar zullen zijn op een niet-betalend nummer. Wat de verzendkosten betreft, zijn wij in bepaalde gevallen genoodzaakt om deze aan te rekenen. Wij doen ons uiterste best om deze zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Prima ondersteuning bij bestelling, Snelle levering
Pluspunten
Snel en gemakkelijk online alles regelen en opvolgen
VerbeterpuntenNa elk opdrachtje een beoordeling vragen is erg vervelend.
Beste Luc, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik zal even kijken of ik dit voor jou kan stopzetten. Dit kan natuurlijk vervelend worden wanneer je vaak besteld. Toch bedankt dat je ze wil invullen! Met vriendelijke groeten, Marlies
transport kosten te hoog
Beste, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Wij doen ons uiterste best om de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Voor veel producten worden hiervoor zelfs geen extra kosten gerekend. Voor andere producten is het jammer genoeg noodzakelijk om transportkosten te vragen, dit gaat dan vooral over grotere producten of verpakkingen die niet voldoen aan de standaarden. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelle levering en de ecomm website is heel overzichtelijk!
VerbeterpuntenDe enveloppen die ik had besteld zaten niet in een doos maar gewoon in de verpakking om te zenden, beetje jammer omdat je de enveloppen niet makkelijk kan wegsteken éénmaal de verpakking open is.
Beste Lisa, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Onze enveloppen worden inderdaad gewoon in dozen verzonden. Wij voorzien jammer genoeg niet in extra verpakkingen en dergelijke. Met vriendelijke groeten, Marlies
Ik heb meerprijs betaald om mijn bestellingen nog vroeger in men handen te krijgen maar is wel 2 dagen na het afgesproken datum binnengekomen ( zelf weest afhalen in de depot van dhl in ternat 50km ver) dus extra geld betaald voor niets
Beste Pitta alp, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Dit is een zeer terechte opmerking van jou. Jammer genoeg gebeurt het wel eens dat een bestelling vertraging oploopt door een of andere reden. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken en daarnaast proberen wij deze voorvallen ook telkens zo goed mogelijk op te lossen. Ik wil me graag nog eens excuseren voor het ongemak dat je ervaren hebt! Met vriendelijke groeten, Marlies
Kwaliteitsbeoordelingsmeter
Pluspunten
vlug en betrouwbaar
Verbeterpunten-uitleg voor het bestellen en betaling via de internet moet nog vergemakkelijkt worden.Iedereen is niet zo goed met computers -De klant moet zijn telefoon gesprekken betalen op de nummer die" u" geeft betalen om een informatie ""voor een bestelling" te verkrijgen..... dit is niet klantvriendelijk. - aan de balie,uw personeel heeft weinig tijd voor uitleg...zegt dat je alles via website moet doen ... niet genoeg klantvriendelijk
Beste Tom, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Je geeft inderdaad een terechte opmerking, iets wat wij ook zeker zien als een van onze verbeterpunten. Het is inderdaad verwarrend dat er eerst wordt gevraagd om te betalen, nog voor je jouw bestanden hebt kunnen aanleveren. Wij proberen ons online bestelproces steeds verder te optimaliseren en dit is een van de punten waaraan we zeker aandacht schenken. Daarnaast zullen wij binnenkort bereikbaar zijn op een niet-betalend nummer. Daar kijken wij ook alvast naar uit! Ondertussen hebben wij ons team ook uitgebreid en kunnen we nu meer tijd maken voor hen wanneer ze bij ons langskomen. Met vriendelijke groeten, Marlies
geen oordeel
Pluspunten
Korte levertijd, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVoor mij was het niet duidelijk waar en wanneer ik het bestand voor de plastieken passen moest ingeven. Ik heb hiervoor hulp gevraagd aan een vriend die jullie site al eens gebruikt heeft.
Beste Anouk, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Je geeft inderdaad een terechte opmerking, iets wat wij ook zeker zien als een van onze verbeterpunten. Het is inderdaad verwarrend dat er eerst wordt gevraagd om te betalen, nog voor je jouw bestanden hebt kunnen aanleveren. Wij proberen ons online bestelproces steeds verder te optimaliseren en dit is een van de punten waaraan we zeker aandacht schenken. Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
De persoonlijke communicatie met de medewerkers is een pluspunt. Je praat met mensen, niet met personeel dat zich verschuilt achter aan bedrijfsnaam of titel.
VerbeterpuntenHet verschil qua klantvriendelijkheid en klantgerichtheid met DHL was zeer groot. Bij DHL kreeg ik na twee leveringen (waarbij ik niet thuis was) dat ik het pakje moest komen halen in hun depot in Ternat, aangezien de afzender de formule 'DHL europlus' had gekozen. Ik wil graag nog met Printdeal werken, maar liever niet in combinatie met een pakjesdienst die zo niet-klantgericht is.
Beste Peter, Eerst en vooral mijn excuses voor de late reactie en alvast bedankt voor jouw feedback! Ik begrijp jouw ergernis wat betreft de levering. Het is wel zo dat wij ondertussen aan het kijken zijn om in de toekomst ook met andere leveringsfirma's samen te werken. Op die manier kunnen we onze klanten dan ook laten kiezen via welke firma ze hun pakket geleverd willen krijgen. Jouw verbeterpunt staat al op onze agenda! Met vriendelijke groeten, Marlies
Pluspunten
Snelheid en prijs
Pluspunten
* Heldere communicatie * Klantvriendelijk * Goede hulp bij een probleem * Mooie kwaliteit