Pluspunten
Snelle service, goede prijs
VerbeterpuntenOp voorhand betalen van de kosten is een niet gebruikelijke procedure.
Beste, Bedankt voor je feedback en de positieve reactie. Je verbeterpunt dat je aangeeft is terecht. We zijn aan het kijken dat we ons proces kunnen "omdraaien". Dus eerst bestanden opladen en dan de betaling doen. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Betere doorverkoopvoorwaarden
Pluspunten
Goede opvolging van aangeboden bestanden. Zal zeker nog bestellingen plaatsen!
VerbeterpuntenGEEN.
Beste Luc, Bedankt voor je reactie en voor je compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collaga's, want dat is altijd fijn om te horen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Correct, professioneel en vriendelijk. Geen negatieve opmerkingen. Top.
Beste, Alvast bedankt voor je reactie en je compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's van de klantendienst, want dat is altijd fijn om te lezen. Bedankt en indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Francophone ayant une bonne base en néerlandais, il serait appréciable d'avoir la totalité des mails en français.
Cher Cédric, Merci de votre réaction et encore mieux, merci beaucoup pour votre commentaires sur les points qu'on peut encore améliorer. Nous sommes bien conscient que les mails sont en Néerlandais et notre département informatique travaille pour mettre tout ça en ordre. J'ai déjà envoyé votre commentaire aux personnes qui s'occupent de ce sujet. Bien à vous. Roel
Pluspunten
Heel snelle en correcte service ! Pakje was eerder geleverd dan aangegeven , super !
Beste, Alvast bedankt voor je reactie en het compliment, ik geef dat meteen door aan mijn collega's, want hier doen we het voor. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snelheid, gedrevenheid, kennis
VerbeterpuntenDe file van mijn product werd eerst afgekeurd en kon uiteindelijk toch geprint worden. Tijd verloren.
Beste, Alvast bedankt voor je reactie en je complimenten. Die geef ik meteen door aan mijn collega's, want hier doen we het uiteindelijk voor. Ik bekijk wat er gebeurd is bij het opladen van je bestanden bij je laatste bestelling, want het kan inderdaad niet dat er tijd verloren wordt als dat vermeden kan worden. Alvast excuses voor dat ongemak. Indien er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
SUPER! deed reeds 2 bestellingen (kaartjes) en beide hele mooie kwaliteit en netjes op tijd afgeleverd!
Beste Ingeborg, Alvast bedankt voor je reactie en je complimenten. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's, want dat is altijd fijn om te lezen. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Leuke en vlotte communicatie.
VerbeterpuntenGraag meer uitleg over de duurzaamheid van de producten.
Beste, Alvast bedankt voor je reactie en het compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's van de klantendienst, want dat is altijd fijn om te horen. Je opmerking over extra uitleg bij de producten geef ik door aan mijn collega's van de productontwikkeling. Indien je kan, en er tijd voor hebt, kan je me dan even je opmerkingen op mail zetten naar [email protected]? Dan geef ik dit door ter verbetering. Met vriendelijke groeten, Roel
optie voor andere levermethode dan DHL
Beste Liesbeth, Alvast bedankt voor je reactie. uiteraard vind ik het jammer om te lezen dat er iets niet goed is gegaan met de levering van je bestelling. Uiteraard proberen we alles zo goed mogelijk op te volgen en correct te laten verlopen. Jammer genoeg kan er al eens iets tussen komen, maar dan kan je ons steeds contacteren en dan bekijken hoe we het kunnen oplossen voor jou. Met vriendelijke groeten, Roel
Zeer tevreden over de kwaliteit en de nazorg. Totaal niet tevreden deze keer over de producten en de levertermijn.
Beste Ilse, Alvast bedankt voor je feedback. Ik vind het fijn om te lezen dat onze inzet qua service wordt geappreciëerd. Ik geef dat dan ook meteen door aan mijn collega's van de klantendienst. Anderzijds vind ik het uiteraard jammer om te lezen dat je bij je laatste bestelling niet tevreden was. Hebben we dit reeds in orde gebracht voor jou? Indien niet, kan je ons een mail sturen naar [email protected] met je opmerkingen? Dan kunnen we bekijken wat we kunnen doen voor jou. Met vriendelijke groeten, Roel