Pluspunten
zeer goede site voor betlling te plaatsen; ook het programma om zelf ontwerp te maken is zeer goed.
Verbeterpuntende pennen de ik besteld had, daarvan waren er 9 die niet schreven.. alle andere schreven ook niet maar heb ze er wel door gekregen. de andere 9 niet..
Beste, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en het compliment. Dat geef ik meteen door aan mijn collega's aangezien dat altijd fijn is om te lezen. Ik vind het jammer om te horen dat er 9 pennen niet in orde waren. Ik heb je klantenaccount er even bijgenomen en ik heb gezien dat we ondertussen reeds een herdruk hebben ingezet. Dus ik ben blij dat we het hebben kunnen rechtzetten. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Roel
Pluspunten
ongelofelijke snelle diensten!
VerbeterpuntenHet programma om je ontwerp up te loaden geeft een ander resultaat dan de print zelf. Zo is er een fout geslopen in voorkeur van foto's die op elkaar liggen. Zowel op het voorbeeld als de pdf print kreeg is het te zien zoals ik wou. Op de 100 kaarten staat het verkeerd. Da's jammer. Ik vraag meook af of ik kan nabestellen en
Beste Yves, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor de late reactie. Ik vind het jammer om te lezen dat er iets niet goed was gegaan met het opladen van het bestand of met ons oplaadsysteem. Als er zaken zijn die niet goed zijn gelopen, kan je ons steeds iets laten weten via telefoon of mail ([email protected]) en dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Het is namelijk zo dat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, maar dat we ook weten dat er al eens iets fout kan gaan. Dan willen we dat ook zo goed en snel mogelijk recht zetten. Met vriendelijke groeten, Roel
Kwaliteit van de druk, visitekaartjes zijn nauwelijks leesbaar en rand is slecht afgewerkt
Beste Olivier, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor het late antwoord. Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk. Ik heb je net proberen te bellen, maar ik krijg meteen een voicemail. Ik wou dit even bespreken met jou aangezien we het belangrijk vinden dat je tevreden bent en indien dat niet zo is, dat we een gepaste oplossing vinden voor jou. Kan je, indien dat nog mogelijk is, enkele foto's doorsturen naar [email protected]? Dan maken we een dossier aan en zoeken we een oplossing. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
snel en goed bereikbaar
Verbeterpuntenonoverzichtelijke webshop :D
Beste, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor de late reactie. Wat bedoel je met een onoverzichtelijke webshop? Kan je je feedback naar [email protected] sturen of een mail met een telefoonnummer waarop ik je kan bellen? Ik ben namelijk zeer benieuwd naar je feedback (die ongetwijfeld zeer nuttig kan zijn om onze gebruiksvriendelijkheid te verbeteren). Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snelle en vlotte procedure en levering op beloofde tijdstip. Mooie kwaliteit!
VerbeterpuntenBeetje raar dat tijdens aanvraagprocedure eerst betaald moet worden en dan pas erna eigenlijke foto kan geupload worden. Vraagt wat vertrouwen van gebruiker zonder dat dit evenwel ergens beschaamd wordt.
Beste Dirk, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor de late reactie. Je opmerking over het bestelproces (eerst betalen, dan uploaden) is volledig terecht. We zijn aan het kijken hoe we dit technisch kunnen aanpassen op onze website. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
rapidité de livraison en période de fête, prix compétitifs, choix dans les services
Verbeterpuntenla plupart des courriel que nous avons reçu (et encore maintenant pour donner notre avis) étaient en néerlandais. Lorsqu'ils étaient en français, les caractères accentués étaient remplacés par des points d'interrogation (coder les courriel en utf-8 ?).
Cher Michel, merci de vos commentaires. Nos excuses que la communication soit encore en Néerlandais. J'ai transféré votre commentaire à notre département de marketing. Ils sont en train d'adapter tous les communications sur le site francophone. Bien à vous Roel
betere service voor aflevering mogelijk, herhaaldelijke problemen met DHL
Beste, Eerst en vooral bedankt voor de feedback. En alvast excuses voor het late antwoord. Ik vind het jammer om te lezen dat je problemen hebt gekend met de levering via DHL. We proberen steeds een zo goed mogelijk service te bieden en we verwachten dat ook van onze partners. Ik ga dit dan ook onderzoeken aan de hand van je bestellingen en bespreek dit met DHL. Indien je in de toekomst nog een probleem hebt met de levering, laat ons dan zeker iets weten via [email protected] en dan zoeken we naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Prijs-kwaliteit verhouding perfect. Snelle service. Geen problemen bij het aanleveren.
Verbeterpunten/
Beste Patrick, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik geef deze meteen door aan mijn collega's, want dat is altijd fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Ik kan zeker niet klagen over mijn laatste bestelling. De bestelling was er sneller dan verwacht en was helemaal zoals ik het wilde. Ik ben klant bij jullie geworden dankzij jullie monsterbox. Hiermee hebben jullie voor mij echt een verschil gemaakt. Ik weet nu tenminste wat ik bestel (soort papier, dikte, afwerking ...)
Beste Annelies, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en het compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's, want dat is altijd fijn om te lezen. Ik ben blij te lezen dat onze monsterbox je helpt bij het maken van je keuze, daarvoor doen we het. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
nvt