Pluspunten
Vlotte manier van bestellen Alles op tijd geleverd Er was een fout (kan gebeuren) maar alles is zeer correct en snel rechtgezet. Vriendelijke afhandeling van deze fout.
Beste Marc, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik geef dit meteen door aan mijn collega's, want dit is altijd fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Super tevreden en snelle levertijd
Beste Anne, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en je compliment. Ik geef dit meteen door aan mijn collega's, want dit is altijd fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke, overzichtelijke website
VerbeterpuntenMijn ontwerp bleek na druk heel gepixeld. Ik had dit niet gezien bij het aanleveren. Ik had liever gehad dat iemand mij hiervan verwittigde. Ik had dan wel iets langer moeten wachten, maar wel mooie kaartjes gehad.
Beste, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. en excuses voor mijn late reactie. Zoals daarnet telefonisch kort uitgelegd hebben we 2 aanlevermethodes. Indien je wilt dat wij de bedrukking eerste nakijken op technische specificaties, kan je kiezen voor de "alternatieve" aanlevermethode. Dan kijken wij het design gratis na en als er dan nog vragen zijn, zullen we je contacteren. Indien een volgende bestelling niet naar verwachting is, kan je een mail sturen naar [email protected] en dan maken wij meteen een dossier aan en zoeken we naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
snelle levertijd is zeer positief
Verbeterpuntenik denk dat bepaalde pagina's iets vergroot zijn bij het drukken
Beste Karl, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor mijn late reactie. Indien het drukwerk niet volledig naar verwachting is, kan je ons steeds een mail sturen naar [email protected] met foto's. Dan kunnen we dit onderzoeken en indien nodig een gepaste oplossing voorzien. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
zeer professioneel bedrijf
VerbeterpuntenMisschien werk maken van een extra korting voor re-sellers zoals wij?
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. En excuses voor mijn late reactie. We zijn aan het bekijken om een bepaalde loyalty bonus aan te maken. Deze zou er dan voor zorgen dat regelmatige bestellers, zoals re-sellers zoals jij, van kortingen en extra voordelen kunnen genieten. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Kwaliteit Prijs Snelheid levering
VerbeterpuntenNiks
Beste Daniel, Alvast bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's, want dat is altijd fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
goed bereikbaar, correcteantwooden
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en je compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's van de klantendienst, want dit is steeds fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Zeer snelle levering. Gratis verzendkost.
Pluspunten
aan telefoon zeer vriendelijk, behulpzaam, snelheid levering zeer goed, overzichtelijke website
VerbeterpuntenHeb 2500 placemats laten drukken, paper keuze is zeer goed, en de kwaliteit ook. Alleen de geur van het papier ruikt enorm, de dozen staan open, de volledige kamer ruikt ernaar, ook nu 4 dagen later. De placemats geef ik gratis bij aankoop van iets anders. Ik hoop dat je daar iets aan kunt doen. Het is mijn tweede bestelling, wellicht ga ik er nog bestellen, en ook ander drukwerk.
Beste Kurt, Alvast bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's, want dat is altijd fijn om te lezen. I.v.m. de geur van de placemats: inkt zal altijd wel een geur hebben (vooral als het een grote inktbezetting betreft), zeker in de eerste dag na het drukken, maar na 4 dagen zou dit toch beter moeten zijn. Ik stuur je opmerking meteen door naar onze productie en we onderzoeken dat we deze feedback nog hebben gekregen, want dan moeten we dit aanpakken. Indien dit bij een volgende bestelling nog zou voorkomen, laat ons dan iets weten aan [email protected], dan kunnen we meteen enkele voorbeelden laten ophalen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenkwaliteit trekt op niets, kleuren zien er oud uit. Onze polo's lijken 3 jaar in de wasmachine te hebben gezeten
Beste, Eerste en vooral excuses voor mijn later reactie. Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Ik heb je bestellingen even opgezocht en ik zie dat er geen reclamatie/dossier is aangemaakt voor jou. Want we nemen elke klacht ter harte en willen graag onze verantwoordelijkheid nemen. Heb je nog de mogelijkheid om foto's te maken van het resultaat en door te sturen naar [email protected]? Dan maken we een dossier aan en gaan we zien om dit in orde te brengen voor jou. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Aanbeveelt bij derden die zeker ook zullen afnemen. HVV Waregem. Poincaré Waregem, Poinc'art Waregem,etc
Beste Kurt, Hartelijk dank voor je feedback en de aanbevelingen. Ik stuur dit ook meteen door naar mijn collega's, want dat is altijd fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Klant is tevreden over drukwerk ! Ik heb het zelf nog niet gezien want het werd rechtstreeks bij hem geleverd gezien dringendheid. Door ruimere keuze van papiersoorten ben ik bij jullie terecht gekomen.
VerbeterpuntenKreeg verschillende mails en m'n beloofde vroegere leverdatum dan aangegeven was en uiteindelijk is het toch een dag later aangekomen dan beloofd in de mail !? Heb intussen 2 bestellingen gedaan maar heb nog maar 1 factuur, zal nakijken of 2de factuur al in mijn account zit. tip: Ivm met sorteren van drukwerk kon ik geen gebruik maken van deze optie omdat de post per 100 stuks vroeg en jullie enkel per 250 stuks aanbieden (ruimere keuzemogelijkheden hierin zou handig zijn)!
Beste, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. En alvast excuses voor mijn late reactie. We doen er steeds alles aan om onze afspraken na te komen, ik vind het jammer dat dat bij jouw bestelling niet zo was. Indien er zaken niet zoals gepland gaan, laat ons dan zeker iets weten en dan proberen we altijd een gepaste oplossing te zoeken. Ondertussen heb ik je account ook even bekeken en ik zie dat er nu 2 facturen beschikbaar zijn. Indien je die niet ziet in je overzicht, stuur dan even een mail naar [email protected] en dan kunnen we het bekijken. Wat betreft het sorteren: deze feedback stuur ik meteen door naar onze ontwikkeling en productie. Met vriendelijke groeten, Roel