Niet duidelijk hoe je een spoedlevering kan aanduiden. Dit gaat soms enkel als je een bepaalde papiersoort wel/niet aanduidt.
Beste Laura, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en mijn excuses voor de late reactie. Het is inderdaad zo dat een spoedbestelling niet bij alle papiersoorten mogelijk is. Hierdoor zie je de optie pas als je alles hebt aangeduid. Ik geef je opmerking door aan onze marketing afdeling, zij zijn steeds op zoek om de website te optimaliseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Roel
- Klant contacteren indien er mogelijk een onjuistheid in het ontwerp zit. -Betere visuele weergave online van het bestelde product.
Beste Ronald, Alvast bedankt voor je feedback en excuses voor mijn late reactie. We hebben 2 oplaadmogelijkheden: "zelf opladen en goedkeuren" en de "alternatieve" oplaadmethode. Als je wenst dat wij je bestand nog eens nakijken op technische specs, dan kies je best voor de alternatieve methode. We kijken het bestand dan gratis na. Je opmerking over de visuele weergave geef ik meteen door aan onze marketing afdeling, zij zijn steeds op zoek om de site en het gebruiksgemak te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
mijn dubbele bestelling (zie hiernaast) werd vakkundig geannuleerd na telefoontje.
Verbeterpunten- Bij de orderbevestiging staat vermeld : "nog te betalen: XX" Nochtans had ik betaald via bancontact. Ook op de persoonlijke account in de website stond er: "geen openstaande facturen". Dit is verwarrend. - Als eerste gebruiker had ik niet opgemerkt dat het uploaden helemaal op het einde moest gebeuren. Ik had onderweg de operatie onderbroken en terug opgestart, maar de bestelling was reeds geplaatst, zodat ik tweemaal hetzelfde had besteld. daarom uploaden programmeren na de keuze van formaten e.d., maar vóór de bestelling
Beste Edward, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. En alvast excuses voor mijn late reactie. Ik neem je feedback zeker ten harte. Alle terugkoppeling waarmee we onze diensten kunnen verbeteren, horen we graag. Ik ga je opmerking over de betaling doorgeven aan onze IT en Marketing, zij kunnen dit aanpassen en zorgen dat het duidelijker wordt. Het is inderdaad zo dat het opladen van je design pas op het einde gebeurt en dit is inderdaad verwarrend. We zijn ons bestelproces aan het evalueren en de kans is groot dat dit verandert in de toekomst. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Over het algemeen zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en levering op afgesproken datum.
VerbeterpuntenHet komt wel eens voor dat drukwerk slordig is ingepakt of afgewerkt.
Beste Kathleen, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor mijn late reactie. Je opmerking over het inpakken en afwerken neem ik zeker ten harte. We willen onze service steeds verbeteren en optimaliseren. Dus als je drukwerk aankrijgt dat niet volledig naar jouw verwachting is, laat het ons dan zeker weten via [email protected]. We willen onze verantwoordelijkheid nemen indien er iets niet ok is, dus we horen het dan graag zodat we een oplossing kunnen vinden voor jou. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Originele afbeeldingen
VerbeterpuntenAanmaken van logo is niet zo gemakkelijk
Pluspunten
duidelijke website en het is prettig om u eigen produkten en afwerking volledig online te kunnnen samenstellen.
VerbeterpuntenDe DHL trace van de pakketten werkt niet altijd 100%
Beste Hans, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. En alvast mijn excuses voor de late reactie. We hebben inderdaad even een probleem gehad met de links naar de DHL trace. Normaal gezien zou dit verholpen moeten zijn. Laat zeker iets weten via [email protected] indien er nog steeds een probleem is. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snel, goed, betrouwbaar ... top!
VerbeterpuntenSoms is het beter het drukwerk iets langer te laten drogen. Ik heb regelmatig toch vlekken ...
Beste Nicole, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. Ik geef je compliment meteen door aan mijn collega's, want dit is altijd fijn om te lezen. Wat betreft je opmerking over het laten drogen van het drukwerk. Ik vind het zeer jammer om te lezen dat je regelmatig vlekken hebt, dit is verre van de bedoeling. Als je dat voor hebt, laat ons dat steeds iets weten via [email protected] (met foto) en dan kunnen we, indien nodig, een herdruk op onze kosten voorzien. Want als we iets niet goed hebben gedaan, willen we ook onze verantwoordelijkheid nemen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snel, niet duur :)
Pluspunten
ben zeer tevreden over de kwaliteit de support en de levering !!
Beste Ronald, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en het compliment. Ik geef dat meteen door aan onze collega's, dit is steeds fijn om te lezen! Met vriendelijke groeten, Roel
Ik had een rectoverso folder besteld, deze moest gespiegeld upgeload worden wat voor leek niet echt logsich was, dit werd ook niet duidelijk vermeld waardoor de achterkant van mijn folder omgekeerd gedrukt was. Gelukkig heb ik een nieuwe kunnen laten drukken en was er een heel goede hulp en telefonische ondersteuning wat alles goedmaakte (ook de snelle levertijd hielp hierbij). Ikzelf heb ervaring met e-commerce en vind dat het uploaden en visueel voorstellen van designs zou moeten gebeuren vóór de betaling.
Beste Thomas, Alvast bedankt voor je feedback en excuses voor mijn late reactie. Ik geef je opmerking over het visueel voorstellen van designs zeker door aan onze ontwikkeling. Dit is zeer bruikbare feedback! Je andere opmerking, over opladen voor betaling, is zeer terecht. We zijn aan het bekijken dat we dit technisch in onze site kunnen aanpassen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
snelle levering, mooie kwaliteit, ice-metallic is heel mooi papier!
VerbeterpuntenJe kan geen bestanden in RGB aanleveren, of ze worden omgezet met enige kleurverandering... Dus je hebt wel een professioneel fotobewerkingsprogramma nodig.
Beste Sylvie, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. En alvast excuses voor mijn late reactie. Het is inderdaad zo dat er niet in RGB kan gedrukt worden, een drukproces is steeds CMYK. We proberen de kleurverandering steeds te minimaliseren, maar uitsluiten is jammer genoeg niet mogelijk. Maar als je vragen hebt over bestanden, kan je ons steeds bellen en/of mailen en dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
alles top, vriendelijke mensen aan de telefoon, snelle service, sneller dan verwacht!! :)
Verbeterpuntenals ik een bestandje niet goed aanbreng, zou het fijn zijn als er door printdeal de jusite veranderingen aangebracht kunnen worden, ik ben maar een leek..... :)
Beste Joke, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en het compliment. Ik geef dat meteen door aan mijn collega's, want dit is altijd fijn om te horen. Ook alvast mijn excuses voor de late reactie. We nemen je verbeterpunt alleszins ten harte. We zijn momenteel onze online designtool aan het optimaliseren en we willen dit voor meer en meer producten beschikbaar stellen. Dit kan een oplossing zijn voor jou. Indien er vragen zijn over deze tool, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Mooie kleuren, snelle afhandeling, scherpe prijs
VerbeterpuntenDe kaartjes waren niet zo mooi afgesneden.
Beste Lobke, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. En alvast excuses voor mijn late reactie. Ik heb net je bestelling visitekaartjes bekeken en ik zie dat we hier geen dossier hebben gemaakt voor het minder goede snijwerk. Als je ons foto's bezorgt via [email protected] kunnen we een dossier opstarten. Via dit dossier kunnen we een eventuele herdruk inzetten. Het is namelijk zo dat we onze verantwoordelijkheid graag nemen en we je dus een gepaste oplossing willen bieden. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
prijs-kwaliteit
Verbeterpuntenaantal exemplaren ook online kunnen bepalen. Klant verwetigen indien pakket niet wordt geleverd.
Beste Sam, Eerst en vooral bedankt voor je feedback en alvast excuses voor de late reactie. Normaal kan je het aantal exemplaren online bepalen. Of bedoel je een aantal dat niet standaard op onze site staat? Want dat gaat inderdaad niet aangezien we in combinatie drukken, dus dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk gaan standaardiseren (waaronder ook aantallen). Indien een pakket niet geleverd kan worden en/of er vertraging zou zijn, zouden we dit normaal gezien moeten melden. ik vind het jammer om te lezen dat dat niet gebeurd is. Ik ga zeker bekijken waarom dit niet gedaan is zodat we het een volgende keer op tijd kunnen melden. Indien er nog vragen zijn hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel