Helemaal niks op aan te merken. Topkwaliteit voor een erg scherpe prijs!
Beste, Bedankt voor je feedback en het compliment! Dat is echt fijn om te lezen en ik geef het dan ook meteen door aan mijn collega's. Bedankt en indien er nog vragen zijn, hoor ik ze graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
2de deel van levering bleef achter. Via klantenservice meteen herdruk geleverd. Perfecte service!
Beste Hans, Bedankt voor je feedback en alvast excuses voor mijn late reactie. Ik geef je compliment alleszins door aan mijn collega's van de klantendienst, dit is altijd fijn om te horen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
De vriendelijkheid en snelhehid in communicatie is zeer goed
VerbeterpuntenIk heb een banner met softimage besteld. De kwaliteit van het product is ondermaats de stand houdt geen 2 uur recht zonder dat het doek loskomt. Het frame bij de stand werd niet geleverd samen met het doek, zodanig we te laat waren voor onze beurs.
Beste Camille, Eerst en vooral bedankt voor je feedback. En alvast ook mijn excuses voor het late antwoord. Ik geef je opmerking over de communicatie zeker door, dat is altijd fijn om te lezen. Het is wel jammer dat we te laat het juiste en goede product hebben geleverd voor de beurs. Ondertussen is de doek in herdruk gegaan. Hopelijk kan je dit nog gebruiken voor toekomstige beurzen. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten Printdeal.be
Pluspunten
Na toch een jaar klant te zijn bij Printdeal, met tientallen bestellingen van diverse producten ben ik er echt vol lof over. Zo bestelde ik ondermeer al petten, pennen, presentatiemappen, visitekaartjes, flyers, vinyl stickers, keycords, roll-up banners, memoblokken, posters, T-shirts, fotokader, ... Naast een zeer sterke prijs (zeker in vergelijking met lokale drukkerijen) is toch de kwaliteit ook erg goed. Niet alleen een ruime keuze aan producten, maar ook aan afwerkingen en formaten ed. Voor heel wat van m'n dagdagelijkse projecten kan ik meteen iets bij Printdeal vinden en ondertussen kan ik gerust zijn dat alles tijdig en verzorgd aankomt. Bij veel producten kan je ook de leveringstermijn kiezen, wat voor mij al meermaals een grote meerwaarde was. Ook het contact met de medewerkers van Printdeal verloopt steeds erg positief. Bij vragen of problemen werd ik steeds vriendelijk en efficiënt geholpen.
VerbeterpuntenEnige minpunt zou misschien de betrouwbaarheid zijn. Zo bestelde ik onlangs coffee cups, maar na een tijd wachten bleek dat er een misverstand was met de bestelling waardoor die nog niet werd opgestart. Na het contacteren van m'n Printdeal contactpersoon werd op een vriendelijke en efficiënte manier naar een zo goed mogelijke oplossing gezocht. Uiteindelijk konden we ze met wat vertraging alsnog goed ontvangen, maar uiteraard was dit minder goed voor de betrouwbaarheid (stel dat we ze wel degelijk op een specifieke datum nodig hadden voor een event). Eerder dit jaar bestelde ik petten die ik zéker tegen het weekend nodig had, maar die leken niet tijdig te zullen aankomen. Ook toen contacteerde ik iemand van Printdeal en zorgden ze er op een zeer vriendelijke manier voor dat ik ze de vrijdagavond nog kon ontvangen. Het gebeurt echt niet vaak (zeker als je kijkt hoeveel ik al bestelde) en Printdeal kijkt steeds om het zo goed mogelijk op te lossen, maar uiteraard zou het niet fair zijn als ik hiervoor een vlekkeloze 10 zou geven. Een tweede puntje is misschien wel een futiliteit, maar niet onbelangrijk vooral voor particulieren. Particulieren kunnen uiteraard niet met factuur betalen, dus de enige twee betalingsmethoden zijn dan vooruitbetaling of creditcard. Vooruitbetaling zorgt voor vertraging in levering (eerst geld ontvangen), maar via creditcard rekent Printdeal zo'n 5 euro aan. Een afknapper dus, vooral als je meerdere bestellingen plaatst weegt dit tochwel do
Beste Davy, Eerst en vooral bedankt voor de zeer nuttige feedback. En alvast excuses voor het late antwoord. Het is alleszins super om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wat betreft de verbeterpunten: ik geef door aan onze productie dat we echt moeten opletten dat we de levertermijn respecteren bij alle producten. En anderzijds ga ik ook zien om bepaalde vertragingen sneller te melden zodat we ook nog sneller naar een oplossing kunnen zoeken. Bij de betalingen zijn we ons bewust dat dit niet heel veel opties zijn en we proberen dit te herbekijken. Anderzijds willen we ook de betaling laten doen nadat de bestanden zijn opgeladen. We zijn aan het kijken om dit technisch te regelen. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
goeie partner
Verbeterpunten?
Beste Wim, Bedankt voor je feedback en het compliment, hier doen we het voor! Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Twee spoedbestellingen gegeven, tijdig geleverd. Goede, vlotte telefonische ondersteuning en vriendelijk onthaal in het kantoor. Eindproduct voldeed aan de verwachtingen. Prachtwerk.
Beste Marijke, Bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik ben blij te lezen dat alles goed en naar wens is verlopen, hier doen we het dan ook voor. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel