Afgesproken levertijd nakomen
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. We proberen steeds alles volgens de afgesproken levertijd te leveren. Jammer genoeg kan er soms al eens iets tussen komen. Ik ben wel blij dat we elkaar even gesproken hebben zodat ik weet wat er exact aan de hand was. Ik geef deze feedback meteen door aan onze productie zodat we hier aan kunnen werken. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Kleuren konden beter. Groene zweem op drukwerk
Beste Servaas, Alvast bedankt voor je feedback. Ik vind het wel jammer om te lezen dat de kleuren beter kunnen, maar anderzijds is het goed dat je dit zegt, want als we kunnen verbeteren, horen we dat graag. Heb je hiervoor reeds een dossier laten aanmaken door ons? Indien het drukwerk niet naar wens is, doen wij er alles aan om dat te onderzoeken en op te lossen. Je kan ons een foto en een korte uitleg sturen naar [email protected] en dan pakken we dat op voor jou. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenAflevering door DHL laat soms te wensen over.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en je compliment. Je opmerking over de leveringen met DHL geef ik zeker door. Het kan namelijk niet dat het drukwerk wel goed is, maar dat de levering niet ok is. Ik hoop dat we hier snel mee te werk kunnen gaan zodat we hierin kunnen verbeteren. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Mogelijkheid tot betalen na levering (overheidsopdrachten!)
Pluspunten
Zeer goede prijzen, bestelsysteem, bestanden aanleveren/controle, snelheid van leveren Zeer efficient in het oplossen van problemen. Fout is fout en wordt meteen gecorrigeerd zonder discussie.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en het compliment. We doen er altijd alles aan om zo goed en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen en het is dan ook super om te lezen dat dat geapprecieerd wordt. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, zeer attent, alle afspraken zijn steeds zeer correct gerespecteerd.
VerbeterpuntenSoms wel onduidelijkheid over de afwerking van bepaalde producten, waardoor het niet meteen dudielijk was hoe het ontwerp moest afgeleverd worden. Maar we zijn eruit geraakt.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en de complimenten. Ik geef dit zeker door aan mijn collega's van de klantendienst, want hier doen we het uiteindelijk voor. Ik geef je opmerking over de onduidelijkheid zeker door aan ons marketingteam. Ik ben wel blij te lezen dat we er ondertussen samen zijn uit geraakt. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
door een foutje bij het opladen, hetgeen ikzelf blijkbaar had veroorzaakt werd een nieuwe gratis levering gedaan. Prachtige service !!!
Verbeterpunten-
Beste, Alvast bedankt voor je feedback en het compliment, daar doen we het voor. Ik geef je opmerking dan ook meteen door aan mijn collega's van de klantendienst, want dit is altijd fijn om te horen. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Er was een probleem met de levering, maar die werd supersnel opgelost.
Beste Ine, Alvast bedankt voor je feedback. Jammer genoeg kan er altijd al eens iets mislopen met de levering, maar ik ben blij te lezen dat we dat voor jou hebben opgelost. Daarom zitten we hier ook voor jou natuurlijk. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel
Ik had een concept verwijderd en een betere versie bestelled, maar de concept werd gedrukt! Dus, niet wat ik wou....
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Echter vind ik het jammer om te horen dat je niet gekregen hebt wat je verwachtte. Het is onze bedoeling om altijd alles zo goed mogelijk op te lossen voor onze klanten, maar ik vind je order niet terug waardoor ik je niet kan opbellen om even te overleggen dat alles nu in orde is gekomen. Indien er nog geen oplossing werd gevonden, kan je me steeds contacteren via 070 27 50 25 of via [email protected]. Met vriendelijke groeten, Roel
Pluspunten
Snel, zeer goed dienst, ik heb even een korting gekregen voor een fout dat ik had gemaakt.
Verbeterpunten...
Beste, Bedankt voor je feedback en het compliment. We doen er steeds alles aan om samen met onze klanten tot een gepaste oplossing te komen. Het is dan ook leuk om te lezen dat dit zijn vruchten afwerpt. Ik geef het dan ook meteen door aan mijn collega's! Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel