Pluspunten
Drukproces, service en drukkwaliteit
VerbeterpuntenVoorlopig geen - misschien eentje: spot UV zou ook handig zijn bij ander drukwerk dan visitekaartjes
Beste Filip, Bedankt voor het schrijven van een review en de complimenten, hier doen we het voor! Wat betreft de spot UV voor andere producten: dit is een goede opmerking en ik geef het door aan onze productieverantwoordelijke zodat we ons gamma kunnen uitbreiden daar waar mogelijk. Indien er nog vragen zijn, horen we het graag. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens
Pluspunten
web bestelling tot levering: zeer gebruiksvriendelijk en handig. Drukwerk werd op tijd geleverd problemen werden zeer snel opgelost.
Verbeterpuntener was een fout bij bestelling, ik had bevestiging gekregen voor het product dat ik besteld had, maar blijkbaar was dit anders doorgekomen bij printdeal.
Beste Herwig, Bedankt voor het schrijven van een review. Jammer dat er een product niet goed was doorgekomen van de eerste keer. Maar ik ben blij dat we dat snel hebben kunnen oplossen. Indien er nog vragen zijn, horen we het graag. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens
Pluspunten
Snelheid correctheid
Pluspunten
Mooie layout en kleuren, snelle levering, gemakkelijk om te gebruiken door voorgemaakte sjablonen
Pluspunten
Spandoek en druk van uitstekende prijs/kwaliteit.
Pluspunten
- Goede kwaliteit - Snelle levering - Goede prijs - Goed communicatie - Ruim assortiment - Goed systeem om bestanden aan te leveren.
Verbeterpunten- 1 bestelling had uitstel, maar als klant werd ik niet op de hoogte gebracht. Heb een e-mail gestuurd maar kreeg er niet gauw antwoord op dus zelf gebeld. Deze bestelling was oorspronkelijk bedoeld voor 2 events, 1 daarvan begon de dag na de verwachte leverdatum. Gelukkig werd dit event uitgesteld en krijgen we de levering nog op tijd voor de tweede event. - Een bestelling van presentatiemappen waar redelijk veel krasjes en ruwe kantjes tot zelfs ezeloortjes zichtbaar waren. Vanwege bovenstaande puntjes dus hier en daar een score van 9 ipv 10.
Beste Davy,<br /> <br /> Bedankt voor je complimenten en het schrijven van een review. Ondertussen hebben we contact gehad met elkaar en alvast bedankt voor het aangename gesprek. Zoals gezegd staan we steeds open voor feedback en indien het drukwerk niet volledig naar wens is, krijgen we daar graag foto's van zodat we een dossier kunnen opstarten.<br /> <br /> Ik geef je andere opmerkingen ook door aan mijn collega van productie.<br /> <br /> Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.<br
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke en fijne service. Je hebt het gevoel dat ze alles op alles zetten voor de klant.
VerbeterpuntenNakijken in de productie of orders juist en logisch zijn geproduceerd. Ik heb 3 keer een herproductie voor één bestelling moeten aanvragen en dit heeft me toch een maand geduld gekost. Uiteindelijk is het wel opgelost op een correcte manier.
Beste Bob, Bedankt voor je compliment en het schrijven van een review. Ik wil je ook nog eens bedanken voor je begrip en geduld bij de herproducties van de betreffende bestelling. Ik ben blij dat we het in orde hebben kunnen brengen. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens
Pluspunten
Super service en excellente kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien optie voorzien voor verpakking die geschikt is voor luchtvracht.
Beste Bart, Bedankt voor je compliment en het schrijven van een review. Je feedback over de verpakking geef ik door aan mijn collega van productie. Wellicht kunnen we dit in de toekomst voorzien/verbeteren. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens
stickers werden op verkeerde adres afgeleverd bij verkeerd departement ...
Beste Arthur, Bedankt voor het schrijven van een review. We hebben net telefonisch contact gehad en ik ben blij dat je stickers toch nog goed zijn aangekomen bij jou op het juiste departement. Als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens
Pluspunten
Over heel de lijn super content! Bedankt voor de aangename en vlotte samenwerking!
Pluspunten
Snelle en goede service met goede kwaliteit, ideaal voor events waar je nog snel iets voor nodig hebt.
VerbeterpuntenOnze dealers hebben poster kaders van 100x70 cm. Dit formaat wordt momenteel nog niet aangeboden door jullie. Als de prijs goed is kunnen we misschien overwegen om onze posters bij jullie te laten drukken (ongeveer 300 per gelanceerde wagen)
Beste Benjamin, Bedankt voor je complimenten en het schrijven van een review! Op onze website kan je posters van het formaat B1 vinden, dit is 100x70cm. Je kan ze vinden via http://www.printdeal.be/nl/producten/reclame_drukwerk/posters?ref=navtoppop Indien er nog vragen zijn, twijfel niet om ons te contacteren. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens
Voor doorverkopers betaling na 30dagen. En voor elke opdracht expresse leveringen mogelijk maken
Beste Sanne, Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review. Je feedback over de betaalmogelijkheden en de express leveringen heb ik doorgegeven aan mijn collega. Wellicht kunnen wij dit in de toekomst verbeteren. Met vriendelijke groeten, Roel Thielens