Bij vergelijking goedkoop, makkelijk om banner te maken (zelf ontwerpen) en snelle levering dus
Hallo Arnaud Bedankt voor de 10/10! Heel erg fijn om dit te lezen. Geniet nog van je dag! Shauni
We bestellen al jaren allerlei producten, van visitekaartjes tot reclamepanelen en zijn steeds tevreden over het resultaat en de levertermijn. De prijzen zijn natuurlijk ook prima!
Hallo Werner Wat een mooie review! Heel erg fijn dat te lezen. Een fijne dag en tot snel! :) Shauni
Snelle levering. Perfect produkt.
Hallo Ingrid Bedankt voor je mooie review! Heel fijn dat te horen. Geniet nog van je dag! Shauni
Mooi product, snelle levering, aangename klantendienst. Een aanrader!
Dag Magali, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze producten, levering en natuurlijk ook onze klantendienst. Ook bij volgende bestellingen blijft ons team van de klantendienst bereikbaar voor je! Ik wens je alvast nog een fijne dag alsook een mooi weekend. Pieter-Jan
kleur stemt niet overeen met wat ik dacht, het is geel ipv groen ik bestel nooit meer online Els
Dag Els, Spijtig om te lezen dat de kleur niet naar wens is. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst zodat wij je bestelling verder kunnen bekijken met je. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Snelle levering, mooi cadeau
Hallo Natalie Bedankt voor deze mooie review. Goede en snelle service, dat streven we na! Ik wens je nog een fijne dag! Shauni
gepersonaliseerde t-shirts besteld en die waren top... Misschien één puntje qua opmerking... 7 t-shirts in 7 aparte doosjes ? Had mss ecologischer gekund. Maar er zal allicht een reden voor geweest zijn.
Dag Stefan, Super leuk om te vernemen dat je tevreden bent over je gepersonaliseerde T-shirts! Ik begrijp je opmerking zeker en zal deze intern doorgeven. Alvast bedankt om ons deze feedback te bezorgen. Dat helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Ik wens je alvast een fijne dag alsook een goed verlengd weekend. Pieter-Jan
Heb extra betaald zo dat mijn flyer vroeg er zou zijn maar had geen nut zo te zien
Dag Reda, Spijtig om te vernemen dat je de bestelling niet tijdig hebt verkregen. Ik stel je voor om onze klantendienst te contacteren zodat wij je bestelling verder kunnen bekijken en een gepaste oplossing kunnen voorzien. Ondanks de vertraging wens ik je alvast nog een fijne dag. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Kader is precies zoals gewenst, en op tijd geleverd! Een echte aanrader!
Zeer tevreden van mijn muurplaat , heel erg bedankt mvg
Dag Bjorn, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over je muurplaat! Wij zijn blij dat je tevreden bent over het verkregen product. Ik wil je graag nog een fijne dag wensen! Pieter-Jan
correcte, stipte levering en aanmaak van het product zoals. gevraagd
Ik zou niet weten wat jullie beter zouden kunnen doen ...
Dag Thierry, Zo'n leuke review! Wij zijn blij om deze positieve woorden te lezen. Ook voor toekomstige bestellingen staan wij natuurlijk voor je klaar! Wij wensen je nog een fijne dag namens Printdeal! Pieter-Jan
Aangenaam verrast van de zeer snelle levering
Dag Nicolas, Fijn om te vernemen dat we je hebben kunnen verrassen! Ik wens je alvast nog een fijne dag. Pieter-Jan
Ik ben zeer tevreden, over de hele lijn!
Dag Filip, Wat een positieve reactie! Leuk dat je tevreden bent over de hele lijn. Dat doet ons veel plezier. Pieter-Jan
zeer goede service, indien er een probleem wordt dit dadelijk opgelost. Ik raad iedereen deze site.
Super drukwerk ,vriendelijke en behulpzame klantendienst!
Dag Hugo, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en natuurlijk ook onze klantendienst! Wij vinden het natuurlijk leuk dat je onze behulpzaamheid en vriendelijkheid waardeert. Wij blijven natuurlijk steeds voor je klaarstaan. Pieter-Jan
De bestelling werd prima gedrukt, timing goed gerespecteerd, leveringsopvolging ging lot. Voor herhaling vatbaar
Heel blij met de service en kwaliteit
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit! Dat doet ons natuurlijk veel plezier. Ik wil je graag nog een fijne dag wensen en tot een volgende keer! Pieter-Jan
Al enkele keren beroep gedaan op Printdeal, maar helaas ook al enkele keren transportschade of een ontbrekend artikel gehad. In hoeverre dit aan Printdeal of DHL ligt, laat ik in het midden. Na melding bij de klantenservice wel telkens direct en snel een oplossing (herdruk) aangeboden gekregen en zo hebben we na enkele dagen toch de complete bestelling zonder beschadigingen. Super aftersales service dus!
Dag Kjetil, Spijtig om te vernemen dat je problemen hebt ervaren met je bestelling. Ik ben alvast blij dat onze collega's van de klantendienst je op een goede manier hebben kunnen helpen en je de bestelling compleet en in goede staat hebt verkregen. Mocht je verdere vragen hebben, dan vernemen wij het graag. Ik wens je alvast een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer! Pieter-Jan
Heel tevreden met het product ,goei kwaliteit t-shirts.
Dag Mario, Leuk dat je tevreden bent met de T-shirts! Wij wensen je alvast veel plezier met deze producten. Hopelijk tot een volgende keer! Pieter-Jan
top
Mooie heldere afdruk, kleuren zoals ik deze wou. De afwerking na het uitsnijden kan beter, dit komt slordig over.
Dag Sas, Leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de druk en kleuren. Natuurlijk spijtig dat het snijden niet geheel volgens wens is. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst zodat wij dit verder kunnen bekijken met je. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Zeer mooi drukwerk en snel uitgevoerd
Dag Andy, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons drukwerk en de levertermijnen! Ook bij toekomstige bestellingen staan wij voor je klaar. Ik wens je alvast nog een fijne dag. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Netjes en snel
Graag weer
Dag Luc, Wat fijn dat je ook een volgende keer met ons wil samenwerken! Onze medewerkers van de klantendienst staan alvast klaar voor je. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan