Het drukwerk zag er super uit. Echter had ik een paar zeer belangrijke, technische vragen over de aanlevering van mijn bestanden. Ik zag een Whatsapp icoontje staan op hun website met de mededeling “Chat: tijdelijk niet beschikbaar”. Het was nochtans 14:00 uur? Ik dacht oh ja, BEL-gië. Alles bellen hier…. Back to the 80s. Op een mail ga je nl. niet wachten tijdens spoed. Vervolgens ben ik heel snel geholpen door een Nederlandse collega van Drukwerkdeal (zelfde logo als Printdeal). In Nederland werkte de klantvriendelijke, snelle functie wel. Zij konden in Nederland mijn bestelling inzien van België en vlot schakelen. Pieter-Jan Claes van Printdeal reageerde op mijn bevinding:” Printdeal en Drukwerkdeal betreffen twee afzonderlijke bedrijven”….. maar dat klopt dus niet. Na mijn uiteenzetting aan hem: “ LEuK oM tE vErNeMen dAt jE reeds antwoorden hebt verkregen op je vragen.”
Beste, Bedankt voor je review! Ik begrijp zeker dat het lastig is dat je bij Printdeal.be momenteel geen chat optie hebt. Door technische problemen zijn wij enkel telefonisch en via mail te bereiken. We werken er zeker aan om de chat button in de toekomst weer te kunnen aanbieden. Dit kan bij Drukwerkdeal inderdaad wel op dit moment. Drukwerkdeal.nl is het moederbedrijf van Printdeal.be, dus het klopt wel wat mijn collega aangaf. Maar helemaal verschillend zijn we dus ook niet ;-) Ik wens je nog een prettige dag verder! Billie
Ik liet postkaartjes drukken, de kwaliteit ervan was prima, maar de dikte van de kaartjes viel mij wat tegen. Ze zijn dunner dan andere postkaartjes (en waren licht gebogen) en voelen daardoor wat goedkoop aan.
Dag Sam, Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat je bestelling niet helemaal zoals verwacht is aangekomen. Ik heb je even een mailtje gestuurd om te kijken waar het misliep en om een gepaste oplossing te zoeken. Fijne dag gewenst en tot snel, Billie
alles top
Vlotte communicatie en levering
Dag Harald, Bedankt voor je positieve review, dat is altijd leuk om te horen :-) Fijne dag nog! Billie
Snelle levering! Goede kwaliteit! Merci
Beste Joris, Bedankt voor je mooie review! 10/10, wauw! :-) Groetjes, Billie
Ik heb diverse producten gekocht. Rol-up banners, grote panelen, stickers, folders. Over alles zeer tevreden aangaande de prijs en de kwaliteit en de levertermijnen. Maar één van de grotere panelen werd op bepaald moment erg beschadigd afgeleverd. op zich was het goed verpakt, maar zeer slecht behandeld tijdens het transport. Onmiddellijk diverse foto's genomen (ook voordat ik het pak open deed) en deze naar printdeal verzonden. Zonder enige discutie zijn ze onmiddellijk gestart met de herdruk van dit paneel en werd het na enkele dagen opnieuw geleverd. Weer zag ik aan de verpakking dat het slecht behandeld was tijdens het transport. Het paneel was minder erg beschadigt dan de eerste maal. Weer heb ik foto's genomen en verzonden met de suggestie om op de verpakking stickers te kleven zoals "breekbaar" of "niet plooien". Hierop heb ik geen reactie meer gekregen. Vermits het paneel voor éénmalig gebruik is heb ik het hierbij maar gelaten.
Beste Frank, Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat er zoveel is misgelopen bij transport, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat mijn collega Vincent zijn mailtje inderdaad niet goed verzonden is geweest, hij zal je hiervoor nog even contacteren voor een gepaste compensatie. Wij maken hier zeker ook intern melding van om dit in de toekomst meer te vermijden. Ik wens je nog een fijne dag toe! Billie
snel service
It's very easy to design own visit card with their template
d
Top service! steeds snel in huis en super kwaliteit.
Er was jammer genoeg een kras op onze visitekaartjes. Ze werden snel, zonder discussie en zonder kosten herdrukt. De klantendienst heeft ons goed geholpen. Topservice!
Bestelling verliep uiterst vlot en onze klant was super tevreden over de drukwerk kwaliteit
Snelle service, mooie en goede levering en toen ik support vroeg iedereen beschikbaar en hebben echt veel moeite gedaan om de bstelling te doen slagen. Groet Eddy
Snelle en correcte levering, eenvoudige en duidelijke uitleg Goede prijs kwaliteit
Snel en prachtig!
De print is heel slecht gelukt. Ergens anders laten ze dit nooit doorgaan naar de klant. Ik ontving mijn mislukte prints en ik meldde dit direct voor een rechtzetting. Tot nu toe heb ik nog geen reactie gekregen.
Ik kon Printdeal.be gemakkelijk bereiken telefonisch en kreeg ook via email snel een reactie met feedback op mijn aangeleverde bestand. Dit ging allemaal heel vlot, en ik kon dus ook meteen mijn bestand aanpassen. Ik wist in het begin niet dat ik nog later mijn bestand kon aanleveren, dit is wel handig om te weten! En verder kwam het een dagje later aan dan initieel gezegd maar ik werd goed op de hoogte gehouden.
Snelle levering, en goede en vlotte service !
Opnieuw een levering aan democratische prijs.
De balpennen werden op tijd geleverd en de eindgebruikers vonden deze goed.
Wij hebben een stuk of 10 banners besteld, waarvan er zeker 6 stuk zijn gegaan.
Hoi Lisa Wat vervelend! Dat kan niet de bedoeling zijn. Kan je ons even een mailtje sturen met wat foto's en de vermelding van het ordernummer? Dan kunnen wij even voor jou nakijken waar het is misgelopen en zoeken we naar een gepaste oplossing. Team Printdeal.be
De online tool is handig. En de verwerking is snel. Enkel was er deze keer - zoals de laatste bestellingen altijd wel iets mis is - een poster die vreemde kreuken en barsten had.
Hi Cedric Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er wat zaken blijken mis te gaan. Als er iets is fout gelopen, mag je ons steeds een mailtje sturen naar [email protected] of ons even opbellen op 0800 82 299, dan kijken wij graag samen met jou hoe we het kunnen oplossen. Wij willen uiteraard dat ook jij tevreden bent en willen dit dan ook graag rechtzetten voor jou. Team Printdeal.be
Zeer makkelijke stappen om uw stickers samen te stellen . Zelf online ontwerpen is zeer makkelijk en eenvoudig. Levering en kwaliteit van het product is zoals beloofd.
De koerier had nde zending affiches verknoeit en de dag erna al waren ze vervangen door nieuwe, mooie exemplaren. Wij en vooral onze klant was verrast en dolgelukkig. Een sterk staaltje "Top Service !"
Hi Greet Wauw, wat een fijn compliment! Heel blij om te horen dat wij jou een - Top Service - konden bieden, ondanks de zending verknoeid was. Alvast een heel fijn weekend gewenst! Team Printdeal.be
Flyers zijn prachtig geworden en een hele vlotte levering. Tevreden!
Hi Djala Bedankt voor de 10! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Alvast een heel fijn weekend! Team Printdeal.be