Leveringen via Post.NL zijn hopeloos!

Wij ontvangen als evenementenlocatie dagelijks leveringen van DHL, GLS, Postbe, ... Enkel Post.NL slaagt er telkens weer in om een melding 'delivery unsuccesful' te geven ondanks dat iedereen hier aanwezig is, zodat we de levering dagen later zelf kunnen gaan ophalen. Nu zijn ze zelfs 1 van de 2 paketten verloren! Waarom jullie 1 bestelling over 2 paketten verdelen is me trouwens ook een raadsel... Trouwens zelfde verhaal gebeurt ook bij andere afzenders via Post.NL Dus : leveringen via Post.NL zijn hopeloos!

Goede kwaliteit print en papier

Via de website ging het vrij vlot om je papier te kiezen en je ontwerp te uploaden. Je krijgt nog een preview van hoe het op papier komt te staan alvorens je betaald en in productie gaat. Het papier en de print kwaliteit zijn uitstekend en van productie tot levering heel snel.

Goede ervaring

Snelle service Makkelijke interface

Zalig

Ik maakte een eigen ontwerp en kreeg een mega cool naambordje!

zeer tevreden met dienst na verkoop

zeer tevreden met dienst na verkoop

Vlot en mooie kwaliteit

Goede prijs en snelle afhandeling

altijd snel en goed aan goede prijs

goede service bij aanlevering bestanden

Prima service!

Makkelijk te bestellen op de website, duidelijke informatie. En een vlotte levering in goede verpakking. Top!

tevreden

alles naar wens, vlotte bestelling en levering aan een goede prijs / kwaliteit

Levertermijn

Levertermijn: normale levering werden 3 weken zonder melding!

Excellent, Professionel et Fiable

Interface de conception de flyer tres intuitive, meme un enfant pourrait créer de jolie flyer, la qualité est au rendez-vous et la date de livraison annoncée lors de la commande a été respectée. Excellente équipe, bravo pour votre travail !

Top en Fantastisch team !

Onberispelijke service en kwaliteit!

Alles was zoals afgesproken

Vloet bestelling en levering

Zeer tevreden!

Goede communicatie en afhandeling van een probleem.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Aangenaam verrast

Ik heb ervaring met andere printfirma's. Voor mij was dit de eerste keer dat ik met Printdeal werkte. - gemakkelijke software - goede prijs-kwaliteit - supersnelle levering terwijl het niet nodig was - website overzichtelijk - duidelijke uitleg bij "hoe aanleveren" Top!!!

Perfect!

Prijszetting, snelheid, kwaliteit papier en druk zijn super. Alles veel beter en correcter dan Drukzo !

Allés vlot verlopen

Mooi

snel

De cursussen zijn wel een beetje te moeilijk en eigenlijk enkel bedoeld voor professionals. Ze willen je veel te veel tegelijkertijd aanleren.

Nog geen pakket ontvangen

Graag eerst pakket ontvangen en dan feedback vragen

Goed product

Snelle levering, goede hulp.

Onklopbare prijs/kwaliteit verhouding.

Prachtig drukwerk (200 A4 folders, 32 blz.), zeer goed gedrukt, gelamineerde kaft voor wat extra luxe en geleverd op 40 uren na bestelling. En voor die prijs had ik vroeger 30 gefotokopieerde boekjes... dan hoef je niet langer na te denken.

Een ramp

Levertijden worden niet gerespecteerd, bestellingen half of niet geleverd, klantenservice vriendelijk, maar kunnen enkel de boodschap doorgeven.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Supersnel & goede kwaliteit!

Ik bestelde gevouwen folders en enveloppen voor een uitnodiging in next-day en deze werden netjes op tijd de volgende dag bezorgd. De papierkwaliteit was zeer goed, ook de kleuren kwamen heel mooi uit. Kortom heel tevreden van het drukwerk!

Goede kwaliteit voor een correcte prijs

11 Ankerrui

Antwerpen 2000