Bestellen was eenvoudig en de geleverde service is goed

snelle en professionele behandeling

Zeer snelle verwerkingstijd: - eigen ontwerp ingegeven, lay-out optimalisatie via website is glashelder - eens bevestigd binnen de 2 dagen heb je je biz cards!

Een topvoorbeeld van klantenservice

Ergens in het productieproces was een foutje gebeurd (UV-lak vergeten). Het werd onmiddellijk en razendsnel rechtgezet zodat we onze veeleisende klant toch gelukkig konden maken. Wat een service ! 1000x bedankt Printdeal.be

tevreden, netjes verpakt en geleverd

Beste, Altijd tevreden over de producten bij jullie. Het kleur vond ik iets lichter of minder stralend dan verwacht, maar toch zeker niet mis. Met dank.

Printdeal doen wat ze beloven

Spoed bestelling geplaatst en bestelling is mooi optijd aangekomen!

Goede kwaliteit en tijdig geleverd

Ik gebruik printdeal al jaren, dan moet het wel goed zijn

Goede eerste ervaring

Voor de eerste keer een bestelling van bedrukte t-shirts gedaan en zeer aangenaam verrast van de prijs, service en snelheid van verzenden.

Snel en makkelijk!

Er was iets mis met de eerste bestelling. Dit is snel opgelost geweest en hebben een nieuwe, juiste levering ontvangen.

Kwaliteit en professionaliteit

Professioneel werk aan een goede prijs. Kwaliteit is perfect en service super!

Drukwerk is super, maar kwaliteit CD is bijzonder zwak.

Beste, terwijl ik op andere blanco cd's wel perfect mijn muziek kan branden, blijkt dit niet mogelijk op de door U geleverde CD's. Het is niet af te spelen, veel geruis bij elk liedje als je de helft van de CD gebruikt. Gebruik je de volledige CD dan loopt hij vast ongeveer in de helft na 2 nummers met geruis. Mooi om tegen de muur te hangen maar totaal niet geschikt om muziek op te branden. Groetjes Guido

Bliksemsnelle levering; Zonodig actieve bijstand; Goedkoper dan elders.

Eenvoudig zelf een offerte opmaken via de website. Alle mogelijke materialen verkrijgbaar en bedrukbaar. Snelle levering en bereikbare service. Goedkoper dan andere onlinedrukkers. Zeker aan te bevelen!

kaartjes zoals beloofd

Alles vlekkeloos verlopen. Kaartjes zijn zeer goed en precies zoals ik ze me voorgesteld had. Zéér snelle levering. Een aanrader!

Supersnel en mooie afwerking

Na het kiezen van het juiste formaat en afwerking, ging het team onmiddellijk aan de slag. We hebben in enkele dagen snel een goed idee en visuele uitwerking kunnen doen die dan enkele dagen later reeds werd bezorgd. De afwerking en gebruikte materialen zijn zeer kwaliteitsvol en ik zou deze service zeker aanbevelen. Bedankt aan het Printdeal team. Kevin

goede service

ondanks enkele probleempjes met de levering vind ik dat jullie team mij heel goed geholpen heeft.

Onmogelijk een bestand aan te passen

Desondanks het feit dat we al jaren ons drukwerk bestellen bij Printdeal.be zal dit in de toekomst niet meer het geval zijn. Na een initieel foutje (van ons uit) vroegen we een herdruk, uiteraard tegen betaling. Toen ook daar een foutje insloop werd er meteen (na 1 minuut) aangegeven dat er niét geprint moest worden en we een kleine aanpassing zouden doen. Telefonisch werd er beloofd dit stop te zetten. Dit gebeurde maar niet, het stond online nog steeds op 'te drukken'. Op meerdere mails van ons uit werd niet gereageerd. Nogmaals getelefoneerd en te horen gekregen dat het waarschijnlijk niet geannuleerd kon worden. Dan niets meer vernomen tot een dag later, dat het effectief in druk is gegaan. Intussen hebben we 1000 foutieve kaarten waar we niets mee zijn maar wel voor betaalden. Onbegrijpelijk dat je één minuut na betaling niet meer voor een annulatie kan vragen. Terwijl het effectieve drukken pas 24 uur later gebeurde. Zeer teleurstellend. We keren niet meer terug.

Vlot, correct en goed gedrukt

De bestelprocedure is duidelijk, vlot en overzichtelijk. Ik kan aanduiden wat ik wil en weet daarna meteen mijn kost voor het gewenste drukwerk, kan vlot bestellen en binnen enkele dagen heb je je drukwerk al in huis (of sneller indien je heel kort op de bal moet spelen). Zoals printdeal zelf zegt: geen gedoe.

Frusterend

Via gsm en tablet zijn vele functies niet mogelijk

Uitstekende kwaliteit

Kleuren zijn perfect, snelle levering en makkelijke website! Helemaal top

Heel blij met mijn reclamebord. Snel geleverd.

Goede service, kwalitatief product (whiteboardsticker)

Ik bestelde een whiteboardsticker voor privé gebruik. Ik had enkele vragen voor bestelling en werd snel en goed geholpen via mail door de medewerkers. Bestellen ging vlot, en al snel was mijn bestelling verzonden. Echter ging mijn bestelling verloren, waarbij er meteen een gratis herdruk uitgevoerd werd; eens geleverd was ik zeer tevreden met het resultaat. De sticker kleeft goed maar is eveneens makkelijk te verwijderen, is goed beschrijfbaar en uitwisbaar met whiteboard markers. Print zelf is kwalitatief en exact zoals mijn zelfgemaakt bestand.

Goede prijs kwaliteit Al verschillende spandoeken besteld

Snel, kwalitatief, gebruiksvriendelijk portaal

Intussen 2x besteld (stickers, postkaarten). Correct verlopen, ik bestel in de toekomst nog meer

Steeds een fantastische ervaring

zeer goede begeleidende website, zelfs een absolute leek vind er terug wat hij wil. Snelle aanpak, en levering!

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, stipte levering

Wat een verschil met de printshop.

Prima service, mooie producten

Zowel privé als voor de organisatie van ons straatfeest hebben wij al meermaals besteld via Printdeal. De producten zijn betaalbaar en toch kwalitatief dik in orde. Wij zijn erg tevreden van de producten en deze worden steeds op tijd netjes geleverd. Kortom, een aanrader ;) .

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas