Dag Christophe, Bedankt voor je review! Met een 10/10 op snelheid en correctheid zijn wij erg blij. Gelukkig nieuwjaar gewenst! Billie
Dag Rudy, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je kaartjes niet naar verwachting waren. Ik heb je zonet een mail gestuurd, zodat we dit voor je kunnen bekijken en een oplossing zoeken. Ik hoor het graag! Ik wens je alsnog een prettig 2023 toe. Billie
Dag Kris, Bedankt voor je mooie review! Daar doen we het voor :-) Gelukkig nieuwjaar gewenst. Billie
Dag Michaël, Wat fijn om te horen! Bedankt daarvoor. Ik wens je een gelukkig nieuwjaar toe. Billie
Dag Ingrid, Bedankt voor je positieve reactie. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Dag Michel, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en de afwerking daarvan. Ik wil je graag nog een fijne dag wensen en een goed begin van het weekend! Pieter-Jan
Dag Chris, Spijtig om te vernemen dat je de kaarthouder beschadigd hebt ontvangen. Ik ben blij om te lezen dat mijn collega's reeds een gepaste oplossing hebben geboden en een nieuw exemplaar hebt verkregen. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Dag Chris, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over je ervaring bij ons. Dat is voor ons leuk om te vernemen. Ik wens je een fijne dag! Pieter-Jan
Dag Ruud, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het drukwerk en de snelle aanlevering daarvan. Ook voor ons is het altijd een plezier om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Ik wens je nog een fijne dag en alvast een goed weekend! Pieter-Jan
Dag Andre, Spijtig om te vernemen dat je problemen ervaart bij het bestellen van de gewenste producten. Bij vragen kan je steeds contact opnemen met mijn collega's of mijzelf opdat wij het verder met je kunnen bekijken. Ik wens je alvast nog een fijne dag. Pieter-Jan
Dag Kathleen, Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt bij anderen! Ik wil je graag een fijne dag wensen en alvast ook een goed weekend! Pieter-Jan
Dag Kurt, Spijtig om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over het plaatmateriaal. Ik stel je voor om ons een e-mail te sturen naar info@printdeal.be met de vermelding van je order- of factuurnummer en enkele foto's in bijlage. Op die manier kunnen wij het verder in detail met je bekijken en een beter beeld verkrijgen van deze melding. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Dag Kurt, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de werking van onze website en de informatie die we aanbieden. Mocht je toch vragen hebben over producten of bestellingen, mag je mijn collega's en mij steeds contacteren. Ik wens je een fijne dag en alvast een goed begin van het weekend. Pieter-Jan
Beste Erik, Wat fijn om deze positieve reactie te lezen. Sommige zaken vallen inderdaad buiten onze controle, maar we proberen je steeds zo goed mogelijk verder te helpen bij problemen. Ook bij volgende bestellingen mag je ons steeds contacteren bij vragen. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Pieter-Jan
Beste Iris, Bedankt voor deze positieve woorden. Het is leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze werking en dienstverlening. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Pieter-Jan
Beste Femke, Spijtig om te vernemen dat je het drukwerk te laat hebt ontvangen. Helaas kunnen wij vertragingen per post niet altijd uitsluiten en kunnen deze tot onze grote spijt soms voorkomen. Ik zie dat je ondertussen ook reeds contact hebt gehad met mijn collega's. Wij hebben je reeds een terugbetaling aangeboden voor de kosten van de next day levering voor je bestelling. Wij hopen alvast dat je tevreden bent met deze oplossing en tussenkomst van onze collega's. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Pieter-Jan
Beste Gerry, Wat jammer dat te horen! Ik zie dat mijn collega Vincent je hierover al een mailtje had gestuurd met een voorgestelde oplossing. We horen het graag. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Billie
Dag Joke, Wauw, wat een mooie feedback :-) Bedankt daarvoor! Prettige dag nog verder. Billie
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas