Pluspunten
Goede klantenservice Snelle levertijd
VerbeterpuntenEr was bij de laatste bestelling een magenta zweem over één van mijn foto's
Pluspunten
Alle promo-materiaal onder 1 adres.
Pluspunten
Het is fantastisch om met jullie samen te werken. Dank u wel voor de goede zorgen!
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om een kleine afbeelding bij 'mijn bestellingen' te hebben. Zo zie je direct waar je moet zoeken. Soms zoek ik in mijn vorige bestellingen om te zien welke afmeting, of papier ik gebruikte.
Pluspunten
Helaas zowel bij mijn eerste als mijn tweede bestelling ging er iets fout (2e was fout door POSTNL), maar mensen zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en reiken meteen mogelijke oplossingen aan. Zeer klantvriendelijk en tevreden over de kwaliteit.
Pluspunten
Heel klantvriendelijk, vlot te bereiken indien je een vraag hebt. ASAP oplossing(en) indien er toch een probleem mocht zijn. Een heel tevreden klant.
Pluspunten
Vlotte service en goede prijs/kwaliteit!
VerbeterpuntenAls je bijv. stickers van éénzelfde formaat maar in verschillende varianten moet bestellen dan ben je genoodzaakt om ze één voor één in te geven. Het zou handig zijn als je slechts 1x het formaat/afwerking/oplage moet selecteren, je kan aanduiden hoeveel varianten er zijn en alle bestanden ineens kan uploaden. Nu is het vrij omslachtig...
Pluspunten
Alleen maar positief ! Zelfs na het doorsturen van een verkeerd bestand werd dit nog tijdig recht gezet door jullie. Super service !
als de aangeleverde zaken niet geschikt zijn om te drukken, dan moet dat gemeld worden. Nu zit ik met stickers die ik niet kan gebruiken. Ik bestel bij een Belgische firma maar krijg de stickers uit Nederland aangeleverd, kan niet voor mij.
Geen; doe zo verder! Hopelijk kunnen jullie dezelfde service blijven verlenen, ook als jullie groeien. :)
Pluspunten
Ze maken gewoon waar wat ze beloven !
Pluspunten
Snel, over het algemeen goede kwaliteit, zeer goede prijs/kwaliteit, veel keuze
VerbeterpuntenDe laatste print was een beetje roos uitgevallen. Maar dat was ook de eerste keer dat we iets aan te merken hadden.
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas